fiv dr dragos albu 43
Raspunsuri - Pagina 10
aristica spune:
Vestile proaste:
- am avut multi foliculi goi
- am recoltat doar 7, exact ca anul trecut, deci am avut vreo 2 ore in care am gandit ca rezultatul va fi negativ, ca anul trecut
- stiu ca vine si sotul meu cu spermograma proasta
- nu mai pot visa la 2-3 embrioni buni, ci ma rog pentru unul singur
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
Vestile bune:
- datorita unei doamne foarte dragi mie, am incercat sa gandesc din punctul ei de vedere (ea-i mai realista) si a mers
- cred ca mi-am revenit si ma gandesc la acel "unic" embrion care va evolua bine si care va deveni copchilul nostru...n-am nevoie de mai multi, nu?
- si am luat un piafen, un nurofen forte, un flamexin si mai am cateva ramasite din drogurile pe care le-am primit pe la pranz si, desi au trecut vreo 5 ore de la marea gaurire, nu am durerile alea de ma tin legata de pat.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Ete kkt Aristico ma faci sa vorbesc urat pe un forum public
Este un rezultat bun, si nu esti tu mama Omida sa sti citi embrioni o sa ai
Hai zanicule capul sus , esti abia la inceput de drum, nu stii niciodata ce surprize iti face viata , sigur printre astea 7 ovocite se afla si fetita ta "blonda"
cybele spune:
aristica, stai linistita!
gandste pozitiv, in fond si la urma urmei daca cele 7 ovocite sunt bune, mature, de ce sa nu speri la mai multi embrioni
sunt f optimista pt tine, sa nu incetezi sa speri ca acolo este bebelusul tau cel norocos!
succes maxim!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
Anastasia_7 spune:
Aristica, din 10 ovocite recoltate si eu am ramas , puiule tot cu 7 viabile, cu aceleasi probleme mari cu sotul dragalas...fii barbata, nu ca mine, eu am intrat aproape plangand la ET cand ne-a dat rezultatul la MAR si dupa aceea, imi venea sa ma ascund undeva de ciuda ca am fost asa bleaga!!!
Important e sa se prinda embrionasii pe care ti-i va aseza acolo, in burtica, nu cati sunt de toti neaparat!
Iti intind un degetzel sa iti dau forta de la mine! Nu te mai gandi la numar, ci la rezultatul final! Stai f bine si ai s avezi ca vor fi embrionasi mai multi, nu unul singur!
Ti-am zis, sunt cazuri si cazuri, la mine, din 10 ovocite de toate si 7 embrionasi rezultati, au ramas cei 2 bebelusi din burtica mea, nici la congelator nu am ramas cu nimic...Deci, capusorul sus si sa ne rugam pentru embrionasi sa fie puternici ca mamica lor!
Cineva foarte drag mie, bunicutza mea iubita, avea o vorba: "Ce e pentru tine, e pus deoparte, mama!" Nu te mai gandi la altceva decat la eco de pe 20 oct, cand iti vei vedea puisorii!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
17+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Cami, cum mai esti, puiule? Tot asa cu stomacul, te-ai dus la Medlife pana la urma? Sunt alaturi de tine
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
17+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Fetele mele dragi, am uitat sa va transmit pupici de la Angelica! O saptamana va lipsi de pe forum,dar va pupa pe toate!
Parintele Arsenie Boca
17+ cu 2
viotimis spune:
aristica
este un rezultat bun, nu te mai stresa.
gandeste pozitiv, fii optimista si o sa vezi ca totul va fi bine.
daniela74 spune:
Aristica fii cuminte,7 ovocite e foarte bine,eu cred ca o sa ai cel putin 4 embrioni,deci si pt.congelator.Te asteptam miine cu vesti bune.Ai incredere in Doamne Doamne.
bafta multa fetelor
daniela