fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_2408

Buna fetelor,
Ma numesc Dana si ma confrunt cu aceeasi problema ca si voi. Pana acum am scris la inseminare dar ma vad nevoita sa vin alaturi de voi. Daca ma primiti...
De vreo 3 luni sunt si eu pacienta dr Albu cu recomandare fiv cu Icsi. Eu am un mic hidrosalpix pe stanga iar sotul oligo.
Acum am facut si mutatiile si trombofiliea ca astea mai ramasesera. Rezultatele sunt bunicele doar ca sunt si eu mutanta. Mi-a iesit mutatia 675 4G in gena PAI in stare homozigota.
Problema mea este ca am programare la Albonos abia pe 21 si nu prea gasesc mare lucru pe net despre aceasta mutatie. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri? Pleaseeeee...
Toate celelalte analize sunt ok. Si coagularea si autoimunitatea si endocrinologia.
Sa imi fac mari probleme? Va fi nevoie de claxen?
Sper ca in noiembrie sau decembrie sa fac si eu fiv-ul.
Va multumesc pt primire si va rog spuneti-mi parerea voastra despre aceasta mutatie.
Bafta fetelor care asteapta embriotransferul si celor care asteapta beta. Va si va doresc tuturor ce imi doresc mie.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)

Buna, Dana , si bine ai venit printre noi! Sa iti dea Doamne Doamne prunci cat mai curand posibil!
Eu am 3 mutatii heterozigote, 1 este PAI, celelalte 2 sunt MTHFR. Mie cel putin mi-au spus si dr si hematologii ca imi trebuia Fragmin sau Clexane in principal pt cele 2 mutatii MTHFR, mutaiile PAI, mai ales dc sunt heterozigote nu pun in pericol sarcina.
Dar dr Albu iti va stabili trat. in functie de cum considera dumnealui, astfel incat sa elimine orice fel de risc. Oricum, nu dor injectiile, sa nu te sperii, sunt simple ciupituri.
Poate , insa, nu va fi nevoie sa le faci.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Pestic, Cami,Roxana, Aristica , Qiao, Alilumi, Mami_vreau, va pupacesc pe toate!!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Anastasia,

Ari, !!!

toate doamnele!

Mergi la inceput

Irmaria, am trimis raspunsul la ce m-ai rugat

Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ma bucur mult sa "vad' vesti bune :)

aristica, felicitari la embrioni cat mai buni si vorba aia "lipiciosi"...multa bafta si fetelor care sunt acum in diverse etape ale procedurii!

anastasia, m-am uitat la semnatura ta si ma minunez cum a trecut timpul...deja esti in 17 saptamani, greul a trecut...felicitari!

anna, noi mai avem un pic si facem 30 de saptamani...mamma mia! oau! :)...eu ma mai duc la job cateva saptamani insa e din ce in ce mai greu fiindca nu mai am rabdare si imi scade toleranta ... abia astept sa stau acasa si sa ma ocup de ultimele detalii inainte de nastere...si asa am un feeling ca voi naste mai devreme cu 1-2 sapt...asta micu creste si face niste miscari de nu-i adevarat! :)

mai strecor si eu un pic de odisee alba ca nu ma pot adapta si pace la odiseea sarcinii acolo...nu cunosc pe nimenea....

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

buna fetelor! Da, sunt acasa cu 4 embrioni - nu-s ei grozavi, adica nu-i niciunul de grad unu, da-s ai mei, ii plimb, ii tin la caldura si-i imprietenesc cu animalele din curte

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica 4 am un singur cuvant pt tine: super-glue !!!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica, e f bine si-asa. Cred ca ai citit atatea istorisiri pe-aici si au si astia mai slabuti tot atatea sanse cate au si cei de calitatea I.
Anastasia a avut unu de I si 3 de I spre II si s-au prins 2. deci...

Dumnezeu sa fie cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Aristica, Doamne ajuta sa fie cu noroc si sa ai parte de o mare bucurie pe 20 octombrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Bravo Aristica !!! Sa fie lipiciosi si sanatosi ! Ca mamica lor ii asteapta de mult !
Nu conteaza calitatea acum in ziua 2, ai mei 2 de cal 1 si tot degeaba, iar cei ramasi sa creasca pt ziua 3 de cal 1-2, au crescut foarte bine, ba chiar l-au prins din urma pe cel de cal 1 ramas.
Ce conteaza e ca sunt acolo unde trebuie si cu Dumnezeu inainte, vor si ramane acolo !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput