fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

ma bucur mult sa "vad' vesti bune :)

aristica, felicitari la embrioni cat mai buni si vorba aia "lipiciosi"...multa bafta si fetelor care sunt acum in diverse etape ale procedurii!

anastasia, m-am uitat la semnatura ta si ma minunez cum a trecut timpul...deja esti in 17 saptamani, greul a trecut...felicitari!

anna, noi mai avem un pic si facem 30 de saptamani...mamma mia! oau! :)...eu ma mai duc la job cateva saptamani insa e din ce in ce mai greu fiindca nu mai am rabdare si imi scade toleranta ... abia astept sa stau acasa si sa ma ocup de ultimele detalii inainte de nastere...si asa am un feeling ca voi naste mai devreme cu 1-2 sapt...asta micu creste si face niste miscari de nu-i adevarat! :)

mai strecor si eu un pic de odisee alba ca nu ma pot adapta si pace la odiseea sarcinii acolo...nu cunosc pe nimenea....

29+ cu

Da, Maruscha, stii ca nici mie nu-mi vine sa cred??? Tot schimb din luni in luni cifra la semnatura si parca fuge timpul asta ca vantul....acusica vin la voi puii pe lume si la tine si la Anna

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Doamne ajuta sa fie lipiciosii care dau viata!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

buna fetelor! Da, sunt acasa cu 4 embrioni - nu-s ei grozavi, adica nu-i niciunul de grad unu, da-s ai mei, ii plimb, ii tin la caldura si-i imprietenesc cu animalele din curte

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Aristica, fii vesela si increzatoare, mamica!!!! Ai plecat acasica tot cu 4 embrionasi, ca si mine! Acum sa fie cu lipici si 2 embrionasi, daca nu vrei cumva si mai multi, sa fie cu lipici mult, pt 9 luni de acum incolo!
Si cu calitatea embrionasilor, stai linistita, si eu am avut 3 de calitate 1 spre 2 si numai 1 de calitate 1 si este clar ca unul dintre cei 2 bebelusi care s-au prins a fost unul dintre acestia 3 sau poate chiar amandoi, cine stie...?!
Daca prind putere in uter si se dezvolta normal, nu e nici o diferenta ca dezvoltare intre embrioni, ei se vor la fel. Sunt sigura ca si tie ti-au exlicat si dr Albu si dr Embriolog astazi lucrurile acestea, eu le repet ca sa te fac sa fii si mai increzatoare. Si eu eram atunci panicata cu calitatea, dar mi-a spus dr Albu sa stau linistita ca daca se prind, totul e la fel, s-au obtinut la el sarcini multe si cu embrioni calitate 2.
Stiu oricum ca tu esti fata puternica si increzatoare, dar am simtit eu asa, sa iti spun!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, astept o veste mare de tine pe 20 Oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hai sa va povestesc si eu ceva. mi-am refacut si eu analizele. TSH-ul meu da semne de redresare, nu e inca la valoarea dinainte de IA, dar a urcat de la 0,07 la 0,15 in doar 1 luna ! Vit D e si ea la 26 de la 12 (acum 1 an). ambele sunt inca sub limitele normale, dar sunt pe calea cea buna. endo nu vrea insa sa creasca, in z11 a fost 5mm si nu l-am mai masurat dupa aia, ca am ovulat in z10 si nu m-am mai stresat fiind pe partea fara trompa. mi-am verificat pt prima data si folatii si B12 care au iesit in limite, pe homocisteina nu am mai dat banii, ma bate gandul sa o fac la Fundeni.
nu am mai avut rabdare si am fost si la Albu sa il intreb eu cat mai stau pe bara. si-a sunat sotia, s-au consultat (i-am auzit zicand si de varsta mea ) si a ramas ca daca suntem hotarati, pot sa incep si eu schema. asa ca .... ..... cand imi vine cm incep si eu AC si Clexane (daca nu ma razgandesc intre timp, sper sa nu). si asta s-ar putea intampla chiar de duminica asta. in conditiile astea o sa am ET pe 16 nov, fix in ziua cand am facut anul trecut eco de confirmare a sarcinii ! maine merg cu sotul sa recoltam de la fiecare ce se poate . si am cumparat si prima cutie de pezervative dupa muuuulti ani.
sa nu dati cu rosii, stiu ca nu indeplinesc conditiile optime, dar am un mancarici la pitic si nu mai am rabdare. cand mr white a vorbit cu lady white si-or fi zis ca la varsta mea sansele sunt oricum mici, asa ca indiferent cand fac tot cam aia e, daca fac acum nu sunt in parametrii, daca fac mai tarziu, nu imi garanteaza nimeni ca o sa ajung in pametrii optimi, in plus ovocitele or sa fie din ce in ce mai "amarate", asa ca din 2 rele a ales-o pe cea care i s-a parut cea mai convenabila: incercam.
acum partea tehnica: am 14 zile Diphereline (cate 1/2 fiola), Menopur (150 UI) + Puregon (150 UI). pe 14 punctie si pe 16 ma insarcinez. am cumparat azi AC-urile si nu stiu ce sa fac cu celelalte. Nu am reteta, doar mailul de la d-na Vaduva. pot sa iau ceva compensat ? (cred ca s-a discutat de 1000 de ori pe aici dar mi-a trecut pe langa ureche ) Merita sa incerc sa fac rost de Merional de la unguri ? sa ma duc sa ii cer scrisoare medicala lui Albu (pt Clexane) si reteta pt restul ?
ufff, gata. mi-a luat o vesnicie sa sciu

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aristica lipiciosi sa fie

qiao bafta multa

Mergi la inceput

Aristica, uite ca acum am vazut!!! Ti-a spus si Cami de situatia mea, nu e asa importanta calitatea, daca sunt de calitate 1, 1 spre 2 sau chiar 2, e numai bine, nu e nimic grav, important este cum resimt ei mediul uterului si sa se prinda!!

Si sa nu te mai aud ca "nu-s ei grozavi..." , ca ITI MAMANC URECHILE CU TOTUL!!! In loc de profiteroale Sunt superbi dragalasii de ei si au nevoie de putere, fiecare embrionas e divin in felul lui! Pup fata viteaza!

Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

wawwwwwww, aristico, tzatzico ma chere, 4 bucati!curat aglomeratie! pai cand o auzi CM de artileria asta grea, nu mai are curaj sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

buna fetelor! Da, sunt acasa cu 4 embrioni - nu-s ei grozavi, adica nu-i niciunul de grad unu, da-s ai mei, ii plimb, ii tin la caldura si-i imprietenesc cu animalele din curte

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Ok, eu sunt aici toata luna oct. sa-ti vad noua semnatura . Te pup draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

aristica si cum deja i-ai prezentat "lighioanelor" din curte , asta e de bine . sa stii ca vb intre ei si fac deja planuri . SIGUR .

patru floricele pentru bb lipiciosi- macar 2

Mergi la inceput