fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna fetelor,
Ma numesc Dana si ma confrunt cu aceeasi problema ca si voi. Pana acum am scris la inseminare dar ma vad nevoita sa vin alaturi de voi. Daca ma primiti...
De vreo 3 luni sunt si eu pacienta dr Albu cu recomandare fiv cu Icsi. Eu am un mic hidrosalpix pe stanga iar sotul oligo.
Acum am facut si mutatiile si trombofiliea ca astea mai ramasesera. Rezultatele sunt bunicele doar ca sunt si eu mutanta. Mi-a iesit mutatia 675 4G in gena PAI in stare homozigota.
Problema mea este ca am programare la Albonos abia pe 21 si nu prea gasesc mare lucru pe net despre aceasta mutatie. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri? Pleaseeeee...
Toate celelalte analize sunt ok. Si coagularea si autoimunitatea si endocrinologia.
Sa imi fac mari probleme? Va fi nevoie de claxen?
Sper ca in noiembrie sau decembrie sa fac si eu fiv-ul.
Va multumesc pt primire si va rog spuneti-mi parerea voastra despre aceasta mutatie.
Bafta fetelor care asteapta embriotransferul si celor care asteapta beta. Va si va doresc tuturor ce imi doresc mie.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

dana,exista un topic despre trombofilie la sectiunea aspirantelor si acolo poti obtine mai multe informatii despre ce te intereseaza.

am insa o nedumerire...cum adica HIDROSALPINX DESCOPERIT DUPA LAPAROSCOPIE???adica ai facut laparo si inca e acolo lichidul???sau a fost aspirat la laparo???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
multumesc pt raspuns. In ceea ce priveste semnatura mea am facut o greseala. A fost descoperit laparoscopic. Mersi si iti doresc o seara buna!
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).

Mergi la inceput

Gata Samira am modificat! scuze era o greseala. Descoperit laparoscopic si normal ca a aspirat lichidul.
MERSI PT OBSERVATIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

buna dragelor. va citesc cand am timp.bafta la toate.sa auzim numai de bine.
eu o sa fac fiv in alta parte,si pe acest forum nu se discuta despre promed, asa ca va citesc cu mare drag sfaturile voastre,pataniile,emotiile si trairile.sunteti foarte active si informate.
aveti vreo idee ce recomanda doctorasul pt imbunatatirea calitatii ovocitelor?

Buna Valy,
Mie Albu mi-a dat pt imbunatatirea calitatii ovocitelor: L-arginina, Coenzima Q10 si Vitex Fruit. In plus am luat si Omega3... de la mine putere.
Aristica felicitari si multa bafta!!!! O sa iti urmez exemplul cu acatistele ... ti-am zis ca sunt fan

Mikado multumesc mult pt informatii!
Va pup pe toate si va tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Aristica,FELICITARI!!!!Ti-am zis ca o sa fie bine,asta da performanta!Asa de bine imi pareDe fiecare data cand citesc despre reusita uneia dintre fete prind curaj.Imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult ca nu mai faceam greseli si ma duceam la dr.Albu de la inceput.Doamne,ce mai rad cand citesc ce scrii,in datile in care nu esti suparata.Ii citesc si sotului postarile amuzante,ale tale si ale celorlalte fete si cred ca este putin invidios,el nefiind inscris pe forum,ca-mi spune:Cred ca va amuzati asa bine pe Forum!
Anastasia,eu chiar ma gandesc serios sa nu mai fac beta.Daca ciclul meu vrea sa vina,nu-l opreste nimic.Daca nu vine inseamna ca sunt,in sfarsit,posesoarea mult visatei sarcini.Eu cu ovulele,multumesc lui Dumnezeu,inca stau bine,dar au si ele un nr.limitat,cat sa mai abuzez de ele...Sper sa dau si eu marea lovitura.Si mie mi-a dat parintele de citit acatistul sf.Ioan Rusul,dar am fost lenesa si nu m-am tinut de el.O sa am grija sa remediez situatia,ca omul ala a vrut sa ma ajute si eu nu-l ascult.
Alexa1986,e mai bine sa te reprogramezi,asa cum au zis si celelalte fete,eventual intrebi la receptie sau dai telefon d-nei asistente Vaduva Lucia si-i spui,daca nu vrei sa-l deranjezi pe d-nul doctor.Altfel,dai banii degeaba deoarece analiza poate iesi fals negativa in caz ca are ceva sotul.
toate fetele si ma rog sa fim cu toate gravide,cele care inca nu suntem,si apoi mamici de bebelusi

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

vineri am primul set de analize. ma intalnesc cu cineva pe la 07:30?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Aristico iti tin pumnii azi!!! Mergi si ia-ti copii acasa!!!

Laura

8+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineta,
Artistico iti tin pumnii astazi, te asteptam cu vesti bune.
Roxana33 iti multumesc pentru sfat, l-am programat la analize pe 14 octombrie, eu zic ca este bine nu?
Va pup pe toate si va asteptam numai cu vesti bune.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica, ne rugam pt tine ca totul sa fie bine si sa ne bucuram impreuna pt bebeii nostri.

Mergi la inceput