fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Multumesc ARTISTICA esti tare draguta, :).

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

corect! foarte corect, Ari!
Acatiste, tricouri, tot ce ne face sa ne simtim cat mai aproape de deznodamantul dorit...
Eu, care ma credeam o persoana cerebrala... si sa zicem ca tind sa cred in DD... mai mult decat in astre, am ajuns sa decid intarzierea fiv2, doar pentru ca undeva, pe un site de astrologie, citisem sa nu cumva sa ma apuc de conceput copchii prin iunie-august, ca e de rau... sotul meu a ras de mine, si eu... un pic, doar cu un ochi... pentru ca mai degraba riscam sa cad in ridicol, decat sa iau in deradere astrele!
si nu, nu esti nebun, atata vreme cata poti sa tii cont de orice, pentru comfortul psihic! eu de exemplu mi-am facut o cutiuta cu "comori", adica amintiri... si mai mereu ma uit in ea, imaginandu-mi cum vor fi adaugate acolo, o amprenta doua de manute si picioaruse, un mot sau o suvita de par... etc. Ca doar se stie ca vizualizarea viitorului conduce la materializarea lui!!! Asa si cu rugaciunea, cititul etc...
E-heee, stoluri nenica! Dar care te ajuta sa mergi mai departe cu speranta in suflet!

toate fetele! pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

succes maine artistica, dar de la baia fierbinte ia-ti gandul, faci numai un dusulic, baie nu prea ai voie

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Apropo de pitici pe creier... Eu am zis ca la acest FIV ma vor ajuta si... elefantii
Stiti ca elefantii sunt simbol de fertilitate... Vreti sa va spun ca mi-am luat elefanti si i-am pus in dormitor??? ba chiar pe unul dintre ei l-am luat cu mine la Praga si l-am tinut in camera de hotel... Si am si medalion cu elefant la gat si pe-asta nu l-am mai scos de cand am inceput tratamentul pentru ultimul fiv... nici macar la baie nu il las singurel, il port cu mine...

Alti pitici sau semne de noroc, spuneti-le cum vreti... pe drum spre Praga am vazut un cosar iar in Praga s-a c...at un pescarus fix pe umarul meu... Asa ca am zis ca la FIV-ul asta trebuie sa iasa... si a iesit!

anna este chiar indicata o baie fierbinte inainte de ET pentru vascularizarea endometrului... Dupa ET nu mai ai voie!

Laura

8+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,da e indicata o baie fierbinte inainte de ET.

aristico,felicitari pentru oo-le minunate si gigeii nabadaiosi.
ti-am zis...7 e cifra lui Dumnezeu...o sa fie bine pana la capat...deja ti-a trimis un semn.
asadar...fii ZEN...si PUPO,da???

a...si cand o fi sa plec la Budapesta...musai sa ne vedem inainte la Mama sa beau si eu gretosenie din aia de suc de radacinoase.
beau si matraguna ,rod si scoarta de copac daca se lasa cu bebe

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

e, acu intelegeti de ce ii keama pe bbeii mei asa? u va mai zic cum am dormit io cu icoana sf parinti sub perna 33 de sapt, plus ca am cumparat-o intr-o dimineatza cand ieseam de la sf antonie si mi-a iesit in cale, asa, intrand fara intentie intr-un magazin.

aristico, closca cu cur mare sa te faci, sa se incalzeasca toate 7 oole, acui sa te vaz! (pardon de expresie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daca oi deveni mama la tura asta, cred ca patentam sucul de radacinoase
maria sucul asta e o chestie scarboasa care se gaseste in meniu la La Mama - sigur are telina si morcov...bine, are mai multe legume pe care-ar trebui sa le gasesti in ciorbe, deci iti imaginezi ce gust poate avea

Mi-era putin rusine sa vorbesc despre trairea mea, ma bucur mult ca n-am fost luata peste picior si ca n-am deranjat pe nimeni.
O seara linistita

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

aristico,tu esti sarea si piperul topicului...cine sa te ia pe tine peste picior? ai un fel anume..f realist..de a spune lucrurilor pe numeasta e farmecul tau
De abia astept sa te vad cu burta mare,band suc de radacinoase
Sa de DD sa vii cu vesti super bune si soro,fii barbata!!ca tu esti fumeie cu experinta in a le FIV-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

FELICITARI PENTRU PRODUCTIE ARISTICA

Imi place idea ta cu tricoul, la beta iti voi urma idea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dana,exista un topic despre trombofilie la sectiunea aspirantelor si acolo poti obtine mai multe informatii despre ce te intereseaza.

am insa o nedumerire...cum adica HIDROSALPINX DESCOPERIT DUPA LAPAROSCOPIE???adica ai facut laparo si inca e acolo lichidul???sau a fost aspirat la laparo???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput