fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, pup fetita asiatica!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Minunate vesti, Ari! O productie ca "la carte"!
Si da, exista o putere a credintei care muta si muntii din loc... pana si destinul il poate intoarce in favoarea ta. Dar cel mai minunat este atunci cand ai asa, cate o revelatie!!!

Trilioane de pupici pentru toate fetele, si pentru vise implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Ajunge maine la Fundeni Qiao

pai maine nu are ET ? fuge asa cu noaptea in cap la fundeni si pe urma la ET ? e super-woman fata asta

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Fetelor, vreti sa postez si eu aici Acatistele de care vorbeam prin aprilie-mai, date de Parintele calugar Iustin Parvu, de la manastirea Petru Voda? El ne-a spus din februarie ca vom avea 2 copii odata, dar noi si mai ales eu, fraiera , nu prea am crezut in ce ne-a spus, desi stiam de la atatia oameni ca e vazator cu duhul...in schimb m-am rugat cum ne-a invatat. Sunt cel putin 4 Acatiste care ajuta enorm pentru darul nasterii de prunci: Acatistul Maicii Domnului, Acatistul Sf Parinti Ioanchim si Ana, Acatistul Sf. Stelian( Sfant protector al copiilor) si Acatistul Sf. Spiridon ( Sfant cunoscut mai ales pentru darul nasterii de bebelusi). Cine e in Bucuresti, e bisericuta Sf Spiridon Vechi,la Piata Natiunilor Unite, unde este si racla cu moastele Sf. Spiridon. Ne trebuie credinta, rabdare si rugaciune cu tot sufletul si o sa avem toate bebei, o sa vedeti! Bebeii nostri stau pe undeva pe sus, pe langa noi, si asteapta momentul cand li se da semnal ca pot cobori la fiecare dintre noi

Asa, ar mai fi si Rugaciunea Sf Isaac Sirul, o rugaciune la fel de puternica pentru a ne da Dumnezeu bebei si Acatistul Sfantului Anton( biserica de la Unirii,langa Hanul lui Manuc), unde e si Icoana facatoare de minuni si uite, chiar astazi, ca e marti, se sarbatoreste Sf Antonie cel Mare. cine stie biserica, stie ca acolo e curtea plina marti de marti.

Daca imi dati acceptul si acordul vostru, va pot posta aici toate rugaciunile acestea, sa le gasiti intr-un singur loc.

Eu mi-am luat toate acatistele de la Biserica Zlatari, Sf Ciprian, e pe B-dul Victoria, vis-a-vis de magazinul Victoria, e o biserica f.f.f veche si , la fel, cu racla cu mana dreapta a Sf. Ciprian, ca moaste. Acolo e f bine aprovizionata si micutza librarie cu carticele.
VA PUPA MAMA PE TOATE! Si, inca o data, Aristica, mare bucurie mi-ai facut pe ziua de azi!! Am uitat si de raceala si de toate!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alexa suna si reprogrameaza-ti consortul la cel putin 1 saptamana de la terminarea tratamentului, ca altfel dai banutii degeaba. Al meu a recoltat de doua ori spermocolutura doar pentru ca o unsese pe dansa cu acea crema canesten...si nici n-o unsese zilnic, ca-i delasator...

Da, ma duc maine la fundeni, ca am vorbit eu cu balanta pe alt topic si-am ajuns la concluzia asta:
daca ma injectez maine dimineata la 5 cu clexane de 0,4, pot ajunge pe la 7-7:30 la recoltat. Acum am si progesteron in organism, infipt pe peste tot, am luat si 2 mg de climen, am si anticoagulantul, deci sper ca antfxa-ul sa fie concludent maine. Iar Et e la 13:00, deci am timp sa ma intorc acasa, sa manac 10 sarmale si sa fac o baie fierbinte

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aaa, si referitor la faza asta cu copchii care-si aleg parintii: am vazut un film (prost, asa, in esenta) in care copiii se jucau in rai si isi alegeau parintii. Se uitau la parinti exact ca la vizionarile de la agentiile matrimoniale. Cand isi alegeau parintii, veneau ingerii uitarii, le puneau un deget pe buze si ei uitau totul de pana atunci...
Iar eu de aici m-am gandit ca probabil am sa ma joc cu jucariile copchilului si am sa ma uit la desenele lu, deci am zis sa ii arat exact ce-l asteapts si m-am dus cu un tricou cu tom si jerry pe mine...l-am sapalt si acum e la uscat, ca sa-l iau si maine, sa vada pruncul ca-s insistenta

asta, desigur, daca nu credeti c-am luat-o razna

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Vezi ca vreau si eu tricoul asta si carticica de la Samira ( pe care o si cu ocazia asta) si mai vreau si suc de radacinoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

mamico de octombrie ce ceaiuri de radacinoase ai baut? ca m-ati facut curioasa

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

aaa, si referitor la faza asta cu copchii care-si aleg parintii: am vazut un film (prost, asa, in esenta) in care copiii se jucau in rai si isi alegeau parintii. Se uitau la parinti exact ca la vizionarile de la agentiile matrimoniale. Cand isi alegeau parintii, veneau ingerii uitarii, le puneau un deget pe buze si ei uitau totul de pana atunci...
Iar eu de aici m-am gandit ca probabil am sa ma joc cu jucariile copchilului si am sa ma uit la desenele lu, deci am zis sa ii arat exact ce-l asteapts si m-am dus cu un tricou cu tom si jerry pe mine...l-am sapalt si acum e la uscat, ca sa-l iau si maine, sa vada pruncul ca-s insistenta

asta, desigur, daca nu credeti c-am luat-o razna

GO , TOM SI JERRY !!!!!!

Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Fetelor, aici gasiti toate Acatistele de mai sus, in functie de luna si Sarbatori:
http://www.crestinortodox.ro/acatiste/
Iar carticelele sa puteti citi din ele oricand si oriunde se gasesc de obicei la biserici, la Biserica Zlatari de langa mag. Victoria sigur le gasiti pe toate acolo
Doamne , ajuta!

Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput