fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Eu ti-am spus ca o sa te surprinda al tau sot luna asta si iote ca o facu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

aristica, felicitari!

si eu cred in puterea rugaciunii- Dumnezeu e mare si bun si cred ca stie ce e mai bine pt fiecare si momentul potrivit pentru fiece lucru!

mami vreau- da, scrie acatistele, m-ar interesa, si eu citesc Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana; pupici tuturor!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna dragelor. va citesc cand am timp.bafta la toate.sa auzim numai de bine.
eu o sa fac fiv in alta parte,si pe acest forum nu se discuta despre promed, asa ca va citesc cu mare drag sfaturile voastre,pataniile,emotiile si trairile.sunteti foarte active si informate.
aveti vreo idee ce recomanda doctorasul pt imbunatatirea calitatii ovocitelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

aristica
M-am abtinut sa zic ceva pana acum desi eram cu ochii pe tine, asteptam sa vad rezultatul "impreunarii".
Felicitari, e super ce ati obtinut, ai incredere in sansa voastra. Si da, mai, poti sa-ti feliciti sotul, la asa procent de fertilizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica o fi baut si sotului vre-un pahar cu suc de radacinoase ?!? Ai vazut ce bine ti-a prins tie

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Bravo Aristica! Mi-au dat lacrimile...Sa va ocroteasca Dumnezeu si sa fie asta numai una din cele mai fericite vesti din viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Duminica asta samira mi-a daruit "Acatistul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea". Am citit eu despre minuni, adica am citit diverse povestiri, dar mereu ma plictiseau si aveam impresia ca asa ceva nu se poate intampla. Insa ieri dimineata, ma apuc sa citesc aceasta cartulie. Apoi o iau cu mine in geanta. Dupa punctie eram, intr-adevar, suparata foc si asteptam sa vina si durerile alea crunte de burta.....n-au venit nici pana azi. Azi-dimineata mi-a fost rau fiindca am luat o pastila pe stomacul gol, dar atat. Si ma intreb in sinea mea? Oare sa fie asta o minune? Si ma reapuc sa citesc aceasta cartulie. Si ma suna de la Medlife: "Aveti 7 embrioni din 7 foliculi, toti cu cate 2 pronuclei!"...Ei cine credeti ca s-a pus pe bocit?, Pe inchinat?, Pe telefonat si multumit? Eu! Eu! Eu!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Vezi , mai Aristica, fetita buclucasa ce esti !!!!!!!! Am tras deja un bocet de bucurie si m0am pus pe scris cateva randuri pana ma ia al doilea Ce ti-am spus si eu, "Ce e pentru tine, Doamne Doamne pune deoparte."!!!!

Poate am dat impresia ca am luat-o razna cand inainte de punctie cu cateva luni si dupa ET va innebuneam cu acatistele date si mie spre citire de un calugar cu mult har si va povesteam ca am ajuns sa simt ca numai la Doamne Doamne si la sfintisorii lui voi gasi puterea de care aveam nevoie sa cred cu toata inima in ce urma sa fac, cu FIV-ul, si minunea se va intampla, dar uitati ca aceste minuni vin tot mai des si mai frumos si ajutorul venit de Sus incununeaza, sa spun asa, cu Viata si Sufletele , munca doctorilor

Doamne, cat ma bucur!! Bravo, fetita!!!! Te pup de nu te vezi!!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

na ca am uitat sa te intreb, la fundeni ai reusit sa ajungi ?

edit: aristica bineinteles, saptamana doar e declarata 'saptamana aristica" !!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ajunge maine la Fundeni Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Multumesc foarte mult: Am un zambet tamp pe fata si-o cartulie in mana...bine, si-un consort care spune: Ei? Vezi! Ce barbat sunt!!! Ah??? El e miezul mai, fetelor, el cu putulica lui! Zici ca Brad Pitt e par la fund pe langa el

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Esti comedie curata, Aristica!!!! Cred ca baiatul tau, daca apuca sa citeasca pe forum ce frumos scrii despre el si cum ne mai dam si noi cu parerea, se da de-a rostogolul si face tumba-tumba de mandrie
Faza cu Brad Bitt se lasa cu ras din acela, sa te tii de burta..

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput