fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Duminica asta samira mi-a daruit "Acatistul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea". Am citit eu despre minuni, adica am citit diverse povestiri, dar mereu ma plictiseau si aveam impresia ca asa ceva nu se poate intampla. Insa ieri dimineata, ma apuc sa citesc aceasta cartulie. Apoi o iau cu mine in geanta. Dupa punctie eram, intr-adevar, suparata foc si asteptam sa vina si durerile alea crunte de burta.....n-au venit nici pana azi. Azi-dimineata mi-a fost rau fiindca am luat o pastila pe stomacul gol, dar atat. Si ma intreb in sinea mea? Oare sa fie asta o minune? Si ma reapuc sa citesc aceasta cartulie. Si ma suna de la Medlife: "Aveti 7 embrioni din 7 foliculi, toti cu cate 2 pronuclei!"...Ei cine credeti ca s-a pus pe bocit?, Pe inchinat?, Pe telefonat si multumit? Eu! Eu! Eu!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

bravo asta da minune!

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

felicitari aristica!!
nu ti pierde credinta si speranta! vei reusi!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica ma bucur asa mult pt tine! Doamne ajuta in continuare!
........si o sa fie o toamna cu multi bobocei

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Neata fetele!

aristica darga mea,7 este un numar magic...ai deja 7 minuni

vreau si eu in listuta:
Miakdo, 37 de ani, 2 IA nereusite, in pregatire FIV 1

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ma bucur mult aristica. tot asa inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Deci se poate Aristica Bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

OOOOO super ARTISTICO, ti-am spus ca o sa iti port noroc??? O sa vezi ca o sa ai si o fata si un baiat, ca prea mult ai asteptat sa iti dea D-zeu aceaste minuni in viata ta.
Te pup si poate cand ai timp poate imi rasp si mie.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Duminica asta samira mi-a daruit "Acatistul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea". Am citit eu despre minuni, adica am citit diverse povestiri, dar mereu ma plictiseau si aveam impresia ca asa ceva nu se poate intampla. Insa ieri dimineata, ma apuc sa citesc aceasta cartulie. Apoi o iau cu mine in geanta. Dupa punctie eram, intr-adevar, suparata foc si asteptam sa vina si durerile alea crunte de burta.....n-au venit nici pana azi. Azi-dimineata mi-a fost rau fiindca am luat o pastila pe stomacul gol, dar atat. Si ma intreb in sinea mea? Oare sa fie asta o minune? Si ma reapuc sa citesc aceasta cartulie. Si ma suna de la Medlife: "Aveti 7 embrioni din 7 foliculi, toti cu cate 2 pronuclei!"...Ei cine credeti ca s-a pus pe bocit?, Pe inchinat?, Pe telefonat si multumit? Eu! Eu! Eu!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Bravo!!!! Felicitari din suflet!!!! Esti campioana!!!

Si eu am citit in fiecare seara, dinainte de a incepe procedura, acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana... Si in plus, cu o saptamana inainte de a ma apuca de citit acest Acatist am mai citit niste acatiste (am listuta acasa si vi le scriu diseara daca vreti) pe care mi le-a dat cineva de la o manastire si mi-a spus sa le citesc exact in acea ordine daca vreau bebe... La mine a mers si eu chiar cred ca e mare puterea Domnului!

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana il citesc si acum, seara. Nu pot sa adorm daca nu o fac si simt ca ma apara pe mine si pe bebe...

Eu iti tin pumnii, sa dea DD ca maine sa ai cat mai multi embrioni de calitate si sa auzim vesti bune pe urma de la eco...

Laura

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Multumesc foarte mult: Am un zambet tamp pe fata si-o cartulie in mana...bine, si-un consort care spune: Ei? Vezi! Ce barbat sunt!!! Ah??? El e miezul mai, fetelor, el cu putulica lui! Zici ca Brad Pitt e par la fund pe langa el

Mergi la inceput