Invatatura din constrangere (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

neliace frumos - apropo de cai... Bia isi doreste sa aiba multi cai.
,,eu voi sta la casa(nu ca voi la bloc) si voi avea multi cai,,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Laura - sotul meu are o vorba "Pofta vine mancand." - apropo de "nimic bu-i place". Si noi am avut indoilei in privinta activitatilor dar ne-am mobilizat si am mers mai departe. Anul trecur copila (acum are 7 ani) spunea ca a plictisitor la karate (in special cand faceau kata) si ca nu are chef... dar o intamplare/incident din curtea sc a facut-o sa-si schimbe radical atitudinea. Un baietel mai mare, care avea ceva probl de comportament, a inceput sa arunce cu pietre si bucati de lemn in alti copii. O bucata de lemn a venit exact spre fata copilei si absolut instinctiv ea a ridicat mana si a facut un blocaj "age uke" aparandu-si fata. Lemnul a lovit-o in antebrat - a avut o micuta zgarietura. Copila a fost atat de mandra de ea insasi - a povestit la toata lumea si de-atunci a vazut utilitatea anumitor miscari de la karate. Asta vara o domnisoara din clubul lor de karate si-a luat centura neagra si a participat la un concurs international de kumite (sparring) si a luat locul 2 in lume. Aceasta tanara este acum un fel de antrenor/instructor secund. Toate fetitele o admira vor sa devina ca ea (este modesta, blanda, calma, calda si zambitoare). Deci - chiar daca incepeti o activitate - care aparent poate ca nu-i place (sau nu are nici un interes sa o continue) - nu se stie niciodata... Multa bafta!

Apropo de profesii - mie mi-ar place sa faca ceva de genul oftalmolog sau optometrist (d-na dr oftalmolog care o are in evidenta pe copila este super faina - se vede ca iubeste copiii si ii place si meseria pe care o face!)... Mi se pare o meserie foarte interesanta... Dar bineinteles ca pe moment doar "cochetam" cu ideea ce as vrea sa fiu cand voi creste mare... Mai e un pic pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lorelai, multumesc! Problema e ca nu as vrea sa inceapa activitatile cu mine 'aruncand-o' in sala, inchizid usa si lasand-o plangand. Nu vreau sa o duc cu forta, ci sa vrea si ea, cat de cat, macar sa stea sa se uite la inceput.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Laura - noi (parintii) avem dreptul sa ramanem in sala (asezati pe bancute la perete) atat timp cat copiii fac karate. Suntem si noi cuminti si tacuti (tre' sa fim exemplu pozitiv, nu?) si atunci cand profu'i trimite sa bea apa le oferim sticla si ii mangaiem pe capsor si ii incurajam Deci - nici nu se pune probl ca-i "aruncam in groapa cu lei" (asistand mai invatam si noic cate ceva... de auto-aparare - deci suntem in dublu-castig)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Laura, nu trebuie sa o lasi in lacrimi. Dar un lucru e sigur si trebuie s-o ajuti sa inteleaga ca daca nu incearca nu are de unde sa stie daca ii place sau nu. Eu asta le-am spus alor mei ca nici ei nu erau foarte entuziasmati la inceput. Mergem, incercam, daca ne place mai venim.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura
Giulik mereu isi doreste cursurile de pictura. ei bine, ieri a plans de a speriat profra si toata sala plina ochi de elevi. eu n ustiam nimic, daca eram acolo galopam acasa fara sa ma gandesc. la 6 cand am ajuns eu, era cea mai vesela pictorita din clasa :-)
a plans pt ca erau copii noi, pt ca nu a inteles ce era de facut.
am intrebat o toata seara la ce anume mai vrea sa mearga, ca poate e obosita, poate nu i mai place ceva. a spus ca momentan vrea sa ramana lucrurile asa cum sunt, cu activitatilei ei extra.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sambata a fost la prima ora de chitara.
Mi-a spus ca e cea mai fericita fetita din lume cu cea mai minunata mama. Toata ziua m-a imbratisat si m-a pupat.

Ba chiar mi-a spus ca acum e motivata sa invete si mai bine la scoala. Ce smechera e!

Profu' ala a zis ca are o dorinta atat de mare cum rar a vazut.
Mi-a mai spus ca are un "ritm beton", ca sta bine cu urechea muzicala, vocea e asa s-asa, are degete foarte lungi, drept pentru care trebuie sa ma duc sa-i cumpar chitara.
El cere chitara personala dupa 2-3 sedinte, daca e cazul...

I-am zis ca ma duc azi sa-i cumpar cand e ea la scoala. Insa m-a rugat frumos sa mergem impreuna.

Mi-ati facut fetita fericita. Si motivata...
Ca daca era dupa mine nu mergea la nicio chitara!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

ce ma bucur !!!
sa ne zici cat a costat chitara ca eu inca cred ca scap, dar macar sa stiu in caz ca nu scap

(si iar a inceput o saptamana nebuneasca)

_

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Chitara a costat 230 lei.
Este chitara 4/4 (intreaga)

Banuiesc ca pentru copiii mai mici trebuie una 3/4 sau poate mai mica si costa mai putin.

I-am mai luat un set de corzi de 15 lei si un scaunel pliant pentru picior de 30 lei.

Ah, si sa nu uit o husa de 70 lei.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana, sa le foloseasca cu drag si spor

(noi primim o chitara de imprumut, sa vedem cat de mult ii place, eu inca sunt convinsa ca e o toana)

_

Mergi la inceput