FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matilda78 spune:

balanta, urmeaza sa ma duc la prima consultatie la prof strohmer in decembrie.
matilda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Buna fetelor! Dupa o lunga pauza si detasare de subiectul "fiv" si dupa o lunga si frumoasa vacanta am decis ca e timpul sa reiau batalia , asa ca iata-ma din nou pe aici!
Sisi bafta in viitoarea incercare; vad ca ai schimbat clinica ; sper sa fie cu noroc!
Balanta tot in pregatiri? f. bine - asa cu siguranta va fi cu succes.!
Eu pt inceput am facut niste analize care nu au iesit tocmai starlucit: prolactina mare , FSH/ LH= 1/2, estradiolul sub limita de jos , iar progesteronul cam mare pt ziua 3 ( 3.63 nmol/l).Am luat legatura cu cei de la Wunsch pt ca ma gandesc sa transfer si cei doi embrioni ramasi. Balanta, spuneai ceva de niste modificari de preturi la Wunsch- poti sa mi le trimiti si mie?
pup si celelalte fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Adijo

Ma bucur ca ai aparut si iti doresc sa fie lipiciosi omuletii tai de zapada!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, ma bucur sa te vad.
O sa iti trimit diseara preturile (cand ajung acasa), dar trimite-mi pe MP o adresa de mail, ca sa pot atasa lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Buna Adijo !!! Ma bucur sa te vad online :)
Si tu ai disparut, inteleg, de aproape 1 an ?
Bafta multa cu omuletii de zapada !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,ce-i linistea asta pe la topicul vostru???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ne adunam fortele sa o luam de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina nu stiu daca ai raspuns in legatura cu histero. cum a fost la histero? ai facut biopsie din aia de endometru? a fost ok la histero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Am primit raspuns de la Wunsch: evident trebuie sa reiau bromcriptina pt reducerea prolactinei si din nou analize ... cand toate vor fi ok, planul de bataie include binecunoscutul prednison si ceva Fsh( puregon sau gonal), in doza mica, pt a obtine o ovulatie.apoi FET-ul. apoi , evident, progesteron. sper ca ficatul meu sa mai faca fata la atatea " delicatese" , pe care i le servesc constant , de vreo 5 ani !
Elena ma bucur sa te "vad"! cum esti?
Ralu si tie! Da , am facut si eu o pauza lunga, dar am revenit; timpul trece , nemilos, imediat ma prinde menopauza si eu sunt tot in pauza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina, am facut histeroscopia.A fost bine la histeroscopia, medicul a gasit doar o stenoza la intrare in uter, care s-a rezolvat. Medicul asta e cam scump la vorba, conditiile la clinica sunt f. bune. Mi-a facut si biopsia ,dar inca nu am rezultatul, desi au trecut mai mult de 2 saptamani. Am sunat si au zis ca inca nu-l au.

Adjo, ai intrebat la viena de noile preturi?

Mergi la inceput