FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Aadina, da, am intrebat cat ma costa pe mine Fet-ul si apoi cat costa acum un Fiv , dar nu mi-au raspuns. mi-au scris doar de tratament. Am sa le mai trimit un mail doar pt preturi. Oricum nu inteleg pe ce baza au marit preturile in halul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, ti-am trimis mail cu lista de preturi, ca sa le vezi pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Adijo

Santem bine, mai avem putin !

Oare tu ai facut Fet si inainte tot pe ciclu cu ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Am primit lista de la tine Balanta. Si mie mi se par mari preturile. Pe mine m-ar ajunge:4250 fiv/icsi+370 Picsi+150 ISMET+300 anestezia= 5070 euro. Mi se pare ff mult. Ma mai gandesc in cazul asta f serios

Mergi la inceput

Mie mi se pare o gluma f proasta aceasta noua lista de preturi.
Ce cred eu: ca deja platim numele clinicii, numele profului...E o chestie de marketing. Si de....(nu scriu, ca nu vreau sa ii jignesc in public).
Mai cred si ca aceasta clinica are anumiti clienti cu adevarat bogati care dau, de ex, 10 000 euro pe un FIV (in special din Rusia si Italia), fara sa clipeasca si fara sa ii intereseze . Sincer, nu cred ca acesti clienti sunt putini.
M-am interesat la Kinderwunschzentrum (unde sunt Prof Obruca si Strohmer) si ei au aceleasi preturi ca in 2009: FIV = 2600; FIV + ICSI = 3000; IMSI = 1000; anestezia generala de la punctie = 160. De P-ICSI nu am intrebat, dar in 2009 era pana in 500 de euro.

M-am tot intrebat de ce ti-au recomandat P-ICSI si nu IMSI, de ex. Mi-a picat fisa in timp ce proful imi spunea ca tocmai au introdus si P-ICSI la Wunsch si daca sunt interesata. L-am intrebat daca au rez mai bune cu P-ICSI decat cu IMSI. Mi-a zis ca nu se poate pronunta, fiindca cu P-ICSI sunt abia la inceput. L-am intreat sec, atunci de ce imi recomanda P-ICSI? cum ramane cu solganul lui: "Never change the winning team?" In sensul ca la FIV1 am facut IMSI, de ce as baga acuma P-ICSI?
N-a prea stiut ce sa imi raspunda...
Cu alte cuvinte, omul ar vrea sa faca experimente cu P-ICSI. Sa faca, dar nu cu mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

foarte scump la vorba doctorul asa e aadina.
si soata lui, tot ginecolog, tot la fel e.
dar sunt bunicei pentru oraselul iasi. el parca mai bun decat ea. ea e cunoscuta in orasel pentru morfologii fetale si nastere naturala. toate fetele pe care le cunosc au ajuns in sarcina macar o data la ea pt eco dar nici una nu a preferat-o drept medic. motivul: nu vorbeste.
eu una, dupa atata timp, m-am saturat de medici care vorbesc degeaba.
pe mine ea m-a operat acum 1 an. a doua zi dimineata, dupa operatie, a venit la patul meu si sec mi-a spus: nu exista nici o sansa sa ramaneti insarcinata decat daca faceti FIV. nu tu o vorba buna, un sfat, nimic. la pansat dupa vreo zi o intrebam: doamna doctor cand am voie sa "reiau" activitatea cu sotul meu? la care ea suparata: ei asta-i buna. dar nu se mai poate astepta? la care eu jenata spun: doamna doctor eu inca mai sper la natural. la care ea sec: v-am zis o data. n-aveti nici o sansa:))
ce sa zic: mi-a folosit raspunsul ei drept si sigur. in jur auzeam numai de instilatii, operatii desfundare trompe, adrese de pe la manastiri. stiu acolo in mintea mea vorba ei rece si detasata si ma readuce cumva la realitate. decat sa ma fi aburit cu panselute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena74

Adijo

Santem bine, mai avem putin !

Oare tu ai facut Fet si inainte tot pe ciclu cu ovulatie?

Sa fiti sanatosi , sa fie totul bine pana la capat!
Fet-ul anterior nu l-am facut pe ciclu cu ovulatie ( eu nu ovulez fara stimulare). Am luat doar Cycloprogynova pt sustinerea endometrului,( care , insa , a crescut f. greu,doar prin ziua 19 am ajuns la peste 9mm cat doreau cei de la clinica). Dupa transfer, la 6 zile , am inceput sa am scurgeri maronii destul de abundente. Mi-au marit doza de progesteron, scurgerile s-au oprit dar... prea tarziu.. Concluzia lor, si aici sunt de acord cu ei, ca din cauza ca nu ovulez ,organismul meu nu secreta nci estrogen , nici progesteron dacat in cantitate mica, iar dozele de estradiol , respectiv progesteron pe care le inghit, chiar daca sunt mari nu sunt suficiente( posibil sa nu le asimilez cum trebuie); si atunci voi stimula o ovulatie pt a avea , in prima parte estradiol secretat de ovarele mele pt a creste endometrul ( niciodata la inseminari, Fiv-uri nu am avut probleme cu grosimea endometrului), iar in a doua parte progesteron secretat de corpul galben , progesteron endogen la care probabil , organismul meu reactionaeaza mai bine ( evident va fi si ceva progesteron sintetic asociat.)Cam asta e ideea pt Fet-ul meu cu stimulare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Adijo,

Ma bucur ca ti s-a personalizat protocolul, poate asa hormonii vor fi mai echilibrati la momentul ET.

Mie mi s-a inhibat intentionat ovulatia, nu stiu de ce au decis asa, dar a functionat , chiar daca progesteronul a fost foarte mic, pana in sapt 12 , cu toata suplimentarea nu a trecut de limita inferioara, si am avut doze maxime de utrogestan 900mg/zi, plus 250 ml proluton la 3 zile plus pregnyl la 3 zile .

Cu toata suplimentarea, eu nu am asimilat bine progesteronul, asa ca tot corpul stie sa-l produca cel mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, pe celalalt forum este o fata care tocmai ce a reusit la Wunsch .Cred ca a facut cu proful.

Mergi la inceput

aadina, pe mine nu ma mai impresioneaza clinica Wunschbaby. Chiar deloc.

Mergi la inceput