FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Te reorientezi? Ai repetat E2?
Eu, ieri am facut hormonalele,au iesit bine, Astept AMH, care vine pe 11 noiembrie. Am facut o programare si la Sibiu pe 18 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

E2 nu am repetat, ca nu a venit CM.
Nu stiu unde am sa fac FIV2. Oricum, 7000 de euro pe o procedura FIV nu am de gand sa dau (atat m-ar costa dupa noile preturi de la Wunsch). Oricum, pe langa cei 7000, se mai adauga tratamentul care la mine costa 1700, cazare, drum...Ajung lejer la 10 000. Pai la banii astia, cred ca pot sa merg in UK sa fac FIV, care ar fi nr 1 in Europa. Nu vreau sa ma pripesc in luarea unei decizii, nu am nimic de castigat.
Si nu e vorba doar de costul FIVului, ci si de nemultumirile mele din ultima vreme legate de Wunsch. Peste care imi e mult mai greu sa trec decat peste inconvenientul financiar.
Sotul meu imi spune ca eu aleg, ca mergem acolo unde simt eu ca e bine sa mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta exact in situatia asta sunt si eu. Nu vreau sa mai aud de Romania. Si stau si citesc, si-mi notez, si-mi fac planuri despre ce sa-i intreb pe mail pe anumiti doctori, apoi ma razgandesc...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Si al meu ma pune tot pe mine sa aleg. El nu are nici o parere.
Ziceam de hormonale. O nelamurire la TSH am acum: mi-a iesit 1.7 , in conditiile in care iau Eutyrox 50. In vara era mai mic. Nu stiu ce l-a apucat acum sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, eu sunt o persoana groaznic de indecisa. inanite de FIV1, am mers in paralel cu Wunschbaby si Kinderwunschzentrum (ambele din Viena), si m-am decis cu o sapt inainte de a incepe tratamentul cu care fac...
aadina, TSHul posibil sa fi crescut putin fiindca tiroida se cam leneveste la frig, chiar daca suntem sub tratament.

Mergi la inceput

balanta hai sa-ti spun ce fac eu acum, ca-mi iau bataie deseara, ca o sa citeasca si sami si lyly. Le astept pe ele la Kaali Budapesta, ca intra acum in paine. Vin si eu cu intrebarile mele, vad cum le stimuleaza/inhiba, punctioneaza, monitorizeaza - apoi ma uit cum evolueaza embrionii. Scad din sansele lor, ca-s ceva mai sanatoase ca mine si consortul meu si vad daca-l bombardez iar pe PK al lor. Dar stau cu ochii si pe tine, ca prima data ai decis bine. E adevarat ca 10.000 de euro nu dau. Mai bine infiez un copil si-i pun banii in cont si-l trimit sa studieze la Oxford sa faca fiv-uri, ca sa gravideasca femei care nu pot face copii, asa cum e ma-sa adoptiva.Dar astept decizia ta, ca tu le cantaresti pe toate, asta-i demonstrata.
Dar dupa ce oi strange eu informatii despre Istanbul, o abordez si pe tamys, ca si asta e o pista buna...
Deci astept - normal ca astept beta pozitiv de la toate, ca altfel elimin din variantele astea

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico...nah ca te-am prins!!!
fata draga...eu as spune ca nu abordezi corect problema.
e gresit sa astepti sa vezi ce-mi spune/face mie/lylyshoarei/balantei medicul fiecareia dintre noi...apoi sa mai scazi tu nush ce pe acolo si sa obtii... ce???
nu...trimiti mail,vorbesti,mergi la consultatie cu coordonatele voastre pe masa...vezi ce ti-ar propune fiecare medic,vezi metoda de lucru a fiecaruia...si apoi decizi.
daca vrei info mai multe despre Istanbul...am o prietena care un bebe turcusor de Istanbul si ma tot indeamna sa merg la el pentru FIV.
iti povestesc diseara mai multe.

bafta multa tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina ti-am scris un pm

Mergi la inceput

Pai stiam ca ma prinzi, doar ca e si-o explicatie pentru "asteptarea" mea. Ca al treilea ciclu dupa fiv e abia la jumatatea lui decembie. Si la ala vreau sa-mi fac hormonalele. Apoi, hormonalele astea am sa le pun intr-un tabel in engleza, unde sa-mi pun hormonalele, analizele, protocoalele si raspunsul meu la toate fiv-urile astea de pana acum. Pana cand termin eu cu planul asta lyly o sa fie gata, cu bebe-n uter, iar tu vei fi ori in eco, ori in asteptare pentru beta - ca pe 1 vine ciclosul tau, pana-n 10 esti histeroscopiata, apoi, la sfarsit de luna tu incepi injectiile, ca nu iei ac-uri, asa-i? Pai eu atunci abia astept ciclosul cu pricina, deci astept si sper la rezultatul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina ti-am mai scris un pm

Mergi la inceput