FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

balanta, si eu sunt de parere ca e mai bine sa eviti orice fel de radiografie. Eu de exemplu nu am vrut sa-mi fac nici macar la dinte radiografie ca imi era frica de efectele ei pe termen lung. Ai grija ca eu m-am pricopsit cu o raceala de care nu am scapat de tot nici macar dupa o saptamana (e nu stiu ce viroza prin oras) si eu a trebuit sa iau antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta nu cred ca e asa grav incat sa necesite o radiografie, incearca cu tratamentul si sigur iti va trece.
Eu cu antibiotic iau Nistadina, si absolut niciodata nu a aparut candida dupa tratamentul cu antibiotic. Nu este nici scump, si chiar te fereste de candida . Poti lua si Biotics, niste pastilutze la fel de bune, evita lacatatele si sigur nu vei avea probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Multumesc, fetelor!
Mai am o dilema: dr asta zice sa merg la salina 12 zile (ma rog, avem 2 saline in TM si cica sa fac 12 sedinte). Credeti ca ar putea afecta negativ TSHul sau mai stiu eu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

balanta eu citisem ca radiografiile influenteaza TSH-ul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matilda78 spune:

balanta, si eu sunt de acord cu faptul ca radiografia ar trebui evitata inainte de IVF. Si eu voi fi in ianuarie in Viena. Nu stiu exact perioada pentru ca nu stiu inca pe ce protocol vor sa mearga.

samira, zoladexul e un medicament care suprima productia de estrogen in organism. induce menopauza si in cazul meu sper sa ajute la refacerea uterului care e afectat de dezechilibre hormonale. mi-a placut si mie de dr. Predoi. am facut histero cu ea si a fost ok.

matilda

Mergi la inceput

matilda, unde faci FIVul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sisi bafta ! sa fie fiv ul norocos!
va doresc tuturor sa reusiti si sa citim numai de bine!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

De cand sunt eu in invatamant,pana acum cativa ani ne-au cerut ,obligatoriu, in fiecare an, radiografie pulmonara. Am reusit sa o fentez de fiecare data.
Singura data cand am facut radiografie pulmonara a fost sapt trecuta. Mi-a cerut-o inainte de histeroscopie, pt. anestezie, si eu , ca fraiera, chiar am facut-o.Si eu ma pregateam de fiv....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matilda78 spune:

balanta, o sa fac cu prof strohmer

Mergi la inceput

aadina, imi pare rau pt radiografie.
Parerea mea este ca la noi prea usor sunt trimisi oamenii sa faca radiografii...De ex, la mine, pt ca tuseam un pic, gata, sa merg sa fac radiografie. Dupa 2 zile de tratament, s-a oprit si tusea, asa ca o faceam degeaba...
matilda, ai mai facut un drum la Viena la prof Strohmer sau ati vorbit pe mail/telefon?

Mergi la inceput