FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ok, ai dreptate, nu m-am gindit la asta. mi-era, nu stiu de ce, evident ca era era vorba de cariotipul parintilor si nu al embrionului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

matilda,eu am fost oprata la SEU3 de catre dr.Predoi si am fost multumita de ea.
iarasi am fost foarte multumita de histeroscopia facuta cu dr.Bolintineanu-lucreaza acum tot la Promed.
multa bafta

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

viotimis,ma bucur daca ai reusit sa-ti faci o parere...ti-am lasat si PM.
Offf,oare cine e femeia care a pierdut 13 sarcini si din ce cauza? E de aici de pe forum?

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

ank30,

nu este de pe forum, am citit un articol despre ea, cand ma informam referitor la aceste polimorfisme cromozomiale.

ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor revin si eu dupa o lunga perioada in care am stat si am clocit la TSH. Intre timp am aflat ca sufar cu gratie de boala lui Hashimoto. Maine avem a doua programare la Gent, in Belgia, pentru a discuta spermograma si protocolul.
Ca deosebire de Au si Nl si care cred ca va poate interesa si pe voi:
-pentru ei valoarea FSH este irelevanta. Ii intereseaza numai valoarea AMH. Au spus ca FSH variaza prea mult in timpul vietii unei femei pentru ca sa fie relevant
- nici spermograma nu ii sperie prea tare. Au spus ca orice spermograma poate sa iasa mai prost, este ceva legat de ciclul de viata al spermei care se pare ca dureaza 3 luni, deci calitatea unei spermograme arata numai momentul la care este recoltata sperma.
Revin maine cu amanunte despre protocol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna fetelor,
Am facut joi histeroscopia. A fost bine. Medicul zice ca nu a gasit mari probleme, doar o stenoza la intrare in uter, pe care a rezolvat-o acum. In rest, uterul e mic si foarte lasat pe spate. Mi-a facut si biopsia de endometru (era Z 14) si astept rezultatul peste 2 saptamani. Crede ca trompele nu ar fi permeabile, dar asta nu mai conteaza acum pt. mine, ca tot fiv fac.

Balanta, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matilda78 spune:

samira, multumesc pentru raspuns. Inainte sa vad post-ul tau ma programasem deja la doctorita Predoi. Sper ca o sa fie ok. Histeroscopia va fi miercuri. Imediat dupa histero trebuie sa fac injectia cu Zoladex. Aveti idee daca Zoladexul trebuie facut ca injectiile de FIV intotdeauna la aceeasi ora si seara? Ca doctorul nu prea m-a lamurit... probabil ca totusi nu are importanta... ca daca avea imi spunea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sisipisi, ma bucur sa te vad! Cat ai TSHul acuma?
Te rog, da-ne si noua detalii despre preturile de la Gent sa le punem pe prima pagina, despre clinica, despre impresia dupa consultatiile avute acolo, ca poate sunt fete interesate de clinica. Eventual da-ne si un link al clinicii, daca ai. Multumesc.
aadina, chiar am vrut sa te sun ieri, dar mi-a fost jena sa te deranjez in weekend. Vroiam sa te intreb daca ai o lista de preturi de la Wunsch, ca eu am primit-o pe cea noua si wow, m-am cam socat. Daca ai lista, te rog, fa-mi o poza la ea si trimite-mi-o pe mail. Multumesc.
Dupa histero, ti-a dat dr antibiotic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, ti-am trimis lista cu preturi pe care o am eu, nu stiu daca mai e actuala.
Am primit Amoxicilina pt. 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

sisipisi si mult noroc !

Mergi la inceput