FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, Estradiolul a fost 30 pg/ml sau pmol/L?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta, valoarea estradiolului a fost 32 pg/ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, macar nu ai Estradiolul mare, cum il am eu.

Mergi la inceput

balanta, o sa scada si al tau;
scade cand va fi momentul, nu cand vrei tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Buna fetelor,
Scriu pentru prima data la "Fiv Europa" si sper sa poata careva dintre voi sa-mi raspunda.
Stie cineva sa-mi spuna cat de ok e un asemenea cariotip 46 xy,polimorfisme cromozomiale:heterocromatina pericentromerica la cromozomul 9(9qh+);sateliti la cromozomul 21.
In mentiuni scrie asa:Desi 9qh+ este o varianta a normalului(la 1% din populatie este prezenta),ea a fost evidentiata mai mult la cupluri cu esecuri reproductive decat la cei fara aceasta problema,totusi aceasta nu poate fi considerata o cauza pt esecuri repetate.
Dupa doua sarcini op in evolutie ma intreb daca e sau nu asta cauza....sau poate fi de vina trombofilia? Aproape toti medicii la care am fost sunt de parere ca au fost sarcini molare cu embrion, eu sincer nu stiu ce sa cred.

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matilda78 spune:

Neatza! Eu m-am impotmolit un pic. Trebuia sa fac in urmatoarele zile histeroscopia cu dr Albu si m-a amanat cica pentru ciclu viitor ca el trebuie sa plece nu stiu unde. Nu prea am chef sa il astept pentru ca mi se pare ca pierd timpul aiurea. Asa ca incerc sa ma reorientez catre un alt doctor. Deci, .... stie cineva ceva despre doctorita Predoi? Ati facut histeroscopie cu ea?
Aveti vreo recomandare de doctor pt histeroscopie?

Matilda

Mergi la inceput

ank30,

al cui este cariotipul prezentat in mesaj ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ma bag si eu ca musca-n lapte si raspund neintrebata
al sotului, bineinteles!! (46XY)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

ank30,

al cui este cariotipul prezentat in mesaj ?

viotimis, este al sotului.

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

bombi, cariotipul putea fi al unei sarcini oprite in evolutie (baietel !) ...
nu stiu daca iti amintesti (sau poate m-a lasat pe mine memoria), chiar tu mi-ai dat cateva raspunsuri la aceeasi problema cu polimorfismele cromozomiale.

intrebam asta deoarece sarcina mea oprita in evolutie, care dupa cariotipul efectuat era o fetita (46 XX), avea aceleasi polimorfisme cromozomiale ca si cele detaliate de ank30 (am scris asta cu ceva timp in urma pe acest forum).

ank30, ma bucur ca ai postat acest mesaj; nici eu nu am fost lamurita pe deplin daca polimorfismele sau trombofilia au dus la oprirea in evolutie.
cu aceasta ocazie, se confirma spusele medicilor ca exista oameni care traiesc si sunt OK, chiar daca au aceste "anomalii".

deci, fetita mea, m-a parasit destul de devreme, din cauza trombofiliei ...

ank30, am citit despre o femeie care avea exact ceea ce are sotul tau; aceasta avea un baietel dupa prima sarcina si apoi 13 sarcini oprite in evolutie.

Mergi la inceput