FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta

aristica si multa bafta ! am citit ca esti pe baricade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Multumesc foarte mult, da, sunt dospita bine, luni vad productia.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, am vazut ca ai scris la PCOS. De ce suspectezi ca ai PCOS? Ai mare raportul LH/FSH? Sau?

Mergi la inceput

balanta

nu stiu ce sa zic de PCOS ...
Tot timpul LH/FSH a fost subunitar, dar am facut odata de capul meu DHEAS si era peste limite, am hiperprolactinemie, acnee, nu prea rezist tentatiei de a manca dulce ...

as investiga si asta daca tot sunt in stand by

aristica
ma alatur celor care iti tin pumnii maine.

sa ai recolta mare si de calitate !

Mergi la inceput

vio, eu din cate imi amintesc, tu ai un FSH maricel si ai raspuns destul de greu la tratament, in sensul ca nu ai avut 10 ovocite sau ceva de genul. Nu cred ca tu ai PCOS.
Cosuri mai fac si eu, fiindca am tenul destul de gras. DHEAS nu am facut niciodata. De ingrasat ma ingras si eu f usor. Este genetic; daca ma uit pe linie paterna, mai toti au fost"rotunzi". Asa ca toata viata va trebui sa fiu atenta la rotunjimi . Sanii mari tot de acolo i-am mostenit, la fel si varicele...
Despre pofta de dulce, la mine este o dependenta psihica cred. Eu am crescut cu dulciurile in casa, adica mama facea dintotdeauna in fiecare weekend ceva dulce ...Eu mi-am promis ca daca o sa am vreodata un copil, dulciuri or sa fie in casa de maxim 4 ori pe an si alea in cantitati f f mici...
Imi e tare greu sa ma dezvat de dulciuri, dar uite, de cand mananc cicolata neagra cu 85% cacao, mi s-a cam luat de dulce , asa-i de "buna" ciocolata aia.
Bineinteles, daca tu crezi ca ai PCOS si merita sa faci investigatiile, fa-le.

Mergi la inceput

balanta

da, e adevarat ca nu am avut decat 8 ovocite mature; pe atunci nu mi-am batut capul cu nimic, eram total in afara subiectului.
analizele de dinainte de FIV au fost: FSH = 5,04 mUI/mL, LH = 4,63 mUI/mL, Estradiol = 210 pmol/L, TSH = 3,41 miuUI/mL (cam mare ... dar am reusit) Sunt facute la Synevo, cu 2,5 luni inainte de FIV.

sincera sa fiu nu stiu cam care ar fi media de raspuns la varsta mea; ai o idee ?

Mergi la inceput

vio, de raspuns nu ai raspuns rau pt varsta ta la FIV1, plus ca aveai si hormonalele oarecum ok (cu exceptia estradiolului si a TSHului). Oare nu imi zisesei tu ca ai facut recent niste hormonale si ti-a iesit un FSH mare, adica peste 10? (daca te confund, scuza-ma). Eu am raspuns similar ca tine la FIV1, avand in vedere ca am doar un ovar functional, adica am avut 4 ovocite mature.

Fetelor care ati fost prin Praga, stiti cumva daca Sambata sunt deschise la ei farmaciile? Multumesc!

Mergi la inceput

balanta, asa este cu FSH-ul de anul acesta este 12,5
oare cum pot sa-l scad ?

tu cum ai reusit sa scazi estradiolul asa de mult ?

Mergi la inceput

vio, cu FSHul nu ai ce face sa il scazi. El da informatii despre rezeva ovariana, care nu se reface, ci se tot duce. Eu cel mai mare FSH l-am avut in Ianuarie 2011: 11.8. Stiu de la dr meu ca degeaba in restul lunilor il am 8 si ceva, fiindca odata ce l-am avut 11.8, aia e valoarea dupa care ne luam.
Estradiolul cat l-ai avut in luna cu FSH 12.5?
La mine E2 a scazut singur (in 2 CMuri, de la 87 a scazut la 70, deci nu spectaculos, dar a scazut), dar si ala, degeaba scade. In conditiile in care nu am chisturi, e clar legat tot de rezerva mea ovariana. Ce vrea dr meu este sa prindem o luna cu valori bune (E2 sa fie in jur de 60 si FSH pana in 10; restul: PRL, TSH, LH, PGR le am mereu ok) si sa incepem stimularea pe CM ala.

Mergi la inceput

balanta estradiolul a fost 30.

Mergi la inceput