FIV Europa(48)
Raspunsuri - Pagina 2
Ralu_mv spune:
Ai dreptate am uitat unitatea de masura
26.5 nmol/L
(cu valorile de referinta ale laboratorului-faza foliculara: 0.6-4.7 nmol/L;-faza ovulatorie: 2.4-9.4;-faza luteala: 5.3-86nmol/L)
Da, la tine era scazuta mult valoarea.
Intr-adevar, nu se poate sti precis niciodata cauza unui esec, conteaza foarte mult de la persoana la persoana, de problemele pe care le au.
Eu am obs. unde e vorba doar de infertilitate masculina, sau doar de probleme tubare, altele sunt sansele.
Apoi cand combini problemele la amandoi partenerii , si mai sunt si chestii inexplicabile ... nu ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa faca o minune, pe langa toate eforturile noastre
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
aadina spune:
Am fost ieri si m-am programat pt. histeroscopie. O voi face joia viitoare, voi fi in z14. Asa a zis medicul, ca sa poata face si biopsia de endometru.
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Aristica, iti tin pumnii. Pe cand punctia? |
Luni dimineata
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
Da, este 70 pg/ml iar FSH este 8.27 mUI/mL. Restul: TSH, LH, PRL, PGR, au valori cam ca de obicei.
Vad ca a inceput sa scada E2 de la luna la luna, dar incet, cu cateva unitati.