FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

vezi tu matilda si eu intreb aici de un protocol. adica nu ma pricep.
dar eu zic ca ala scurt cu suprefact si stimulare e bun pentru femeile cu hormonale ok, pentru ca ar scoate mai multe ovocite pe care sa fii sigura. pe locul 2 cred ca e cel cu cetrotide la final (asta scoate mai putine dar cica mai de calitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina, inseminarile le-am facut in 2010 la Omini. La Iscare am ajuns anul asta pt. histeroscopie, atat.

Matilda nu stiu pe ce criterii aleg medicii protocolul. Eu am hormonalele bune,fsh mic, amh-ul inca nu stiu, dar la protocol scurt am reactionat prost,si la cel lung am reactionat mult mai bine

Mergi la inceput

retinusem eu ceva ceva dar se vede cat de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,eu am avut la mizeria aia de FIV de la Medlife stimulare cu Puregon si mi-a fost extrem de rau de la el.
PK mi-a spus ca la profilul meu hormonal nu avea ce sa caute Puregonul in schema mea....bine,el e un finut si mi-a spus ceva de genul ...schema de la fertilizare nu a fost prea inspirata,acum o sa schimbam totul.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

samira multumesc mult ca ti-ai spus parerea.
si din cate tin minte tu ai un raport fsh/lh aproape de 2 sau in jur de 2. eu il am putin peste 2....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

aspenterul asta nu e chiar simpatic. am si eu o colega de suferinta care a primit de la un doctor gineco incompetent aspenter 1/zi fara nici o analiza si cand i-a venit fetei menstruatia aiaia a singerat de nu stia ce are.

EXACT Sabina,(inchipuie-ti ca eu ajunsesem sa sangerez 14 zile pe luna si U nici nu voia sa vb cu mine) nu e deloc simpatic in functie de persoane... si mie mi-l daduse si ea (1/2) si un dr. gineco 1/zi , dr aflat printre preferatii lui U.
Eu nu i-as recomanda nimanui sa ia asa din senin aspenter 1/zi, fara o baza solida. La clexane 0.4 nu am avut absolut nimic, si am facut injectii destule...:(

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

n-am hotarat nimic
doctorul a propus o schema cu puregon si un medicament cu enoval/evanol habar nu am. am uitat!!! cica contine tot fsh. si cetrotide spre final.
acum caut info disperata.
si maine am de-a treaba pt care inca trebuie sa ma pregatesc si eu citesc despre puregon.
citesc si gasesc fete cum ar fi samira, lyly_mar care au avut acum secole, adica in 2008, scheme cu puregon si ce concluzii pot trage eu....

Buna Sabina,

Eu nu scriu prea des , dar am vazut ca te intereseaza protocolul cu puregon.

In noiembrie anul trecut am facut primul si singurul ciclu de stimulare in Austria cu puregon din ziua 2 ( 10 zile) si orgalutran in ziua 7 (5 zile). Eu am FSH normal, amh nu am facut niciodata, rezultatul a fost 12 foliculi, 10 ovocite, 8 embrioni z3, 5 blastocisti ziua 5.( 4 AA si unul AB).

Nu am avut reactii urate in timpul stimularii, chiar m-am simtit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,mereu am avut FSH-5 si ceva si LH -3 si ceva.
la Fiv 2 si 3 am avut numai Merinal si mi-a mers foarte bine cu el.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

elena si samira multumesc mult fetelor.
habar nu am daca e bun pt mine. dar asa de bine mi-ar fi sa fac in iasi nici nu va imaginati. doctorul e la inceput dar pare ca, cel putin acum, ar putea sa-si dea silinta. nu stiu ce e cu laboratorul lui, aadina mi-a zis ca cica se mai si muta...hm....
elena ma scuzi ca te intreb: vad ca ai avut rezultate f frumoase...ai ramas insarcinata? si 2) poti sa-mi spui macar din amintiri cat aveai lh si fsh? poate conteaza un raport intre ele ceva.

Mergi la inceput

ralu...si eu am primit asa din senin acum 1 aspenter/zi.
hm...o cunosc pe fata de care iti ziceam care a patit-o cam rau si 2...am o bunica doamnelor care a murit in spital de la chestiile astea de singe. printre comentariile doctorului care a facut autopsia au fost si: in ultimul an a luat cam multa aspirina. maica-mea sare si spune: nu-i adevarat ea nu lua aspirina ea lua antinevralgic pt ca o durea capul. eh...antinevralgicul contine 250 mg de aspirina, aspirina scade si acidul folic....

Mergi la inceput