FIV Europa(48)
Raspunsuri - Pagina 19
5ab1na spune:
da. de ce? ai fost pe acolo?:))
am uitat sa intreb daca se muta ori ba...
la fel cum uit multe...
batranetea...
aadina spune:
Nu, n-am fost, desi ar tr. sa ma duc sa-l intreb de rezultatul de la biopsie mai in amanunt. Deocamdata, am programare joia viitoare la Sibiu.
Ce ai hotarat? Doctorul ce ti-a zis?
5ab1na spune:
n-am hotarat nimic
doctorul a propus o schema cu puregon si un medicament cu enoval/evanol habar nu am. am uitat!!! cica contine tot fsh. si cetrotide spre final.
acum caut info disperata.
si maine am de-a treaba pt care inca trebuie sa ma pregatesc si eu citesc despre puregon.
citesc si gasesc fete cum ar fi samira, lyly_mar care au avut acum secole, adica in 2008, scheme cu puregon si ce concluzii pot trage eu....
Ralu_mv spune:
Sabina, imi pare rau, m-ai intels gresit sau mai bine m-am exprimat eu gresit. Nici pomeneala sa vreau sa spun ca sa vorbesti ca ea, ci m-am referit ca, cel putin eu, am fost bagata in seama de ea, personal, dar prin cuvinte urate si jigniri chiar ... adica aceasta a fost atentia personalizata pe care am primit-o... ca dupa 3 ore de asteptat cuminte intr-un colt sa ma asculte un pic ca doar veneam cu o problema grava (o hemoragie datorata aspenterului) ma dadea afara cu forta, ca nu are timp de mine.. etc
Stiu ca orice poveste are mai multe interpretari.. dar...
5ab1na spune:
foarte urat ralu. foarte urat. nu vad nici un motiv, nici geniu sa fii, pentru care sa vorbesti asa.
off topic: cand asteptam rezultatele de la analize m-am dus pana la mcdonalds colentina. alaturi de mine la o masa erau 2 barbati (30 si un pic de ani). unul din ei cu un prunc in brate. atata se injyrau si vorbeau atat de urat. culmea e ca semanau cu cei de la mondenii. stiti pe tipul ala care imita si pe becali si pe multi multi altii? are si o interpretare vorbei de cartier cu du-te.., sa moara... si tot asa.
nu mi-a venit a crede. eu credeam ca e o exagerare la TV....
Ralu_mv spune:
Sabina, ce spui tu de oamenii aceia am simtit eu cand am venit in Bucuresti la facultate si am inceput sa umblu cu autobuzul peste tot prin oras ... eram stupefiata de vocabular, atitudine, etc... si atitudinea femeilor si comportamentul in fata copiilor ... eram pur si simplu in soc de multe ori ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
5ab1na spune:
aspenterul asta nu e chiar simpatic. am si eu o colega de suferinta care a primit de la un doctor gineco incompetent aspenter 1/zi fara nici o analiza si cand i-a venit fetei menstruatia aiaia a singerat de nu stia ce are.
Matilda78 spune:
Buna,
Fetele cu multa stiinta in domeniu, poate ma lamuresc si pe mine: ce protocol e mai bun pentru cineva cu analize hormonale ok (adica fsh mic si amh mare) protocolul lung? si protocolul scurt e pentru cele cu rezerva ovariana redusa?
multam,
Matilda