FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,mersul pe autobanda si pe DN nu-i totuna cu mersul pe coclauri,prin munti.
masina echipata cu cauciucuri de iarna bune si sunteti beton.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

aristico,mersul pe autobanda si pe DN nu-i totuna cu mersul pe coclauri,prin munti.
masina echipata cu cauciucuri de iarna bune si sunteti beton.

aristicoiul deja a pregatit-o

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bun!!!bravo!!!deci va mai trebuie dor de duca
soro,da nu-i mai spune aristicoiu...ca pacatele mele asa o trantesc si eu cand ne-am intalni si atunci sa te vaz' pe unde scoti caciula....zi-i aristicu...sa ne obisnuim asa

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

pai dac-a avut omu' oreion la saptaspe primaveri si unul dintre dansii s-a umflat, apoi s-a retras mai mult decat trebuia, io ce sa fac acum? sa mint?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

hello hello
fusei la uschi
impressed...de vocabular...
n-a vrut sa-mi dea ACUM anticoagulant din ziua 1.
sa iau aspenter 1 pe zi si sa revin la ea in prima zi de stimulare. atunci imi va da anticoagulant. ziceti si voi....
ca facem impreuna schema si bla bla
ma si eu atata am urmarit o zi mai calda in care sa merg la bucuresti...cum mi-ar sta mie sa ma duc in prima zi la ea cand probabil voi munci cu sarg sa recuperez in avans de la munca...
in rest...mi-au iesit anticorpii aia fosfolipidi slabi pozitivi????????? eu cand i-am facut la synevo erau negativi.
si mi-a iesit ProCGlobala 0,6 cut off 0,8.
ce mai inseamna si astea?
mie mi-a iesit factor leiden negativ la synevo.
in rest lume multa, mai gravide sau mai putin...linguseala si altele pe acolo.
hai spuneti-mi ceva ce stiti despre analizele mele.

Mergi la inceput

Iti zic ceva ce n-o sa-ti placa: la mine a insistat sa vin cu SCHEMA DE STIMULARE, ca i-am zis ca am anticoagulant din prima zi de stimulare. ea nu dadea asa, ea dadea de la prima monitorizare - de exemplu, la Sibiu, era o fata care se ducea la prima eco in ziua 9 - atunci a inceput heparina. La mine nu a zis nimic...decat ca insista sa vada schema - nu i-am dus-o, ca nu vedeam relevanta. Eu m-am dus cu trimitere clara pentru anumite analize. ...si chiar ma intrebam cand va schimba propria-i abordare in functie de schemele de fiv-uri pe care le mai vede...se pare ca la tine deja si-a schimbat abordarea. Discuta cu doctorul tau ginecolog. la ea iti faci analizele, vezi rezultatele si cam atat. Daca poti, sfatuieste-te cu dr. Avram...din pacate este este tot ce poti face.

Mergi la inceput

multumesc de raspuns aristica. mda...vrea sa invete si FIV de acum:))
in cazul meu, alt oras de resedinta decat bucuresti, ma lasa rece faptul ca ea vrea sa-mi vada schema de stimulare....
pai si eu m-am dus cu trimitere clara pt analize dar ce crezi ca s-a uitat...ii listasem si un mail de la kovacs in care ma trimitea la hemato...
daca n-am sa pot ajunge atunci in acea zi magnifica sau pe aproape fac singura doza de clexane si basta.
parca nu putea sa scrie acolo undeva doza...de parca ma apucam de maine sa ma intep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Sabina, eu am mai spus de dr. U ... eu treceam cu analize bune la ea, si de fapt aveam ce am in semnatura cu o homocisteina uriasa ... (pe care dr, din Viena le-a banuit doar dupa ce m=a ascultat mai amanuntit) - dar de la U nu poti obtine atentie persponalizata, decat prin acel vocabular prin care te a impresionat si pe tine... vorbeste si cu Avram

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

ma faci sa rad ralu. zici tu ca daca vorbeam ca ea se uita mai atent la mine?:))
posibil cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina ai fost la iscare?

Mergi la inceput