FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina, de obicei analizele mele hormonale sunt bune. E2 a fost mai maricel, doar inainte de fiv2, dar nu f mare.
Biopsia a fost facuta in Z14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

a nu
dar mi-au placut ca nu trebuie sa te duci la prima consultatie si ca te lasa sa-ti faci analizele acasa si abia dupa aia incepi.
in schimb nu-mi place ca imi propuneau 2 luni de AC. din cauza FSH si E2 mari.
dar ii am acolo in lista daca ...
peste jumatate de ora plec la tren...directia bucuresti uscatescu. vremea e buna si ma gandesc sa rezolv problema asta.
sper sa rezolv. cum trebuie s-o abordez pe femeia asta? stau ca sfanta? nu spun nimic neintrebata? cum sa fac sa nu se tipe degeaba la mine???
am bilet de trimitere, rezultatele la PAI homozigot si c677t homozigot ala, celelalte de trombo mai trebuie sa-mi iau ceva??? am listat si un mail de-al lui pk mai vechi in care ma trimitea la hematologist. dar eu am fost la unul local....

Mergi la inceput

ma gandeam aadina ca poate a iesit asa pt ca banuiam ca ai facut histero in prima jumatate a ciclului cand ma gandesc ca endo e sub influenta estrogenilor. dar asa in ziua 14 nu-mi dau cu parerea.
habar nu am. ma scuzi ca te-am zgandarit.

Mergi la inceput

Nu tr. sa te scuzi Sabina
Drum bun la capitala.
La Iscare te-ai mai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

au, adina, asta e facuta in Z14??? mda, acuma imi amintesc...ciudat, nu stiu ce sa zic de relevanta biopsiei de endo in Z14.
tu de obicei ai endometrul gros?
in perioada in care ai facut inhibare cu Suprefact, ai sangerat multe zile? (daca iti mai amintesti)

sabina, drum bun si bafta! dr U este cu toane, asa depinde in ce toane o prinzi.

Mergi la inceput

haha am fost si am discutat cu doctorul.
hm...nu m-a convins. inca. oferta mai este valabila asa ca ma mai gandesc. atata doar: mi-ar fi foarte comod.
dar data viitoare cand ma duc la el, adicatelea luni acum, vreau "sa trag o dusca inainte" si sa-l intreb cu tupeu daca a facut vreun fiv pana acum:)))

Mergi la inceput

pentru fetele care nu stiu de iscare. e vb de oferta aia de pe zumzi cu 50% reducere la iscare iasi.

Mergi la inceput

Balanta, de obicei endometrul meu nu e gros.
Prea bine nu imi amintesc, dar nu cred ca am sangerat excesiv,ca imi aminteam asa ceva.
De obicei, ciclurile mele sunt f abundente in z2-3 si cu multe cheaguri.Acum vreo 3 ani in urma am avut niste probleme, niste hemoragii care nu se mnai opreau, a duart cam vreo 2 luni( nu continuu)
Pe vremea aia mergeam la o doctorita si mi-a recomandat biopsie de endometru, dar tocmai intra in concediu,am amanat, pana mi-a trecut

Sabina, am inteles ca isi muta sediul clinica langa Avicena. Am sunat in seara asta, dupa ce am primit rezultatul, sile- am zis sa vin la o consultatie. Si receptionera a zis ca e plecat dupa 24 noiembrie , apoi se muta. Nu stiu daca fivuri are facute, cu siguranta inseminari are, pt ca am vazut pe acolo niste doamne care faceau stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta pai ne e teama, ca am patit-o in Retezat, cand n-a urcat masina nici impinsa, nici rugata.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

doamna balanta!!! ne faceti, doamna, un topic intitulat "Clubul Babelor FIV-oase"? nu se refera la varsta noastra, ci la faptul ca trecura anii si noi tot cu fiv-urile ne ocupam o buna parte din timp. Pleaseeeeeeeee

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput