FIV Europa(48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ralu, pe mine m-a deranjat enorm si faza cu lungirea protocolului pe motiv de absenta lui...
Iar faptul ca nu s-a uitat pe o histero de 2.36 minute, da, mi s-a parut si mie inadmisibil. Da-o incolo de treaba, veneam de la sute de km distanta, nu eram la o aruncatura de bat.
E drept ca in ziua aia dr arata f obosit, dar aia nu-i problema mea.

Habar nu am unde fac FIV2, dar in nici un caz nu mai fac la Wunsch. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar tot respectul, toata increderea avute in acest dr si clinica lui, s-au topit in ziua aia. Asa ma simt de trei saptamani si stiu sigur ca am incheiat capitolul Wunschbaby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta unde se inchide o usa, se deschide alta
Sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie . Si eu m-am confruntat cu ceva dubii in ultimele saptamini, sper sa aleg bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

E foarte greu sa gasesti un medic care sa fie dedicat 100 % fiecarui caz in parte. Eu, inca nu am gasit nici medicul si nici clinica.Poate , in final, vom gasi toate clinica si medicul potrivit.
Desi, m-am programat la Sibiu sunt convinsa ca n-o sa vin super incantata de acolo. Sper sa ma insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, asa e, e f greu sa gasesti un medic 100% ok. Dar eu nu pot sa accept asemenea chestii de gen hai sa iti dau Suprefact fara numar, fara numar, ca am eu niste treburi si te sincronizez in felul asta cu cu venirile si plecarile mele.
Iar faza cu histeroscopia tine de fapt de firea lui, fiindca el este omul care face multe chestii dupa chef. Dupa faza cu histeroscopia, ce garantie mai am eu ca la punctie sau la ET nu este intr-o zi fara chef si ca implicit va da ca matza cu labuta in loc sa isi faca treaba?
Si a mai fost o chestie care m-a deranjat la finele lui Martie, cand ar fi trebuit sa incep FIV2, dar prefer sa nu vorbesc despre asta...
Eu sunt de acord ca FIVul este o loterie, dar nu am sa merg la un medic care va face loteria mai mare decat este ea de fapt.
adrianaady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Off, neuronii astia...Am mai scris mesajul odata si nush ce s-a intamplat cu el...
Balanta, am facut protocolul scurt cu Gonal, Cetrotide si Decapeptyl rezultand 22 ovocite. Am transferat 3 embrioni de Z3. Doctorul se numeste Yoel Shufaro si, daca are vreo importanta, vorbeste fluent romaneste. Si am stat acolo fix 21 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

sunt o graviduta cu fiv cu probleme cu tiroida si iau acuma pe sarcina euthyrox 100 2xzi si azi am aflat cu stupoare ca nu se mai importa la noi euthyrox de 2 saptamani, azi am cautat toata ziua in iasi si pe net si nu se gaseste pe nicaeri
stiu ca sunt cateva aspirante care iau euthyrox, poate ati cumparat pe undeva recent si imi puteti da o sugestie unde as putea gasi sunt disperata

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Hellen, eu caut mereu pe siteurile farmaciilor si apoi sun, dar la Helpnet nu am avut surprize pana acum sa nu gasesc ceea ce apare disponibil online. Asa ca uita-te pe lista aceasta si suana la ei si fa rezervare daca au.
apar si farmacii din Iasi, mergi si intreaba-i sa iti aduca din lata farmacie eventual

http://www.helpnet.ro/?pid=&mid=8&cod=FIMPMEEUT01&name=EUTHYROX+%28R%29+100MCG+X+100CPR

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Moromeata, ai toata admiratia mea. Cum ai zis si tu, infertilitatea tubara si eu credeam ca e cam cel mai simplu caz , dar uite ca uneori se incapataneaza viata si totul devine si mai complicat.

Am uitat sa intreb: dupa ET ce tratament ai avut? sau in afara de partea de stimulare/inhibare, ce ai mai luat?
--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

sunt o graviduta cu fiv cu probleme cu tiroida si iau acuma pe sarcina euthyrox 100 2xzi si azi am aflat cu stupoare ca nu se mai importa la noi euthyrox de 2 saptamani, azi am cautat toata ziua in iasi si pe net si nu se gaseste pe nicaeri
stiu ca sunt cateva aspirante care iau euthyrox, poate ati cumparat pe undeva recent si imi puteti da o sugestie unde as putea gasi sunt disperata

33+ si

Poate ar fi bine sa deschizi un subiect la "Sunt in panica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

hellen, eu am cumparat acum 1 luna din Pascani, si am luat de 100, pt ca nu am gasit de 50.
Daca, am timp maine, ma duc la o farmacie si vad daca mai au

Mergi la inceput