Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor, multumesc pentru mesajele frumoase, sunt tare fericita ca luca e ok, azi toata ziua a fost foarte bine, am ras o gramada, a si mancat foarte bine...gata, capitol inchis

miki daca decizi sa o intarci pe andra eu zic sa nu o faci cu parere de rau. e foarte bine ca ai reusit sa alaptezi pana acum, i-ai asigurat un start foarte bun si frumos, dar mai presus de asta si ea si vlad au nevoie de o mamica relaxata si mai odihnita, atat cat se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki da, pt tine era mesajul Imi pare rau ca ti-ai pierdut banutii, credeam ca spui ca te gandesti la viss ca si ea impinge carut cu 2 copii

scrish, ma bucur ca totul a iesit bine si scoate acum limbuta :P

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

fetelor, multumesc pentru mesajele frumoase, sunt tare fericita ca luca e ok, azi toata ziua a fost foarte bine, am ras o gramada, a si mancat foarte bine...gata, capitol inchis

miki daca decizi sa o intarci pe andra eu zic sa nu o faci cu parere de rau. e foarte bine ca ai reusit sa alaptezi pana acum, i-ai asigurat un start foarte bun si frumos, dar mai presus de asta si ea si vlad au nevoie de o mamica relaxata si mai odihnita, atat cat se poate

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

si eu ma bucur.... SANATATE MULTA...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki da, pt tine era mesajul Imi pare rau ca ti-ai pierdut banutii, credeam ca spui ca te gandesti la viss ca si ea impinge carut cu 2 copii

scrish, ma bucur ca totul a iesit bine si scoate acum limbuta :P

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

legat de miki, si eu tot la aceeasi ''varianta'' ma gindeam...2 copilasi in carut

Miki, ...nu stiu ce sa-ti spun, grea situatie, insa ma rog la Dumnezu sa-ti dea putere, ...rabdare. Am vazut foto cu micutii, inclusiv nepotica.sunt superbi,.. merita ''sa duci crucea'' pentru asa suflete...

si sa prinzi forte proaspete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui catank

aaaa, cum pastrati voi legumele proaspete mai mult timp? Mi-a luat sotul de la piata radacina de patrunjel (noua nu ne-a iesit in gradina) si mi-a luat 2 legaturi. Ce sa fac cu el sa tina mai mult, sa nu se dezidrateze? La beci, la lada frigorifica..sau??? Voi cum procedati? Multam de raspuns anticipat!

ca sa tina in lada tb tinute in punga de plastic. Valabil pentru toate legumele. In cazul in care se inmoaie se pun in apa calduta si isi revin

Poze

Multumesc din suflet Mada...cum iti faci tu(si nu numai) timp sa raspunzi tuturor... te apreciez tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

catank da la botez la eforie ai venit?

miki te inteleg perfect
si eu sunt ;la fel cu bebicii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Hello mamici!

Eu am avut o noapte nasoala si sint cam chiauna de somn ... s-a trezit L la 2 plangand de zor si n-am mai reusit sa o adorm deloc si s-o pun in patut, pana la urma am luat-o in pat cu mine si l-am evacuat pe sot in living si atata se foia, dar nu adormea neam desi era rupta de somn, isi baga degetele in ochi isi dadea palme peste fata apoi se punea pe plans ... abia pe la 5 dimineata am reusit s-o adorm, cu sanul in gura si mangaiata pe spate ea fiind cuibarita toata in mine, iar eu nu m-am mai putut misca, am incremenit si asa am atipit si cand s-a trezit ea la 7 eram intepenita... abia astept sa iasa dintii ca e jale, a inceput si sa vomite dupa masa, papa aiurea, dar cel mai rau e ca nu doarme offf

Roxy Multumim pentru urari! Am intrebat si in capitolul trecut, dar nu prea mi-au raspuns mamicile: tu ii dai fier Anastasiei? Ca mie pediatra nu mi-a zis nimic si eu am uitat sa o intreb Ma bucur ca papa Anastasia bine supita acum, incepem si noi cu pireu de legume cu carnita de saptamana viitoare, vedem cum va fi!

Alexina bine ca au iesit dintisorii fara prea mare tam-tam!

Miki offf, insanatosire grabnica si tie si puiutilor!

Iar s-a trezit maraita rau si nu doarme decat de 10 minute si asa stateam prost cu somnul ziua, acum si noaptea, deja se cunoaste ca e superobosita si nu ma mai inteleg cu ea!

.

La multe lunite si din partea mea...

Sunt perioade si perioade, ...am mai patit si eu cu Ioana asa, ...inainte de sustinerea luc. ...nopti usor albe, dar a trecut... Va trece si perioada asta... VINE ALTA
Ma gindeam astazi cit de repede trece timpul... ma bucur si cind plinge, si cind ride, ...ma bucur ca sumtem impreuna

multi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gimihaela

Am pus cateva poze cu David. Am vazut cei mai frumosi fluturasi!

mamica lui DAVID ALEXANDRU 01.02.2011

Scump foc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumf, da e socrela venita peste 2 sapt. de data asta mi-am propus sa ma port civilizat cu ea (chiar merita asta!!) si sa profit la maxim de ea si sa stii ca daca ii permit chiar ma ajuta! ii spunea la fiu'su ca e asa bucuroasa ca o bag in seama, ma port frumos cu ea si ca o las sa ma ajute.....

miki...aproape tot la cateva zile ma gandesc la tine, mada, alina.n...cei cu 2 copilasi micuti care sunteti cu ambii copilasi acasa, fara ajutor , fara sa mearga la gradi. sincer va ofer ca nu e asa usor sa te descurci!multa sanatate.

cris, bine ca a trecut si acum totul e bine!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Cind ma gindesc ca se va intoarce roata.... ''de frica'' si eu ma port frumos Glumesc, insa ma bucur ca o faci din suflet...

Mergi la inceput