Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
moulineta spune:
Seara buna,
Yvyana La multe lunite!!! Si Maria bea doar LM si de luna asta ii dau Fe- 6 pic/zi
bb_yasmi felicitari lui iepurila cumintel
Scris ma bucur ca Luca este bine acum
Gimihaela ce frumos sta David in picioruse!
Ailed pt primul dintisor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lparpala/lparpala.jpg)
lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi!!! Bineneteles ca citesc si scriu tot in miniatura ![]() ![]() |
Incearca ctrl+scoll mouse (daca folosesti mouse) sau ctrl+sroll mouse pad laptop. Nu stiu ce folosesti tu.
Sper sa mearga
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Ma simt tare neputincioasa ca nu stiu ce sa mai fac sa nu o mai doara si sa poata dormi si ea ... Am reusit sa o adorm, asa suspina saracuta... nu stiu cat timp va dormi...macar sa se odihneasca si ea cat de cat ca e terminata de nesomn....
Uffffffff....nu mai stiu cui vroiam sa scriu...La multi ani! pentru maine Evelinne de antguess
Ma retrag. Noapte buna!
cami_antonia spune:
yvy daca mai citesti
da-i 2,5 ml de nurofen
e si contra durerilor
macar doarme linistita
ca asa nu veti dormi deloc
cami_antonia spune:
deliaaaaa felicitari pt primul dintisorrrrrrrrr
catank chiar citesc
nu stiu cum de mi-a scapat
ca ti-am citit postyarile
oboseala asta
imi pare rau ca nu mai vii
sa va zic ce a facut petra azi?
a mancat painica
si juma de pufulete sarat
offfffffffff
prin spatele meu
i-a rupt din painea sorasii
si o inmuia
si sa vezi ce ii mai placea
ahahahah
am ramas interzisa
ca antoonia cred ca dupoa 1 an
a mancat din felia de paine
of doamne ce bine e sa mananceeeeeeee
si juma de pufulete i l-a dat antonia
si l-a inmuiat imediat in gura
pana sa il scot nu mai aveam ce
ahahahahhaha
asa e la al doilea
numa nazdravanii pe capul lor
gimihaela antonia la 8 luni
mergea tinuta de ambele maini
si cu toate astea a mers singura la 1 an si 4 luni
deci nu e devreme
dsa se ridice la 8 luni
e ok
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
iar eu sa sting lumina
acum am reusit sa mai citesc putin din urma
gimihaela- tare am impresia ca am fost la acelasi medic. eu acum sunt in suceava la mama in "vacanta:. plec inapoi in buc duminica. eu am fost la pediatra unei verisoare dar nu am fost prea incantata de ea . o cheama Marcu si are cabinet pe langa complexul Zimbru. tu la ce medic ai fost? inainte de ea am fost la Dr Spanu la clinica Bethesda si e ffff ok. imi pare rau ca nu am mers si a doua oara. mai astept cu tratamentul pana ajung in Buc si ma consult si cu pediatra noastra de acolo. sincer 12 pic de Vigantol mi se pare enorm. calciu hai....merge! tare sunt curioasa!
ai un flacau tare scump si nu-mi vine sa cred ca face 8 luni
cami- am vazut ca acum vreo 2 capitole intrebai de greutate. teea la 5 luni avea 7200 cam asa. sapt asta vad ca a stagnat si ea in greutate oricum i-au iesit 2 dintzoci probabil d-aia!
strumph- draga mea in praga a fost frumos dar mai frumos e acasa. am avut impresia ca 4 zile e cam mult de tot vazut chestii vechi si aceleasi magazine de cadouri. totul este fff scump si ne-am tepuit odata cu hotelul si inca o data la o casa de schimb ca nu am intrebat cat ne da pe 100euro ci am intrebat cat e cursul
.la hotel am ajuns si cand sa intram in camera sa mor nu alta.nu ca sunt eu cu fite dar vreau si eu cand ma duc undeva sa ma sint bine!!!! camera avea aie comuna cu alta camera si totul murdar ...offff m-am certat cu aia de acolo si cu aia de la agentie si am intrat pe booking si ne-am luat alte camere
deci alti bani cheltuiti. nu zic ca sub 2 euro nici apa nu gasesti. mancarea horror...numai rata pe varza acra dar dulce...parca in otet asa si genunchi de porc
au fost si chestii frumoase...arhitectura,terase,privelisti
multumesc ca ai intrebat de mine esti tare dragta mereu!
mada- felicitari pt vorbareata mica
yasmi- pup dintosul de Lucas. si noi am semnat ieri contractul pt casa si am platit si avansul in ian ne mutam
aaa...am citit ceva de burete pt bebe si eu tot separat folosesc. cu ala al nostru spal cu el si chiuveta si toate cratitile si tocaturul de carne cruda. sa stiti ca buretele de vase are cele mai multe bacterii si nu ma refer numai la copii...ci si pt noi. tb schimbat f des!
catank - ce harnicuta esti tu fetita ta e de pus in revista asa scumpa e
ally - ca mancacios e L. asa mult lapte papa dupa mesele solide? teea nu mai papa deloc si nu pot zice ca mananca mai mult de120- 150g la o masa.
yvy- sa treaca durerea. ai incercat cu calgel sau panadol/nurofen?? mai bine sa-i dai decat sa se chinuie. in situatii din astea cand nu doarme si e fff obosita as adormi-o in brate si as tine-o asa pana isis face ea putin somnicul. mititica de ea
roxy-anastasia se face tot mai frumoasa!!!!!
hai ca am scris si eu roman si mai aveam de zis
mi-e pofta de cafea de struuumph!!!! tu ai expresor sau faci la filtru?
maine vine sotul impreuna cu sora lui + sotul surorii+ copilul....deci avem musafiri si wkd asta
somn usoooor
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Miki, trebuie redusa semnificativ cantitatea de lichide, atunci cand intarci, si nu vor mai fi tensionati sanii. La mine a mers ca unsa treaba.
Maria mea are febra. Nu stiu daca din cauza vreunui dintisor sau o fi racit, ca ieri dimineata a. Tusit de cateva ori. imi vine sa o iau razna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna dimi
happy ai putea sa ii dai oscilo, vit c si ceai de tei.
alexina bravo!!felicitari!! ai vreo pozica cu casuta?? e construita??
cami, si iasmina i a dat lui L pufuleti....eu ii dau covrig sa il roada sau chifla.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
neata!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gimihaela/gimihaela.jpg)
gimihaela spune:
buna dimineata tuturor!
Alexina: eu am fost la doctorita Murariu, este sefa sectiei de neonatologie de la spital. Pana acum sunt multumita de ea. Drept e ca eu un general nu am incredere in medicii din Suceava, ca dovada am ales sa nasc in iasi, iar pentru probleme mai serioase m/as duce tot acolo.Eu am iceput tratamentul, am dat 10 zile calciu si vigantol, acum continui cu vigantolul si deja fontanela incepe sa se micsoreze. Tie pentru ce ti/a dat tratamentul asta? Pe mine m/a intrebat dak l/am tinut pe D la soare, ceea ce am facut cu mare rezerva din doua motive:D are o dermatita atopica urata iar dermatologiul mi/a spus sa/l tin doar la soarele de dimineata pana la ora 9, mai mult la umbra, iar al doilea motiv din cauza soarelui prea puternic de vara , a radiatiilor (tot am auzit pe la stiri).Ei si chestia asta s/a vazut la oase. De asta mi/a dat tratamentul. Nu stiu daca o sa/i dau toate 6 saptamani cate 12 picaturi, poate o sa le mai reduc mai incolo. Mai vad, mai fac o vizita la doctor.
Crd ca e o idee buna sa te consulti si cu medicul tau din bucuresti si apoi sa decizi.
Sa aveti parte de o zi cu spor, cu bebei cuminti si mancaciosi !