Buburuze in actiune **23**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa..

haideti la [cafe],perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am stat ieri fara curent paa pe la 17:00,asa ca mi-am facut de lcru adara in gradina si rezultatul e:bataturi in palme,si dureri de spate.Ca sa nu mai zic ca doar ce m-am trezit acu la 8:00.Am dormit ca soldatul cazut la datorie.
M-am si enervat aseara ca chiar am luat foc.Am cerut directionarea incasarilor catre utilitati si binenteles ca numai acolo nu au ajuns,ci in cu totul alta directie.Asa ca azi sunt pus pe rele.

simina sper ca Andu sa se adapteze usor, si sa mearga cu placere la gradinita de acum inainte.
lali fata,sper sa fiu acasa in weekend,dar noi oricum ne auzim si la tel. ,printre picaturi ce-i drept ca ma ucide jobul asta incetul cu incetul pe zi ce trece.Daaaaaaaaaaaaanoi babe forumiste.Ce haios e cu pipi la cada..hi hi.Ai mare dretate cu cei care nu gandesc mai departe de " sunt barbat,ori ma asculti,ori ai ochii vineti" ,si din pacate sunt si la oras astfel de specimene.La tara unde au ramas verii mei,ca au sps ca viata la oras nu-i pentru ei ca nu le place,nu stiu sa fie vreunul mai rasarit pe acolo.Parca traiesc in alta epoca.Nu le place deloc sa evolueze sa invete lucruri noi care sa le usureze munca sau ceva numai pentru cultura lor generala,ca cica e risipa de timp..e mai interesant si mai la moda acolo in sat sa se boschetareasca si sa tipe la femeie,iar cand au pofta de descarcat nervii ca nu le-a mers bine la camp sa se descarce acasa cu oleaca de violenta.
ana pai si cat mai ai de gand sa stai asa? Lasa ezitarea deoparte si spune-le verde in fata ca te resimti la asa program mirific si intri in prenatal si cu asta basta.daca au ceva de comentat, sa trimita pe adreasa mea de mail cu ce nu mai sunt ei de acord si le raspund eueu pentru tine.O sa le trag una bucata mail asa ca la carte cu tot ce trebuie,fara sa ridic tonul in text.
Nici fii-mea nu sta la pozat sau filmat si ma oftic. Ca se opreste din orice activitate si deja ia pozitie de foto.
Ce dulce Vladuc cu telecabina,fataaaa ce bine vorbestea mea le mai poceste si noi ne amuzam teribil dar si incercam sa o corectam in acelasi timp.Mai avem de inavatat.
Saraca ,de mica nu a avut incotro si acum s-a invatat.Mai protesteaza ea cand ma vede la PC,dar ii spun ca am treaba si mai tarziu dupa ce termin ne jucam impreuna si terorizam lumea.
lavi sa-ti spun ce mia- luat anul acesta sotul meu de ziua mea? NIMIC.. i-am atras atentia ca e puficos si stii ce mi-a zis ? "e musai de ziua ta sa-ti dau ceva?avem orice alta zi din an in care pot sa-ti iau ce vrei tu ".Si la partea asta are dreptate. CA sa nu mai zic de ziua in care am facut 7 ani de la nunta..am ras amandoi de ce il duce mintea sa-mi spuna "adica eu acum 7 ani m-am nenorocit? "..stai sa vezi ca o sa uite si ca in ianuarie facem 1 deceniu de cand suntem impreuna si sa il vad atunci ce perle mai scoate.Nu se arata ca tine la mine,dar asa e felul lui.
simina ma bucur ca e ok cu noua gradinita.dar e cu specific german?.Si tu si ana aveti niste baieti tare pasionati de masini .Imi plac copii care au inclinatie catre ceva si stiu atat de multe depre ce trebuie sa fie la o masina
mady deci la voi e rost de activitate serioasa . Nu se depune nici un act.Te duci cu cateva zile inainte la munca si anunti ca te reintorci,printr-o cerere de la ei, si automat ti se taie indemnizatia si alocatia se face pe mai putin de-un sfert.Indemnizatia se plateste retroactiv,cu o luna in urma.pe 17 nov,va fi ultima zi de primire a unei fractii din indemnizatie,raportat la denarul de zile (respectiv 17). si de la munca o sa primesti fractie din salariu,adica numai perioada 18-31 din lunii oct. .Abea in decembrie o sa intri in normal cu salariul intreg de la firma si zero indemnizatie. dac fetele mai stiu ca s-a schimbat ceva in sensul asta, sa ma corecteze.Poate totusi am ramas eu in urma cu ceva.
Eu am fost cuminte..intentionez ce-i drept pe la sfarsitul saptamanii un viol
Stemar zici?functioneaza cam pe acelea principii ca le supraetajate de la zepter, asa ca eu spun ca se merita.o sa ti se para al naibii de dubios gustul si total nou,dar e foarte bun si sunt sigura ca o sa incepeti sa folositi stemarul foarte des
sori Ce sa zic, am facut o alegere cu mu7lta mizerie care si acuma imi da de furca, ca mai aduce miru de pe unde te miri unde cate o boaba de fasole sau calc eu pe orez.Deci,ma manca bine si acum ma scarpin.Soata trebuia sa pleca atuncea si pentru ca a fost o problema cu pasaportul,ca nu il mai gasim, pana a fost si a vorbit sa mai scoata un duplicat si sa declare pe cel vechi pierdut(era valabil 10 ani), a piwerdut plecartea asta. adr o sa mai fie una pe la starsitul anului asta,inceputul anului care vine si vedem atuncea.Pe minimax sunt desenele astea ca am stat si am urmarit eu. dar sunt si pe net. Depinde pe ce torente cauti,dar vezi ca e ilegal sa descarci.
Astia aicea au anuntat pe la firme printr-u reprezentat al primariei ca nu o sa fie curent.. macar atat.Si mai bine acuma sa-si faca reparatiile la retea decat in plina iarna cand e dnevoie de CE pentru centrala, si altele..
mady de baietei nu am ca sunt doar posesoarea unei mandrute.
sori adica tu ma pui sa fac sport..pai stai sa vad daca prind copila sa o masor ca atunci cand vede ruleta, fuge ca mine cand vad eu popa.Stai sa reusesc sa o si pacalesc si pun masuratorile.Dar sa stii ca Razvan al tausta foarte bine la capitolul asta
ana multam de cafea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit si eu la !
L-am dus pe Andu la gradi-a plans iar cand l-am lasat,mai putin decat zilele trecute ce-i drept:trag concluzia ca suntem pe drumul cel bun.
Mady-nu am steamer deci nu te pot ajuta!Despre indemnizatie am dreptate fetele,intr-adevar vei mai primi si in noimbrie niste banuti ptr perioada 01-17 octombrie.Ce baiat istet si ambitios e Alex !
Anna-te inteleg cu serviciul si situatiile ce apar-eu inainte sa-l nasc pe Andu imi propusesem sa intru in concediu pe 01 august insa am mai venit la munca pana pe 20 si aveam in plan sa vin si pe 24 dar nu a mai fost sa fie.Oooooo pai acum inteleg cum de a invatat Vladut atatea daca mama ta e invatatoare!Pe bebelina cand o mai vezi?
Cris-cum mai e Miru azi?Hai cu vogue ala ca tare scump e sa mai iau si de la tine!
Sorina-da,fac si germana si franceza si engleza.Acum sa vedem cat retine Andu!Ooooo pai sta bine Razvan la kg-al meu are doar 13.5 dar la inaltime nu stiu,oricum mai putin de 1 m(zic eu).

Va las fetele ca am o groaza de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Hai ca pana am scris eu a aparut Cris! de vogue!
La noi cu cadourile e invers adik el imi ia mie iar eu lui nu.Poate totusi luna asta de ziua lui fac o exceptie .
Ca tot vorbeati de cutremur-eu nu am simtit nimic,oare nu s-a simtit la Constanta?Oricum mai bine ca nu am simtit ca ma speriam-mi-e cam frica de cutremure

Gata!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
SoriLea uite ca i; tin iar acasa pe Matei-o noua viroza. Teseste si el si sorasa. Sper sa o scoatem la capat!
Aseara a fost mare bucurie la noi! Le-a pus sotul discuri cu muzica veche la pick-up si David si Maria au dansat. E asa scumpa pitica dansatoare!
Nu am apucat sa va zic ce a ales fata de pe tava:1. cheile masinii; 2.lingurita; 3.pix; 4.oglinda si cercei.
Uitati aici filmulete de la ziua Mariei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, multu de oferta, o sa le zic ca daca nu sunt intelegatori o sa au de-a face cu tine Eee, nici al meu nu pronunt corect toate cuvintele, dar lucram si la asta. Ce ma bucur ca acum a progresat f tare la corectitudinea frazelor, foloseste pronumele si cuvintele de legatura tare bine dar au tot timpul din lume sa vorbeasca bine!
I-a mai trecut raceala lui Miru?
Simina, ce ma bucur ca Andutu e bine la gradi, super! Saptamana viitoare ar trebui sa ajung sa o vad pe bebelina la eco, abia astept
Alynta, sanatate multa puilor, sa treaca repede viroza! E superba Maria, o papusa! mi-a placut filmuletul N-as sti sa interpretez ceva in functie de obiectele alese...voi ce ati zis ca e?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetiliii. noi suntem mucosi si tusim, tot tacamul....exceptand febra, pe care o face ft ft rarrrr
in rest...nic special
azi am avut primul termen, s-a amanat pt ca el a depus cerere de angajare aparator...pt 23 noiembrie si tot azi am aflat ca primul termen pt ordonanta presidentiala, am depus sapt trecuta actiune, e pe 11 oct....iaca asa ma 'distrez' eu....in resttttt...in Iasi au inceput sa se amenajeze astia pt Sf. Paraschieva....nebuneala de pe lumeeeeee asa ca astept cu interes sa se deschida si sa ne ducem la bantuit si la papat pastrama de oaie, turta dulce si alte minunatii
lavi fetita draga, multa intelepciune iti doresc si rabdare
in restttt....is cam pe din afara cu sub de discutie
va pupacesc pe toate

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna dragelor, noi traim dimineata ma scol ff greu si nu mai am cand sa intru ary se lupta cu niste masele sa iasa febra si nopti nedormiteacu este mai bine si se joaca "colo mindea pata"gol mingea fata.
am citit tot dar nu am puterea sa raspund nimik o stare urata

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anna eu zic: descurcareata, gospodinta, desteapta si cocheta!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Alynta super interpretarea Ai o papusa tare dragalasa Sa stii ca si al meu mai tuseste, rar dar o face. pitici sa treaca rpd.

Fetelor v-am intrebat de inaltimea si greutatea copiilor vostrii, ca sa vedem orientativ ce diferente pot fi. Si asta pt ca am o colega care are baietelul mai mic cu 3 luni ca Razvan si vb zilele trecute de hainute si marimi si am auzit-o ca al ei are 83 cm si 10 kg (la 2 ani si 2 luni) si mi s-a parut fff putin tinand cont ca si parinti sunt inalti. Acum eu stiu ca nu seamana un copil cu altul, dar masuratorile astea le avea al meu la 11 luni. Asa ca m-am scotocit prin cutiute si i-am facut un bagaj consistent cu hainute si incaltari din perioada aceea. Asa am reusit sa fac o mamica fericita ca a scapat de achizitionarea hainutelor in prag de iarna
Anna e si mai bn ca bunica e invatatoare, are de 2 ori mai multa experienta cu copii decat o bunica simpla , dar asa zic si eu, atata timp cat se ocupa cineva apropiat de ei si o face cu multa dragoste si rabdare, totul e ok.

Cris si tu ai stat destul de mult fara CE, la mama abia azi dupa-amiaza s-a remediat defectiune. era din tabloul mare si culmea, ea era singura care nu avea de ieri. Sa fie intr-un ceas bun data viitoare Ha ha ha Razvan e chiar invers, daca ma vede cu ruleta vrea sa masoare el

Simina wow cate limbi... nu-i cam mult pt 2 ani?? Intreb si eu ca nu stiu. Eu stiu ca nepotica mea cea mare cand a venit in RO, era la gradi si facea engleza, acasa vb mai mult romna dar si germana si ajunsese sa le confunde tare de tot de nu mai intelegeam ce vrea sa spuna si avea vreo 4 ani Acum e din nou in germania si e ok doar cu germana si romana

Ema aha, o pui de-un pelerinaj Imi pare tare rau ca ai ajuns in situatia asta, sa tot treci lunar pe la tribunal si putere sa mergi inainte.

getik aricica mica, sa iasa maselutele cat mai rpd si s-o lase pe mami sa se odihneasca. Cat ea e la cresa dc nu te odihnesti putin?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna...

eu abia acum am terminat treaba si baita la copii.
pana acum o ora am facut lectii , ca s-a trezit doamna de religie ca vrea o poezie sau ghicitoare despre biblie facuta de copii . asa ca ne-am executat. plus alte teme la mate, romana si ed.civica.

in fine, suntem obositi dar asta e. numai mihaita nu e obosit niciodata. si la 12 noaptea are chef de joaca si de zbenguiala.

anna, copilul pentru care am strans cateva hainute nu este la bazarul umanitar, ci la "pentru copii, lapte...". la bazar s-ar incadra ca tipologie, dar nu au timp parintii sa se ocupe de trimis pachete, postat anunturi etc. pt. ca lucreaza in ture ca sa isi poata lua copilul de la cresa si stau cu chirie intr-o camera la curte unde nu au mutatie. acum strang bani pt. operatia celui mic de hernie si sa repare soba ca vine iarna. hainutele pe care le am eu sunt cam marimea 116 si sunt cam mari de el, lui i-ar trebui cam 98-104 (maxim 104), dar n-am asa de la alex ca le-am dat finutului meu. o sa ma descurc pana la urma, mai cumpar de la bazar si i le trimit .

ma duc la nani ca-s daramata, maine ma trezesc devreme sa-mi duc copilul la scoala si sa trec prin piata sa iau gogonele, apoi sa gatesc... ...

pe toate, toate...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput