Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Sunt plina de nervi cu munca asta si sefi neseriosi,dar azi am planuri marete si o sa fac sa fie ca mine
simina Miru incet-incet revine pe calea cea buna.A reinceput sa doarma daca nu toata noaptea, cel putin nu mai are asa de multe treziri ci doar 1-2.Cu mancarea suntem pe drumul cel bun,adica nu prea se mai eschiveaza si o refuza, ci baga in ea si ieri a cerut 2 portii de supa.Chiar vorbeam cu sotul, se pare ca am ajuns la aceeasi concluzie. De cand a fot la gradi. nu mai vroia sa manace mancare, ci numai dulce.Probabil acolo refuza mancarea si cum erau si multi si nu puteau sa se ocupe de toti, cand le dadea desetul,fii-mea avea un super apetit.Si o sapatanana de numai dulce a dat-o peste cap.ca sa va spun sincer, a mai si slabit.Apoi a urmat raceala..si asa s-au tinut toate lant.Dar acum e ok,nu mai mucim deloc,si incepem sa cerem si in plus.
Asa ca aviz fetelor,vedeti din timp ce si cum e cu gradinita unde vreti sa va dati puii,ca nu e de glumit deloc.Ca tot spui de cadouri, zi si mie pls, ce ii iei,ca si eu trebuie sa iau ceva pentru cineva si nu am nici cea mai mica idee.Asa ca ma inspir dela tine
Alynta mie imi spune ca e privat si nu imi da voie.
ana Am scapat de raceala in sfarsit
ema ce "distractie" pe capul tau mai cuscra.Fataaa, turta dulce as vrea si eu ca uite cum imi ploua in gura
getik off, or sa iasa si maselutele astea odata.Nasol cu trezitul cu noaptea in cap ca sa o duci la cresa,nici nu vreau sa-mi maginez la iarna cat de distractiv o sa fie
sori eu tot nu am reusit sa o masor,dar la cat de mult ma enerveaza in secunda asta,crec ca-i masor pe cur rigla de pe birou.
mady s-au tacanit complet si astia cu reliagia lor. nu au destule teme kinderii pentru acasa si vine si madam profa si cere compuneri lirice si mai stiu eu ce.vad ca azi esti prinsa cu multe, asa ca spor la treaba
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Beau acum a doua cafea si va citesc!
L-am lasat pe Andu la gradi plangand din nou !Offfff ca plec asa cu inima stransa desi stiu ca dupa ce plec se ia cu copiii si uita.
Mady-ce de teme!Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne astepta si pe noi!Spor la treaba azi!
Sorina-nu cred ca e mult ptr ca sunt activitati scurte de 15 min pe zi si nu-i preseaza sa retina -ii pune doar sa repete dupa ea!Oricum o sa vad si ce ne spune deseara la sedinta si sa vad ce parere au si ceilalti parinti!
Cris-ma bucur ca Miru e bine acum.S-ar putea sa ai dreptate cu pofta de dulce si desertul de la gradi .Greu e frate cu gradinitele astea!Bafta sa reusesti azi sa faci ce ti-ai propus!
Getik- mare la Aricica sa iasa maselutele mai repede!Iar tu lasa starile naspa deoparte!
Ema- nasoale ocupatii dar or trece ele ca tu esti o mamica puternica si ai si un pui scump care-ti da putere!
Va las,ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina astept cu nerabdare sa imi spui cum a fost la sedinta din seara asta(si unde pana mea gasesc eu un emoticon care-si freaca palmele ? ).
ce-i fetelor cu linistea asta? i-a treceti la raport(acum ar fi bun si un emoticon din ala care arata ca un general )
Mirunel terorista
BAZAR
alynta27 spune:
Salut!
Matei a facut febra azi noapte. Sunt trezita de la 5. Mergem la dr.
Am sa vad cum fac cu filmuletele. Le a pus cumnatamea si se teme de violarea intimitatii. Am sa le preiau si vi le arat!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
getik1 spune:
sunt fericita si vreau sa strig in gura mare
ary cu piciorusul este foarte bine, am fost in seara asta la clinica regina maria din bucuresti la un medic excelent ma golit de bani cei drept la clinica dar am fost ff bine tratatii si sa uitat la ary din cap pana in picioare si a luato pe toate partile, are o mica hernie ombilicala la buric dar este ok deocamdata este de tinut in observatie. ia facut radiografie la bazin picioruse glezne, genunchi, si sunt ok este un deficit de mers din famile care se corecteaza cu rabdare si multe ore de "joaca" pentru ea adica mers ca rata si ca pinguinu.
gata fug la nani ca sunt rupta,
sorina ziua nu am cand sa dorm ca sunt cu curatenia si unele conserve tardive, sau alergat in oras dupa diverse treburi
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Vaaai,iar im izice dforumul "buna dimineatza!"
Asta are sigur ceva cu mine!
Fetelor,eu respir,is prin zona, nu mai reusesc sa scriu nimic, parca nu reusesc sa imi fac ordine in toate,sunt tare dezorganizata!
Noapte buna, nu imi place sa scriu asa,telegrafic, fara sa va pup pe fiecare,dar nu am incotro.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
neata va las o mare sau de care aveti nevoie
ary a dormit ff bine in noaptea asta, linistita iar in dimineata sa trezit vesela s binedispusa
am fugit cu ea la cresa
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
getutza multam de cafeachiar am nevoie ca toata noaptea m-am perpelit in asternut..am visat fix ce nu trebuie si de la 4 dimineata am cracant ochii pe tavan.
alynta sper sa nu fie vreun pui de viroza la Matei.Deci inca astept filmuletele
getutza e o superrrrrrr vestema bucur ca aricica e ok
lali da ce patisi? asta e pentru organizare
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Getik-multam de cafea!Ma bucur ca Ary e bine cu piciorusul!Superrrr
Cris-da ce visasi de te tinu treaza dupa?
Lali-lasa ca o sa te organizezi tu,te cred ca ti-e greu cu 2 copilasi care vor atentie dar le dai tu de cap!
Am fost aseara la sedinta-ne-a prezentat orarul,ne-a vorbit despre copii,ne-a zis ca o sa ne trimita poezioarele si cantecelele ca sa nu ramanem surprinsi cand ii vom auzi zicand franturi pe acasa,ne-a cerut bani ptr niste caiete speciale si ptr puzzel-uri.Sunt acum 10 copilasi in grupa,Andu e cel mai mic dar a zis ca s-a acomodat f bine numai ca se tine dupa doamna peste tot.
Va pup pe toate,ma apuc de treaba!
Uraaaa vine week-end-ul!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
cris saracuta de tine dar ce ai visat de ai fost asa tulburata?
simina andu este la cresa sau gradinita? ca la cresa nu au voie sa ceara bani pentru nimik ca eu am vb cu asistenta de la grupa lu fimea si m-ia zis ca nu au voie sa ceara nimik daca parinti vor sa stranga sa cumpere jucarii o pot face dar ele nu pot cere nimik