Buburuze in actiune **23**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Sunt happy happy ca a fost fratele meu la gradinita sa semneze contractul ptr nepotel si Andu era tare linistit,se juca,am inteles ca au decupat si lipit ba chiar a si repetat ceea cele-a zis doamna in germana.Deci se pare ca va fi bine!

Lali-ce bine ca ati cam scapat de colici!Sanatate multa sa scapati si de raceala!Cam ai dreptate cu ramasul la tara si conceptia cu "femeia la cratita" care inca se mai aplica.Eu desi m-am intors in satul natal nu am nici o treaba cu fostii mei colegi(bine ca eu am plecat la scoala la constanta din clasa a 5-a si deci am pierdut demult legatura cu ei) si trebuie sa recunosc ca din cate stiu ei cam aplica aceasta conceptie.
Anna-in legatura cu prenatalul te inteleg ca ti-e greu sa anunti la serviciu insa trebuie sa te mai gandesti si la tine si la bebelina.Dar de ce ai stat pana la ora aia la serviciu?
Ce tare Vladut cu volanul la telecabina!Si Andu ne intreaba de volan si in mod special de chei-daca are chei si "contant".Super ca vine sora ta si mergeti la munte!Sper ca reuseste si sotul sa vina,nu?

Ma reintorc la trebi! la toata lumea!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Lavinia imi pare rau de tensiunile dintre voi, dar tu stii cel mai bine ce e de facut... Eu te incurajez sa mai incerci!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, doamnelor dragi!

lavi, iti urez La multi ani si multa rabdare si putere. tu stii cel mai bine, dar eu te incurajez, ca si alynta, sa mai incercati o reconciliere sau macar o discutie f. serioasa... hmmm, greu de acceptat ca o casnicie e pe duca din pura indiferenta.

eu am timp f. putin la dispozitie, pun muraturi si fac curat ca e aproape gata o camera si cica vor sa mutam mobila in ea pana incep eu serviciul .

vreau sa va intreb pe voi, care sunteti mai experimentate: ati depus vreo cerere la primarie (sau oriunde) pt. incetarea cic sau a platii indemnizatiei? eu trebuie sa ma intorc la serviciu pe 18, de acolo mi s-a spus ca nu trebuie sa fac vreo cerere de revenire pt. ca decizia interna este strict pana pe 17.
daca se pricepe cineva: pe 17 intra indemnizatia... dar nu mi-am pus niciodata problema pt. ce perioada din luna e. adica daca e de la 1 la 30/31 sau este de pe 18 pana pe 17. adica concret, mie imi intra indemnizatia pe 17 oct. iar salariu primesc doar pe perioada 18-31 din luna oct. intrebarea concreta e daca mai primesc ceva dupa indemnizatia asta de pe 17... nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa...

incep si concursurile scolare, alex s-a inscris la toate , deci imi ocupa si sambetele. i-am pus meditator la engleza ca ii omoara doamna si ei nu prea au facut in clasa I si a II-a, care meditator vine tot sambata.
mihaita e foarte obraznic, se tranteste pe jos daca nu fac ce vrea el, urla dupa mine cat il tin plamanii sau daca ii canta bunicii in coarne e foarte linistit . socrela si-a intrat serios in rol si sta cu el mai mult, pe alex il ajuta la lectii , deci sunt pe maini bune...

apropooooo... cine s-a zguduit azi-noapte? mai usor fetelor ca-i periculos , mi-a pierit somnul de la 5 jumate... nu-i frumos, macar anuntati ca sama intorc pe partea cealalta .

pe toate...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

azi am probleme existentiale: are careva dintre voi steamer? merita sau sta frumos lustruit pe bufet?

ha, ce ziceti? ma framanta rau azi curiozitatile...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor...

Cris imi plac activitatile pe care ti le-ai propus sa le faci cu Miruna, dar cand ma gandesc la cata mizerie se face, parca as opta pt altceva
Ce mai face sotul cu plecatul??

Anna si Razvanul meu a invatat multe, pot spune chiar ff multe de cand l-am lasat cu bunicii la tara si asta doar pt ca ei i-au vorbit continuu si iau explicat fiecare lucru. Cunoaste tot ce-l inconjoar, cum se numesc si la ce folosesc. Cand l-am lasat acolo, imi amintesc ca nu lega 2 cuvinte, iar acum face fraze destul de lungi si chiar dialogheaza cu cine vrea sa stea l discutii cu el . La noi e mai greu cu culorile. Dar si eu mi-am propus cand il voi avea langa mn sa ma ocup mai mult de el si sa invatam incet-incet.
Ma bucur ca ai un baiat inteligent si totodata se vede diferenta de 3 luni dintre copii si inca ff bn. Baiatul nasei noastre e mai mic cu 3 luni si vad bn diferentele dintre ei (cu toate ca nu toti copii evolueaza la fel)
Unde vedeti Clubul lui Mickey Mouse, ca eu nu reusesc sa descarc dupa net, iar la tv nu stiu pe ce canal sunt ca nu urmaresc desene (cand v-a veni strengarul acasa, ma voi documenta mai bn )
ingerasul mic si bubulina mica

Lavinia ma bucur ca sunteti bn, sanatosi, dar imi pare tare rau de distanta ce persista intre voi. Si eu ma alatur fetelor care te-au sfatuit sa mai discutati si sa pune-ti cartile pe fata si poate odata cu terminarea datoriilor se vor aseza si apele si v-a fi mai bn si asteptam poze cu Rareselul

Cris e naspa rau fara curent, chiar in seara asta am vb cu ai mei si erau romantici la lumina lumanarilor , iar Razvan era ff agitat si nu-si gasea locul ca vroia lumina . A inceput mamaia sa inventeze povesti ca sa-l poata linisti Vad maine cum a reusit sa-l adoarma.

Simina tizul ca sa nu mai planga la gradi si sa se acomodeze rpd. Face si germana?!? SUUPPEEEERRR

Lali
m-ai amuzat teribil, asa ca uite si a doua autostrada . Credeai ca am calcat pana marti? Am terminat ca acum nu mai am asa multe, ca doar sunt singura. pitici tai.

Madi nu trebuie sa depui nici o cerere, inceteaza la data de 17 asa cum ti s-a spus. Vei face in schimb o cerere la serviciu pt reinceperea munci. Cel putin eu asa am procedat. Indemnizatia luna asta pe 17 este pt sept 1-30, iar in noiembrie, vei mai lua pt 1-17. Aceleasi nelamuriri le-am avut si eu l-a intoarcere, asa ca iti spun din experienta
Spor la treburi si succes scolarelului la concursuri, sa ia numai note de " 10 "

Alynta pt ingerasii tai. Voi ce mai faceti??

toate fetele si va doresc o seara buna si frumoasa fara zgaltaituri , apropo, eu l-am simtit ca tocmai ce ma trezise-m de vreo 10 min.(nici eu nu stiu care s-a zgaltait fara sa anunte )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Lali mi-a iesit mai mica autostrada de data asta, dar e bn si atat. la cat mai multe tronsoane mici si dese

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

sorina, asa vesti bune astept in fiecare luna. nu de alta, dar si asa imi scad veniturile cu vreo 400 de lei cand ma intorc la serviciu...

intrebare(inca una ): are cineva de donat hainute si incaltaminte pt. baietel marime 94-110, respectiv 25 la incaltaminte? ar fi pt. un baietel operat la inimioara si urmeaza a doua operatie de hernie, iar parintii nu mai fac fata cu chirie, cresa, operatii ca sa mai cumpere si hainute/incaltaminte. eu am cateva hainute si ghetute da's mai mari si or fi bune la primavara, iar cele de la mihaita sunt mai mici...

am dileme mari azi... si inca nu s-a terminat ziua...

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Mady ma bucur ca am putut sa-ti dau o veste buna
Imi pare rau ca nu pot contribui, la ceste masuri ne incadram si noi si mai am muuultee de cumparat, ca i-au ramas toate mici Creste copilul asta ca din apa, cu toate ca vara asta a cam stagnat.
Apropoo... cum mai stati la masuratori si greutate? Acum c-a venit toamna, haideti sa numaram centimetri
Dau startul eu 103 cm si 16 kg

Mergi la inceput

eu nu l-am mai masurat pe mihaita si nici nu l-am cantarit, dar este fotomodel. slab de i se vad coastele si nici nu e prea inalt. il programez maine la medic sa-i faca bilantul de 2 ani ca apoi n-o sa mai am cand.

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las o buna tare!!!!

Simina, ce ma bucur ca Andutu este bine la noua gradi stiam eu ca e baiat mae si nu-i placea de scorpia de educatoare de dinainte
Offf, cu prenatalul e complicat tare..la noi la firma este o situatie delicata, apar de facut situatii imprevizibile, sunt lucruride facut pe care se bazeaza doar pe mine...in fine, ieri am deschis subiectul si nu au fost prea incantati O sa-mi iau concediul de la finalul lui octombrie si apoi o sa mai vad... Nu, sotul meu nu vine, din pacate nu are timp
Mady, si eu stiu asa, ca indemnizatia o iei intotdeauna pt o luna in urma, asa ca daca incetezi luna asta si luna viiotare o sa primesti bani pt fractia din luna asta, adica 1-18 oct. Daca nu te intorci mai devreme de 18 oct la serviciu nu trebuie sa anunti ca te intorci, plata indemnizatiei o sa inceteze de drept. La serviciu cand te intorci treci pe la resurse umane si scrii o cerere de reintoarcere la munca pt ca pe perioada asta ai avut contractul suspendat.
Mady, mie imi place de mor de Alex al tau ambitios, care participa la concursuri, si istet foc , ce mi-ar placea sa-l vad si pe al meu asa ambitios! Ii tin pumnii sa aiba un an plin de reusite
Offf, imi pare rau de baietelul despre care vorbesti, din pacate si Vladut se incadreaza tot la categoria asta de haine si sunt in aprovizionare... are cazul deschis la umanitare?
Sorina, asa e, sunt diferente majore intre copii la varsta asta, se vede clar diferenta de varsta si de o luna. Nu poti nicicum sa-i compari, eu vad numai la Vladut cum evolueaza de la o saptamana la alta si ma gandesc cum era acum 3 luni si cum e acum, incredibil, cel putin la nivelul vorbirii... Si cel mai important e sa se ocupe cineva de ei tot timpul Eu am noroc ca, in afara ca ai mei sunt dedicati in totalitate lui, mama e invatatoare si se pricepe sa lucreze cu copiii

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput