Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 13
emanouela spune:
sarumana fetele
va pup pe toate si va imbratisez.....hai ca azi is ok...cred ca vremea era de vina....azi e soare, caldut....deci is ok
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
LA MULTI ANI EMA sa fi sanatoasa sa ai putere sa treci peste toate problemel sa te bucuri de mandretea de baiat .
fetelor sigur este de la fiere ca mi-am facut test de sarcina care a iesit negativ si am vorbit cu soramea azi si mia povestit de o colega care la fel a patit, azi sunt o idee mai bine
nu am mai vomat asa rau dar sunt tot stare de rau general.
pupic
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
LA MULTI ANI, EMA! sa fii sanatoasa si sa ai multa putere .
mie imi merge netul tare greu si tare enervant e. mai ales ca mai apare si gaura aia (de cheie ) de la ikea.
noi suntem pe ultima suta de metri cu o camera si vrem sa terminam si cu mutat de mobila pana marti cand ma intorc eu la serviciu. om vedea daca ne si iese ca mai sunt multe de facut.
va imbratisez pe toate si mai intru cand mai am o tzara de timp.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
SoriLea spune:
Am revenit asa cum am promis
La multi ani E M A , sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata, sa treci cu bn peste toate greutatile aparute in viata ta si sa fii fericita alaturi de ingerasul tau drag
Am centralizat si reiese asa :
Razvan de Sori - 103 cm si 16 kg
Paul de Lali - 90 cm si 15 kg
Vlad de Anna - 1 m si 14 kg
Alex de Simina - 1 m si 13.5kg
Miruna de Cris - 90 cm si ...
Stefi de Picky - 94 cm si 15.6kg
Anna de Picky - 74 cm si 7.5kg
Ema, Alynta, Getyk, Serialbastre, Mady, Ninia, Lavi si celelalte fete... ati ramas restanta
Si acum revin...
Cris Abia astept sa fim toti 3 Cred ca vor fi cele mai frumoase sarbatori pe care le-am asteptat vreodata. Saru-mana pt urari
Cum am mai spus AMR in scadere 10 zile
Picky multumim Sotul e bn, s-a acomodat chiar si cu frigul dar ii e dor de noi si mai ales de Razvan. Ii mai trimit poze si filmulete cu el si nu-i vine sa creada ce evolutie a avut in ultimele 2 luni de cand e plecat. Printesele tale dragalase si tie putere sa rezisti Daca te ajuta la ceva sa stii ac si Razvan se trezeste tot pe la 6.30 - 7 si spune ca " gata nu mai dolm", iar mama ii spune sa se culce ca ea vrea sa mai doarma. Dar el zice. " Nu mai culc, gata am dolmit mult"
Simina multumesc mult Ce bn ca s-a acomodat Alexutzu', iar tu poti pleca cu inima plina de bucurie ca-l vezi fericit si s-o tina tot asa. Sa-ti traiasca bunica si sa fie sanatoasa ca sa se bucure multi ani de acum inainte alaturi de nepoti si stranepoti
Anna Multumesc . Of ce weekend incarcat ai avut si tu. Incearca sa te mai odihnesti Ce dulce a fost Vladut cu camarutele din burtica
Ema lasa depresia, chiar daca e de la vreme. Cum ai petrecut de ziua ta? Ceva poze??
Simina ai gasit mobila pe care ti-o doresti? O vrei pt la birou, nu? sau pt acasa?
Getik sanatate multa. Si nu ai luat nimik care sa te linisteasca si sa nu mai ai stare de voma? La medic ai mers?
Cris l-ai dezverginat si nu ne spui cu ce fel pricopsit??
Mady spor la munca si sa-ti iasa asa cum le-ai planificat. Ce putin mai ai pana incepi munca
Dupa cum vedeti, autostrada mea nu-i prea mare, dar e buna si atat.
Va pup si va doresc multa sanatate
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Salutare,
La multi ani Ema! o viata fericita de acum incolo!
Am culcat fetele in sfarsit, Stefi cred ca a racit jos sau a capatat vreo infectie ca tot vrea sa faca pipi din 5 in 5 secunde..si noaptea se trezeste mai mult plangand si spunand "tine pipi"..., banui o iesire la mare weekend-ul trecut, ca a bagat picioarele in apa rece si s-a jucat prin nisip...acum trebuie sa-i iau urina ca sa-i faca analiza..
Azi am fost tot pe drumuri, ne-am tuns, pe Stefi am tuns-o mai scurt, ca nu imi mai sta deloc la spalat pe cap, pieptanat si pus agrafe in par...ii sta ff frumos...insa cum m-a tuns pe mine nu-s multumita...in fine.. creste..
Am fost sa-i transcriem certificatul de nastere al Annei, si ne-am dus boi si ne-am intors vaci (sa nu se inteleaga ca jignesc animalele) pur si simplu toate bune si frumoase la ministerul de externe din be, in 5 min ne-a pus apostila, iar la consulatul roman ne-a facut sa facem cale intoarsa acasa ca ei nu mai fac traduceri..cu toate ca pe site-ul oficial, mae.ro scrie ca fac ...deci asta-i birocratia din ro...
Intreba Ana cum de muncesc luni..pai am schimbat si in loc de luni am liber marti..iar din noiembrie o sa ma liber miercuri, ca nu am cresa ptr Anna.
Am reusit sa o inscriem si pe Stefi la gradinita catolica, si din 7 noiembrie incepe acolo...usor, usor s-au rezolvat toate...si-i multumesc lui Dumnezeu.
Getik sanatate multa.
Sorina cat va mai sta sotul prin Ge? Veti pleca si voi? Sa stii ca ma bucur sa aud ca mai sunt si alti copilasi care se trezesc cu noaptea-n cap..
Madi spor la treaba.
Simina ma bucur cal ui Razvi ii place la gradi.
Ana am observat ca e la moda cele doua nume combinate (Eva Maria) si sunt frumoase. cum a fost la eco?
Cris a plecat al tau?
Hai ca ma duc la somn ca maine iar la munca..si de 2 sapt stau cu rufe necalcate..spal incontinuu, le usuc si nu reusesc sa le mai calc..nici curatenie nu am mai avut timp sa fac asa cum trebuie..doar superficial, de ochii soacrei...sunt in urma cu multe lucruri..si sper ca pana la craciun sa le fac
v-am pupacit pe toate si pe buburuze care merg/nu merg la gradi/cresa
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa...
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Pentru a doua oara,fii-mea m-a trezit azi noapte ca sa o duc la buda ca face pishu.Se pare ca suntem pe drumul cel bun si in curand o sa spun "adio pampersi".
simina deci aveti deja 2 zile in care Andu merge cu placere la gradi ,sper ca de acum incolo sa fie la fel si sa nu mai planga . Am facut painici si bulane de pui cu legume si a iesit bun.
ana ce tare ai fost la dr. . Frateee ce le mai vine copiilor astora in minte,cred ca te-ai blocat cand l-ai auzit pe Vladut.A fost foarte urat in weekend, a plouat si a batut un vant de parca ar fi venit iarna..brrrrrrrr.pai si daca stai la munca cand se muta mobila, vrei sa dai o mana de ajutor?.Lasa-i ca pot ei sa se descurce si singuri cu 6 scaune si 4 birouri si un raft de dosareTu ai grija de tine si de Eva sa nu te fortezi prea tare.Facusi painici si bulane de pui cu legume la cuptor,iar in weekend vreau sa fac ceva cu vinete si cascaval si cred ca o sa trag si o tava de foietaje
ema asa te vreau.Vezi ca e musai 3 randuri.Ce face dariusica?
geta evita carnea tocata,si prajelile si incerca sa te da pe fierturi si o sa vezi ca e mai bine
mady ce a mai trecut timpul...in curand o sa incepi si tu munca.Spor la terminat camera care v-a dat batai de cap si te asteptam sa ne spui cum a iesit
sori o s incerc azi sa vad daca sta cantarul sub picioarele ei ca sa intregim lista,dar ma indoiesc ca va avea rabdare 1 min terorista mea.Stai asa ca o sa incep sa il pun la munca de o sa-i sara sigurantele.Am inteles ca o sa mi se scurteze oleaca orarul de munca si o sa am timp mai mult sa experimentez tot ce-mi trece prin cap
picky off,eu zic ca o sa iasa ok la analize si nu-i decat o raceala de care o sa scapati repede.Eu cand racesc fac contract cu buda si cu clauza speciala ca am voie sa o inund.V-ati tuns fetelor??pozeeeeeeeeee.Ca la romani nu e la nimeni,sunt niste dobitoci.Ce bine ca ai rezolvat cu gradinita pucai,sper sa se acomodeze usor si voi sa fiti multumiti de alegerea facuta
Din pacate, a pierdut ocazia atunci si acum asteptam pentru la inceputul anului sa vedem cum o sa fie,si poate o fi cu noroc.
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
A 3-a zi fara plansete la gradi-ba mai mult vroia sa urce la clasa lui dupa doamna desi eu mai eram inca acolo dar el vroia sa plece si sa ma lase pe mine-n-as fi crezut ca se va acomoda asa usor.Aseara chiar mi-a zis ca o iubeste pe doamna insa ca tot pe mine ma iubeste mai mult.
Cris-bun bun ce ai facut tu acolo!E bine ca ai reusit o mica micsorare de program!Ce bine ca scapati de pampers !
Sorina-mobilierul il vrem ptr birou-a venit ieri cineva si ne-a luat masuri-sa vedem ce o sa iasa,sper sa iasa frumos!Lasa ca e bine ca e matinal Razvan ca nu ii va fi greu cand va incepe gradinita!
Picky-sper sa nu fie decat o mica raceala la Stefi si sa treaca repede!Vrem poze cu fetele tunse!Lasa ca o sa termini tu si treburile,nu te mai stresa!
Getik-nasol rau cu fierea dar asculta ce ti-a zis Cris cu prajelile si tocatura!Ary cum mai e cu cresa?
Anna-zi-ne de bebelina!Ai fost tare cu "ala micu'"!Ce scump Vladut cu "Doamne ajuta"-si eu l-am invatat pe Andu rugaciuni si sa spuna "Doamne ajuta"cand trece pe langa biserica dar mai uita!
Mady-ce putin mai ai din concediu!Spor la treaba sa terminati tot ce v-ati propus pana incepi munk!Si vrem poze!
Va las ca si asa am intarziat azi la munk ca am fost sa luam tort ptr nepotelul care azi face 3 ani!Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Buna,
O vedeti si pe fi-mea in poza de profil, nu stiu cat de bine se vede (ca am fost la un eco de spital, nu performant). Trimit si pe mail poza ca sa se vada mai bine Este bine bebelina, si-a pastrat aliura de domnisoara, are tot fix pe fix cu saptamanile calculate dupa UM, asa ca tine la silueta, 1500 g. I-am zis doctorei ca mi-e frica de nastere si m-a incurajat, a fost tare suportiva, asa ca am sperante ca o sa fie bine
Cris, nu o sa car eu, numai ca o data cu mutarea la noi se produc schimbari majore si ma asteapta munca multa...chiar azi de dimineata mi-a spus sefa mea ca o sa incepem proiecte noi...nu stiu, astept sa vad ce se intampla si o sa vad ce decizie iau, ma gandesc si la varianta in care sa ma duc doar trei zile pe saptamana..o sa vad... Da, asa e, vreme urata rau, dar pe al meu nu pot sa-l tin in casa, il imbrac bine si tot il scot
Al meu sot e plecat in Turcia de luni, abia astept sa se intoarca, mi-e tare dor de el, dar abia vineri vine... sambata avem planuri de carat lucruri nefolositoare la tara, si avem o duba de umplut, iar pt duminica mi-am facut planuri de shopping fara Vladut ca vreau sa-i cumpar un cadou.
Simina, este tare Andutu, ai baiat mare acum!!! Bravo! Ce mult vorbeste si ce frumos iti spune ca te iubeste cel mai mult La multi ani nepotelului! Sa il sarbatoriti frumos!
Sorina, tare cu centralizarea, al meu un slabanog dupa cum se vede Mi-a placut AMR-ul tau, si la mine AMR e tot 10, dar saptamani, pana o vad pe bebelina
Picky, ma bucur ca ai rezolvat cu gradi pt Stefi, Doamne ajuta sa se acomodeze usor! Sora ta cat mai sta la voi? Abia astept sa o vad pe Stefi tunsa, cred ca e o frumoasa, ca nu are cum altfel
Getik, ai grija de tine, ce-ai mancat de ti-ai dat fierea peste cap?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
neaa
is racita lemnnnn nu stiu cum am reusit.
multumesc fetele de urari, n-am petrecut. am iesit cu nanuta lui Darius si piticii la mall la o cofetarie unde au niste torturi si ne-am indopat iar dupa a venit al meu frate la noi si atat.
azi a luat-o de la capat....iar cu vreme de 2 bani. pana mai inainte a plouat, acu se vad niste raze timide de soare.
va pup si zi frumoasa
PS. Darius nu stiu ce inaltime are dar il masor cand o sa aiba el chef si va zic
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Mady, spor la treaba, sa termini tot ce ti-ai propus pana marti! Cum esti, ai emotii pt reintoarcerea la serviciu?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR