Buburuze in actiune **23**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Multam Cris de cafea, acum o savurez

Mie inca imi e somn, as mai fi dormit, dar na trebuie sa ma pregatesc sa plec la munca..
Stefi e treaza de la 6 si nu e o intamplare..asa se trezeste mai mereu.."gata e dimineata, nu mai vreau sa dorm"..asa ca intelegeti ca nici macar in weekend-uri nu putem dormi mai mult...
Anna vad ca s-a trezit si ea acum si bate in gratiile de la patut..merg sa o iau...

Va urez un inceput de sapt frumos, munca usoara si multa sanatate la puiuti ...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit la !
Sa va zic ca l-am lasat pe Andu la gradi si nu a plans deloc-mi-a dat pup de plecare si a ramas cu doamna de mana.Nu-mi venea sa cred!
La Multi Ani Anna!Sa fii sanatoasa si fericita!Imi cer scuze de intarziere dar stii ca in week-end nu prea deschid calculatorul!
Noi sambata am sarbatorit-o pe bunica mea-de fapt a facut ea cinste-a facut gratar,ne-a luat prajituri si suc,bere,etc.A fost tare frumos.
Ce tare Vladut cu replicile catre tatal lui dar si catre "Teti"!Ai un baiat tare istet!
Picky-cum reusesti sa faci fata cu atatea treziri noaptea?Te cred ca e frumos dar e si tare tare greu cu 2 printese care vor amandoua atentie in acelasi timp!Scumpa foc Stefi cantareata-e cocheta,mami!Sa te tii ca peste cativa ani iti vor fura fardurile si rujurile!
Cris-cat????600 ron?Scump,domle scump!
Sorina-multi ani fericiti inainte!

Va las!O saptamana usoara va doresc!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Va pup si eu de la serviciu... ce bine era acasa
Nu am mai apucat sa intru, duminica am avut o zi numai pe drumuri am stat, am fost la cumparaturi o fuga, apoi m-am intalnit cu prietenele mele, apoi la socrii si s-a terminat ziua Asta e, e frumos sa fie ziua ta, dar greu cand esti racita si eu inca sunt

Sorina, La multi ani, ocasnicie fericita pe viata! Nu mai fi trista, voi va iubiti si o sa fiti curand impreuna toti 3
Am reusit si eu sa-l cantaresc pe Vladut, are 14 kg asa cum am banuit, nici nu ma asteptam la mai mult...
Cris, da, sunt foarte simpatici si inventivi la varsta asta, de acum ne dau pe spate cu ce le trece prin cap pt ca pot sa si se exprime!!! Ce ati facut in wkd?
Picky, ce ma bucur ca ai scris, tare dor mi-era sa mai stiu despre voi! Ne-am gandit la nume, o sa o cheme Eva, al doilea nume va fi Maria (cel mai probabil), oscilam cu Ioana..(va decide sotul.
OOo, ce e la voi acolo. Sigur asa ceva o sa ma astepte si pe mine cand o sa vina bebelina, Vladut nu mai vrea sa faca nimic cu taica-su, numai si numai cu mine...sa nu ma iubeasca tati, sa nu pana mana pe mine sau pe burta mea..... Dar tu lunea nu stateai acasa?
Simina, ce baietel mare ai!!! Ce ma bucur ca ii place de educatoare, asta era unul din lucrurile pt care merita sa platesti mai multi bani, sa vezi copilul fericit! La multi ani bunicii tale, sa traiasca inca multi multi ani cu sanatate!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele ....pe mine cred ca ma paste o mare depresie asa ca ma scuzati dar am sa trag chiulul

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Ema-lasa depresia!!!!!!Pai eu chiar te stiu puternica,nu se poate sa ne dezamagesti!Serios vorbind acum-ia masuri!Stii ca noi suntem aici si te sustinem si te-am si ajuta daca am stii cum!
Anna-tot nu a trecut raceala? Multumesc de urarile ptr bunica mea-asa-mi doresc si eu sa-i dea Dumnezeu sanatate si ani multi in continuare langa noi!

Eu cu colega mea am fost prin oras sa cautam mobilier ptr birou-dar ce credeti ca am gasit ceva?Nuuuuuuu,nimic.Peste tot ne puneau catalogul in fata-dar noi vroiam sa gasim ceva gata facut,sa platim si sa luam......asa ca nu ne-a ramas decat sa cautam pe net si sa facem comanda-e cam riscant ca daca nu ne place?Vedem!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor sunt prin zona dar sunt ff rau cred ca mi-amm dat fierea peste cap si vars in cntinuuu
va pu si mmai intru eu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Si eu sunt prin zona, v-am citit dar nu am dispozitie sa raspund.
Promit s-o fac maine
Sunt asa de obosita ca parca nu-mi mai revin, am lucrat continuu .
Sper ca macar weekend-ul viitor sa fiu libera sa ma pot odihni, ca celalalt , adica 22-23 oct imi aduc puiul acasa si vreau sa gaseasca o mamica odihnita si buna de joaca, NU ??
Acum va las ca merg la nani
Va pupic si o saptamana buna si frumoasa va doresc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haideti la ,pefuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

La Multi Ani CUSCRELA ,sa fi sanatoasa,fericita,necazurile sa te ocoleasca si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata

simina deci e semn bunsi e ok gradinita.Sa-ti traisca bunica multi ani sanatosi si fericiti,cati ani a facut? Asa am zis si eu,prea scump..asa ca anul asta mai bine o saltam ca nu avem loc in alta parte si de la anul o dau aicea aproape si la privat
ana trece ea si raceala si o a ai alt chef de viata.Hsi cu prenatalul..ce faci,ai vorbit,cand intri?
La mine a fost un weekend liniatit,a venit sora-mea si m-a vopsit si am stat la taclale cateva ore bune, ca in vremurile de demult.Am schimbat niste tevi in casa ca dupa 2 ani de zile,s-au lasat(cele de apa calda) si nu mai stateau in bride ci se curbasera.Am stat acasa in principiu ca am avut si mult de munca.Cica de saptamana viitoare o sa am program mai scurt si duminica libera.Imi place Eva,e un nume tare frumos.Acum sa va hotarati la al doilea pana nu apare bebelina
ema nu tu ,te rog.Hai,ca esti puternica si sa stii ca noi iti suntem aproape
simina pai ati vent in oras si nu ai zis nimica?
getutza sigur e de la fiere,sau e altceva...?Cum te simti azi
sori deci azi avem una bucata generoasa de autostrada.

Am dezvirginat aseara cuptorul..face ok, dar sunt un pic dezamagita ca ma asteptam sa aiba mai multe nebunii pe el.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

La Multi Ani Ema!Sa fii sanatoasa,fericita si implinita!

Raportez inca o zi fara plansete la gradinita-din nou a luat-o pe doamna de mana,m-a pupat si a plecat cu ea.

Cris-ce ai facut la cuptor?Bunica mea a facut 81 de ani,nu pare de varsta asta in ciuda tuturor necazurilor pe care le-a avut-e o femeie tare puternica,joviala si o iubim extrem de mult!
Getik-azi cum mai esti?
Sorina-musai sa fii odihnita cand aduci puiul acasa!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

LA MULTI ANI, DRAGA NOASTRA EMA!!!! SA TI SE INDEPLINEASCA TOT CE ITI DORESTI!!!!

Eu de dimineata am fost la doctorul de familie sa-mi iau concediul medical pt vineri cand am stat acasa. Diseara ma duc la eco, abia astept sa vad ce mai face bebelina mea
La doctorul de familie in timp ce ma masura ma intreaba doctora "Si cel mic ce mai face?" si eu ma apuc sa-i spun de Vladut cum ca a fost si el racit, cu tusea.... dupa ce termin ea se uita asa la mine mirata si-mi zice "te intrebam de cel din burta!" Na, acum trebuie sa ma obisnuiesc ca Vladut e cel mare
Asa, si sa va zic ca cel mare de dimineata ma impinge pe usa sa plec la serviciu si-mi zice "Doamne ajuta!" am ramas mirata ca nu-l mai auzisem cu astfel de urari...

Simina, ce ma bucur pt Andutu, e baietel mare mare acum!!!! Off, greu cu mobila, foarte scumpa si mie imi trebuie un dulap, o sa incerc sa-l fac pe comanda sa vad cat ma costa...
Cris, multe trebi in wkd, ma gandeam ca v-ati plimbat si voi pe undeva, pai, frumos va sade, ia wkd-ul viitor sa va faceti si program de distractie! Bine macar ca ai apucat sa mai ai grija de tine Nu m-am hotarat cu prenatalul, e foarte nasol ca de cand as vrea eu sa intru in prenatal se pare ca o sa ne mutam cu birourile in alta cladire, plus o sa se produca schimbari majore...si e posibil sa aiba nevoie de mine ... asa ca, deocamdata imi iau concediu de pe 24 pana pe 28 oct si apoi mai vad...Ce ai facut bun la cuptor?
Getik, sanatate multa si refacere rapida! Te asteptam cu forte proaspete
Sorina, ai grija de tine

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput