Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
am revenit asa cum am spus si cu raspunsuri pentru fiecare in parte
.Dar mai intai sa ne bem ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
LA Multi Ani ANA ,iti doresc multa sanatate,fericire,iubire si impliniri alaturi de familie,sarcina usoara in continuare si bebe la termen
simina ehh,nu are rost sa mai dezgropam mortii,e bine ca in seara asta nu s-a repetat si am dormit ok.Asa am auzit ca e cu cele particulare,dar nici cu cele de stat nu mi-e rusine.Pana la urma e pentru copii, sa ii invete lucruri noi prin joc,cantece si desenat.Eu o dadusem pe Miru la stat,dar iti spun sincer,cate cheltuieli am avut, de la cumparta schimburi de la piele ca deh,acolo se murdareau toti gramada ca purceii la intarcare,si pana la incaltari,puzzle-uri si multe altele, si ce mi-au mai cerut pe acolo in prima luna,cu toate ca nu am prins decat prima saptamana, am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare cat am cheltuit.Cu toate cela, am ajuns la aproape 600 ron.Mititelul,o sa se schimbe el si nu o sa mai stea dupa doamna mai incolo ca o sa se obisnuiasca.Acum e cel mai mic,si cauta un adult pe care sa il aiba aproape de el.
getik mi-am facut propriul scenariu a unui film de groaza ieri noapte.Ce sadica sunt
alynta poate totusi scapati de antibiotic.Mariuca a scapat?
anutaaaaa eu vreu dulce azi.Off,la naiba cu raceala asta.Ai luat ceva?Osccillo luam eu si ceai mult cald si pastile pentru gat(tot hemeopate) si parca mi-era mai bine oleaca.Dragul ce ela crescut mare si e tare intelegator
lali fata, la tine ora 21:00 e dimineata?.
Forte bine ca ai iesit din rutina, e necer sa mai evadezi un pic.Binenteles ca mi-au reusit planurile ,pai se poate ca sa nu iasa ca mine?
Ce ai starnit fata? Fiecare ne-am spus parerile vis-a-vis de dulcegareli si atata tot.
sori servici usor in weekend.Se pare ca sunt sado-masochista si imi face o placere deosebita sa ma chinui..cel putin asa mi-a spus soata.Bine ca nu s-au combinat trezirile cu visele intr-o singura noapteca o mierleam rau.
Mirunel terorista
BAZAR
emanouela spune:
neata mandrelor
La multi ani! Anna, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri bine.
is cam pe din afara cu ce vb voi si nici nu am rabdareanecesara sa recuperez asa ca nu vreau sa ma bag ca musca....
va urez weekend placut
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
La multi ani fericiti Ana,sa dea DD sa ai parte numai de bine,sa aduci pe lume o bebelina sanatoasa tun care sa se iubeasca cu fratiorul ei macar la fel de mult cum se iubesc ai mei !!!
Cris ,Sorilea v-am mai spus eu ca grupul asta imi place cel mai mult de pe DC? De ce? Pentru ca nu am vazut nici un mesaj in care voi sa spuneti " cele care fac asa,sunt nu-stiu-cum, cum fac eu e bine" ,si va admir mult pentru asta. Am avut senzatia ca sunt condamnata ca ii dau acadele copilului meu poate pentru ca nu a mai scris nimeni ca da .
Cris fata,eu incepusem mesajul dimineata,mai conteaza ca l-am terminat seara? Eu ma refeream la un we oarecare,nu la asta de acum.Vorbim la telefon si vedem noi cand dam o intalneala .
Alynta am vazut mica printesa cum si-a ales obiectele prevestitoare,i-a luat cam mult sa se decida ,cantareste bine inainte,bravo ei!
Emanuela
Sorilea stam si la cabana plapumioara, iesim si afara, alergam peste tot . Ziceai zilele trecute de inaltime,parca. Al meu are 90 cm aproximativ si 15 kg. Nu pare de 15 kg, nu pare gras,are pernute doar la manute,cu gropite ca bebeii, dar in rest e doar dezvoltat.
Eu incep sa ma inteleg din ce in ce mai bine cu PAul, tot nu spune cuvinte,dar la mimica si gestica e bun. Eu il intrebam acum cateva minute daca vrea sa facem nani,si a pus capul pe masa ca betivii ,si sforaia . Pana acum el nu se exprima la "da " si "nu" in nici un fel,acum a inceput sa refuze si dand din cap, sa aprobe spunand 'da" , deci e bine.
Va pupic, ma duc sa mai triez din haine ca nu imi mai incap ep niciunde.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
anna-mama spune:
Buna,
Am venit cu tortul si cu bauturile Muzicantii sunt aici sa inceapa petrecerea
Eu tot racita vai de mine Soata la munci, asa ca singurica cu Vladut. De dimieata a venit tata cu cadou de la el si mama si cu flori pe care mi le alesese Vladut de joi, sunt galbene ca asa a preferat el si mi le-a dat cu atata bucurie Apoi a desfacut el cadoul de la ai mei, scoate din punga de cadou si zice "ce-i asta, mami, o geanta?" Eu ii confirm, el cauta cu spor prin toate buzunarele, nu mai gaseste nimic si mi-o da si-mi zice "Pune-o la loc" (adica in punga) si apoi catre taica-miu "Teti, du-te si adu alt cadou!"
Apoi am iesit in parc ca mi-a fost mila sa nu profitam de ultimele raze de soare. La pranz mi-a cantat Vladut la multi ani si tot el a suflat si in lumanarea de pe tort, mare noroc cu asa ajutor si asa companie, acum niciodata nu ma numesc singura
Sa va mai spun de-ale lui Vladut...aseara ne bagasem la nani, vine sotul si pune mana pe burta mea. Vladut: ďa, tati, mana! Doalme bebe, nu misca!" Ia taica-su mana, iar Vladut continuua aratandu-i locul unde pusese sotul mana "Bebe nu doalme aici, aici e bucatalia, nu doalme la bucatalie bebe" Sotul mirat, "cum sa nu doarma bebe acolo (se referea la burta)?" Vladut"nu, uite aici doalme, la camela!" si ii arata undeva mai jos in burta Ca sa vedeti ce-i trece lui prin minte, cum a ajuns el la concluzia ca in burta mea e o casa???
Multumesc la toate pentru urarile frumoase
Lali, asa te inteleg, eu nu am timp de nimic si am doar unul de care ma ocup Ce frumos ca ati iesit ca fetele in oras Apropos de acadea, dupa discutiile de aici cu dulciurile intr-o zi, la casa de marcat in magazin, Vladut imi arata acadelele si-mi zice ca vrea bomboana de aia (m-am mirat ca nu-i luasem niciodata, ai mei nu-i luasera...probabil a vazut la copii) Dar i-am luat si i-am zis ca o mananca dupa masa de pranz. Dupa masa el uitase de ea, dar eu ma tin de cuvand si i-am dat-o, ce sa mai..pune gura pe ea si zice "dasfa-mi bomboana", pai e desfacuta, imi luasem si eu una si-i arat cu a mea cum se mananca, incearca si el de vreo 3 ori si mi-o da concluzionand "nu-i buna!" Asa ca sunt norocoasa ca nu-i plac Sa stii ca nu am sarit cu gura pe tine, era doar o parere ca trebuie sa gestionam cand, cum, ce si cate dulciuri le dam copiilor Creste si Paul, e baiat mare Imi amintesc ca Vlad nu-l zicea pe "da", la el da era sa repete ce am zis noi, iar cand nu voia spunea "nu" Dar cresc repede si uimitor!
Sorina, ce harnica ai fost, bravo! Ce planuri ai pt wkd? Aaa, eu nu l-am mai cantarit si nici masurat, acum cred ca are cam 1 m si vreo 14 kg, dar nu garantez
Cris, si eu stiu ca si la gradi de stat se cheltuie f mult, cand mi-a zis o colega ca numai pe fondul clasei si al scolii a dat 200 ron + consumabile in fiecare luna + plus masa+ caiete speciale...... m-am ingrozit! Macar sa aiba grija de ei asa cum trebuie! Off, oscilo nu am mai luat ca niciodata nu m-a ajutat cu nimic, pt gat singurul lucru recomandat a fost "homeovox"o prostie, apa de ploaie...asa ca nu am baut decat ceaiuri (nici din astea n-am voie prea multe plante , dar sunt la fel, nicio ameliorare
Ema, pup, sper sa le aranjezi pe toate asa cum iti doresti
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
SoriLea spune:
Offf ce urat si frig e afara... gata, asta e toamna.
Anna La multi ani fericiti, sanatosi, nastere usoara cu mult laptic dupa si sa fii mereu iubita si fericita
Si acum sa va cinstesc si eu cu de toate ca asa se cade (mai ales ca nu am cu cine sarbatori ) ca acum 17 ani ne-am casatorit
nu pot folosi emoticonurile cu ce sa va servesc eu.... va pup pe toate
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
La multi ani Ana, multe bucurii alaturi de cei dragi tie
Multi pupici la toate
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzanila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
ema noi suntem aciulica si cand vine rabdarea te asteptam
lali nu as putea sa condamn pe nimeni(stii tu exceptia).Fiecare isi crste copilul cum crede ca e mai bine.Si atata timp cat nu face din "ceva dulce" o pasiune si cere intr-una(cum facea fii-mea cand era la gradi si o perioada dupa),si copilul mananca mancare,legume si fructe..o mica scapare nu se pune la socoteala.Eu sunt adult(sper inca cu sufuciente tige pe acoperis),si crede-ma ca uneori simt o nevoie de a manca ceva dulce de nici nu ma recunosc.Am facut si analizele sa vad daca nu am o problema in sensul asta..si rezultatul a venit cu "glicemie foarte scazuta".Deci..concluzia o tragi singurica.Sper sa nu ploua cand veniti ca dupa o nopate de picuri,se cam inia o pauza asfaltul..nu mult,dar suficient cat sa ma scoata din sarite
App de masurat..am reusit intr-un final,avem 90 cm si acum sa vedem ca nu vrea sa mai urce pe cantar.
Lacra, in perioada asta,cat sunt inca asa micuti,chiar si 2 luni diferenta intre copilasi se simte foarte tare.Stai sa vezi in ianuarie cate o sa stie si o sa faca PAul si tu o sa te minunezi pe zi ce trece.Sa stii ca te sun pe numarul ala de ieri,poate azi imi fac drum in oras si vin sa ti le las. Dar nu cred ca stau ca astept nasii sa vina
ana deci, e dementil de cump Vladut.Imi place concluzia lui referitoare la poseta "Teti, du-te si adu alt cadou!" .
Nu stiu de unde la scot piticii astia mici,dar cert e ca sunt mult mai iseti fata de acum cativa ani.Mami, se pare ca tu ai porti un adevarat duplex acolo in burtica.E inaltut tare si Vladut,bine ca e si cel mai mare din grupa lui
NAsol cu raceala asta,multa sanatate sa treaca mai repede raceala
sori multi ani fericiti impreuna si de acum incolo si lasa ca o sa sarbatoriti voi cand o sa fiti in 3 acasa
picky ce faciiiiii? sunteti bine? ne e dor de tine si de puca si de anna
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Sal, cat fac niste wafelce ptr copii am zis sa arunc cateva vb pe aici ca vad ca tot intrebati ce fac...
Sori la multi nai fericiti impreuna, sa reusiti sa va "reintregiti" si sa aveti parte numai de bucurii impreuna. Cum ii e sotului in Ge?
Ana ce scump a fost Vladut cu ideile lui... dragul de el, sanatate multa, apropo v-ati gandit la nume?
Cris cum mai este cu Miru si "bun?!
Alina sanatate micutilor, off pacat ca trebuie sa treceti iar prin raceli si boli..putere tie
Getik ma bucur nespuns ca Ari e ok cu piciorusul, chiar ca-i un cadou frumos acum in apropierea sarbatorilor
Lavi iti urez putere si poate intr-un final veti ajunge sa va intelegeti mai bine si sa nu se ajunga la despartire
Ema vrea sa te joace cum are el chef..sper sa nu-i mearga si sa se termine odata tot taraboiul asta..tie putere sa depasesti totul cu brio
Madi il admir pe Alex ptr ca se implica in diferite concursuri la scoala, se vede ca-i place..bravo lui..am vazut pozici pe fb cu micuti si sunt adorabil amandoi
Lali e greu mamicule cu 2? e bine ca mai ai un ajutor de la soacra de-l mai ia pe Paul la ea si mai poti face si tu ceva prin casa si timp ptr tine.
Simina ma bucur ca Andu ii place la gradi, chiar daca-i numai dupa educatoare, intr-un final se va obisnui si cu copii
Andreea cum merge munca? mai ai timp si de bucatarit? ce face Cezara?
Adina felicitari ptr job, cum merge treaba? Razvi ce face?
Mada tu ce mai faci ca nu te-am mai citit de mult pe aici? Cum mergem munca? Ce mai face Eva?
Ninia mai scrie si tu cateva randuri pe aici ca te dau fetele disparute, voi ce mai faceti?
Noi suntem ok, cat de cat, doar lipsa de timp, stres si oboseala cat cuprinde. Fetele cresc, Anna vrea doar in fundulet sa stea si in brate, Stefi vrea sa i se dea ei toata atentia, si amandoua sunt geloase una pe alta, tipa si urla daca una ii ia vreo jucarie preferata... Stefi nu o asculta pe sora mea, o vrea doar ptr ea si daca o vede ca se ocupa mai mult de Anna isi manifesta gelozia intr-un mod ff neplacut: imprastie laptele prin casa, pe jos, de fapt stropeste cu el..., o musca pe sora mea, o bruscheaza pe Anna, tipa, loveste, arunca cu jucarii....si multe, multe prostii...Anna daca vrea ea atentie, cand vede ca Stefi primeste, incepe sa urle, sa "chitaie", atat cat poate si ea incat sa atraga atentia....intr-un cuvant "debandada" plus stres, nervi si incercari de rabdare ..
In rest cresc frumos, Anna nu-i asa de rapida cum a fost Stefi la varsta asta, nu se intoarce pe burta, nu se rasuceste in patut, doar ca vrea in fundulet si deja relaxul i l-am scos ca se ridica singurica si putea sa cada cu el, are cam 74 cm si 7,5 kg.
Stefi e un copil ff destept(cioara) deja se trezeste noaptea ca vrea la olita cand o scapa pipi, a invatat cantecele, isi canta singura in oglinda cantece inventate si ca un ex:"sunt o fetita frumoasa, am buburuze frumoase in par..;" tinand mainile in solduri si dansand in fata oglinzi...pai cum sa nu o iubesti? cand e asa adorabila?! (tot cioara) E foarte iubareata, ca vine la mine si-mi spune "te iubesc mami foarte mult" asa fara sa aiba vreun motiv, dar se intampla sa zica asta si cand vrea sa scape de pedeapsa...Are cam 15,6 kg si parca 94 cm sau 93 cm.. nu mai stiu exact, trebuie sa ma uit in cartea ei...
Gata ma terminat wafelcele si Anna s-a trezit si ii e foame..merg sa-i pregatesc pireutul...
Pupici la toate ..si mai trec eu....pana la Craciun sigur
PS: Am editat ca am scris 73-74 cm la Stefi in loc de 93-94 cm..
Cris ma bucur ca faceti progrese si ca sunteti pe drumul bun, ..sa inteleg ca Miru se tine dupa tine sa mancati ca sa primeasca bun dupa ..Asa e am fete mari, Stefi scoate din capusor niste idei de iti sta mintea in loc si te intrebi de unde le-a auzit..dar ideea e ca o duce capul si le nascoceste singura..plus ca se ricepe la jucat teatru...acum suntem la faza: "nu vreau sa mai dorm niciodata!..nu vreau sa mai plece emmy niciodata, nu vreau sa mai mananc niciodata..etc..cu "niciodata" e toata ziua..e comica.
Anna e o fomista si o mancacioasa si usor usor o ia pe urmele lu sora sa...noaptea trag de mine amandoua, una pe o parte alta pe cealata...daca ati vedea v-ati amuza teribil...asa ca numai de somn nu am eu parte noaptea...dar asta e, sper ca in 2 ani vor invata sa doarma impreuna si sa nu ma mai solicite atat de mult pe mine...cea mare ma trage de mana "mami mana", cea mica cauta sanul si il apuca cu ambele maini ca nu cumva sa-l piarda.....e ff comic..dar si obositor......gata plec la somn ca numai ps nu a fost asta..;iar scriu un roman...
nopate buna
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
picky ma bucur ca ai reusit sa ne scrii,chiar iti simteam lipsa.Miru e pe drumul cel bun.Am trecut la reeducare si nu mai cere "dulce" ,ci se tine dupa fundul meu si incepe "mami,mancam?".Mai avem de lucru inca la unele capitole pe care le-a pierdut pe drum luna trecuta,dar facem progrese remarcabile.
M-am amuzat de debandata de la tine,dar te si compatimesc ca numai tu stii cat de greu e sa impaci munca cu familia si sa fie bine,asa ca meriti toate .
Ai fete mari deja vad,Puca se o domnisoara isteata si cocheta si Anna nu mai e un bebelus.
Cum adica pana la Craciun?pai vezi ca mai sunt 2 luni si jumate si te vrem de mai multe ori pe aicea
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,cei fructat[ci],trabuce si vougue
picky parca iti si vad fetele peste cativa ani cum impart temele intre ele si se racaie pe baieti.
P.S. mi-a placut sa parcurg autotstrada de la tine
Mirunel terorista
BAZAR