Buburuze in actiune **23**
Raspunsuri - Pagina 14
anna-mama spune:
Ema, sanatate multa, draga mea! Aveti grija de voi!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alynta27 spune:
La multi ani Ema!
La multi ani Anna!
Fetelor sunt pe fuga! 3 mucosi are mama! A decedat unchiul sotului-61 ani, stop cardiac. A murit pe picioare cum se zice! Va pup!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Lali_mete spune:
Salutare bubruzici si mamici!
Ema la multi,multi ani cu linniste si fericire iti doresc !
Alynta la piticei sa se faca bine. Condoleante.
Simina ma bucur tare ca s-a acomodat puiul mic.
Cris ma bucur ca ai dezvirginat cuptorul. Foietaje zici? Ce foietaje faci? Mie imi plac tare pateurile cu ciuperci sau cu branza.
Mady asa putin mai ai pana incepi munca? Spor la terminat treburile pe acasa pana atunci!
Picky abea astept sa va vad cum v-ati tuns ! I-ai facut analiza la fata ? Are infectie urinara?
Revin, plange fata...
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
SoriLea spune:
Hei Cris ne-ai zguduit azi-noapte???
Sau poate Lali, Getik, Simina (sau care mai stati in zona marii
Vedeti sa nu starniti vreun tzunami
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Iar a fost cutremur?
Sorilea eu inca nu am liber la "tsunami", maine merg la dr la control si vedem ce ne zice. Pan'atunci...
Cum mai stai cu asteptarea,mai poti , nu iti creste nerabdarea sa ai puiul acasa? Chiar ma gandeam la tine azi,cat de dor ti se face de chistoc, mi se ridica parul pe mine cum povestesti de convorbirile voastre telefonice ,sau de intalniri .
Anna si la tine m-am gandit azi, ca nu ti-am scris nici un rand. Ce face burtica? A trecut raceala?
Simina ma bucur ca ai rezolvat cu biroul.
Nu mai stiu ce voiam sa mai zic,asa ca noapte buna!
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
anna-mama spune:
Neata,
Va las calda!
Lali, suntem bine, creste, ne miscam toata ziua!! Voi, cumintici?
Alynta, sanatate multa la puiuti, sa treaca repede raceala, cred ca e cumplit cand ii ai pe toti bolnaviori
Azi-noapte fi-miu a facut o criza , a visat ceva si in somn, zicea "veau cicolata!!! si daddea din picioare! Deci daca ziua nu cere dulciuri le viseaza noaptea
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neata
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
sunt stresata la maxim..mi-a venit factura la telefon si in loc sa mi-o calculeze laplanul tarifar din perioada in care am facut contractul,ei mi-o calculeaza dupa oferta lor de abonamet cere este acuma.ieri am sunat de 3 ori si nu iesisera toate facturile ca as poate sa se uite unul de la ei sa-mi spuna si mie de ce platesc atata, si azi mi-a venit mi-e fatura electronic, si ce este acolo m-au apucat spumele cu noaptea in cap.Nu e suma mare,e vorba de 10 ron difernta,dar daca luna asta mi-o trag ei mie cu 10 ron,luna care vine la fel, si asa in continuare..ia sa-si bage mintile in cap ca si eu stiu cum se calculeaa o fctura, cu tot cu reduceri si nu ma fac ei pe mine.Gata,mi-am varsat oful..dar astept sa se faca o ora decenta ca sa potsuna sa ii iau de guler si sa-mi aplice acolo suma corecta.
simina ce mult ma bucur ca Andutu s-a acomodat.Stiu ca te simti un pic data la o parte cand ajungeti acolo si el pleca cu doamna,cunosc senzatia,dar decat sa planga ca sa ti se rupa sufletul,e de o mie de orimai bine asa.Ce scump ,vezi ca tot tu esti raza lui?.Dci ieri ai avut un nepotel sarbatorit La Multi Ani piticului sa cresca mare si sa fie sanatos si sa asculte de parinti.Ai papat tort?
ana hai fata ca e numai bine pitica si e in grafic.Sa fie sanatoasa si sa stea la mamai acolo pana la termen.Daca vor avea loc asa multe schimbari,poti sa mergi cateva zile sa vezi cam ce implica schimbarile astea ca sa ai idee de ele.dar pentru sanatataea ta iti recomand sa nu faci munca patriotica .Gandeste-te ca de acum piticuta o sa ia in greutate, tu o sa te mai rotunjensti un pic,nu o sa mai poti sa stai atatea ore pe un scaun intepenita,si o sa resimti toate astea.Nu ti-o spun cu rautate,dar mai imoptant e sa ai grija de tine si sa bebe dacat sa faci pe plac sefilor.Tu si fetita sunteti mai importante
Ce vrei sa-i iei lui Vladut?Hai spune-ne noua ca noi mergem blat si nu o sa stie nimeni
ema offf, multa sanatate sa scapi repede de raceala si sa nu ia si giner-miu.Vad ca aveti zilele astea o manie cu torturile si vreti sa ma torturati incet si sigur ..lasa ca merg eu la magazin zilele atea si imi iau eu ceva cu multa crema si nuci caramelizate si tot ce e mai bun
alynta multa sanatate la trupa pitica sa scapati de muci si sa ocoliti antibioticele.Condoleante familiei.
lali ma gandeam la cele cu branza si cascaval,stai sa merg la piata si dupa iti spun cand ma apuc de ele.
sori nu m-am zgaltait fata,ba chiar am fost exemplar de cuminte.Stii ca eu am imtit ieri noapte cum se clatina patul cateva secunde si un slab suierat.Ma uitam la stirile de la protv.dar am tacut din gura si nu i-am mai spus lu' al meu ca iar zicea ca sunt paramormala.Si pe urma am auzit aseara la stiri ca cica chiar ar fi fost cutremur in Marea Neagra deci inca ma pricep se pare si nu mi-am pierdut simturile.
lalila cat pleci la dr. ? Sti ca si noi vrem sa stim amanunte de acolo,da?
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la cafea!
Cris-f bine ca ii suni sa le atragi atentia-nu e vorba de suma cat e vorba de respectarea unui contract.Da,am papat tort ieri de ziua nepotelului meu(a facut 3 ani).
Anna-ma bucur tare mult ca bebelina e in grafic si nu stiu daca ti-am zis imi plac numele pe care le-ati ales(ambele combinatii).Scumpul de Vladut-viseaza ciocolata!
Lali-bafta azi la doctor!
Sorina-nici eu nu v-am zgaltait !Adevarul e ca e cam greu cu asta ca seara pic lata-ma resimt dupa trezirea la 6.30 in fiecare dimineata.Inainte de inceperea gradinitei ma trezeam la 7-nu e mare diferenta insa acum dimineata trebuie sa ma misc mult mai repede-fa cafea,fa micul dejun la copil,imbraca-l,sa ma pregatesc si eu .....ma plang si eu putin la voi.
Sa va zic ca nici azi nu a plans Andu la gradi-de fapt cred ca nici nu va mai plange de acum incolo.
Va las,ma apuc de treaba ca se apropie data de 15 si iar declaratii....Pupici la toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
sarumana fetele de urari si neata
is varza de racita....am capul si nasul infundat, de la chestia asta am asa senzatia ca-s ametita.....deci is lemn. cred ca de asta si starea mea aiurea de acu cateva zile.
cris vad ca piticul e bine, deocamdata, n-a luat....oricum ma tin la distanta cat pot de mult, ca abia a scapat el, asta ar mai lipsi, s-o laum de la capat. fata, si de ciuda, am sa ma duc azi, ca e soare, la balamuc in centru, unde se desfasoara nebuneala de Sf Paraschieva si am sa halesc un colac din ala unguresc cu nuca multaaaaa si turta dulce si castane coapte, iaca asa
ano, merci....cum e bebilina??? sa din zgaibute? face scandal?. si Darius a-a trezit asnoapte tipand dar eram prea buimaca sa inteleg ce zice dar cred ca tot cu dorinte din astea. alaltaieri i-am luat un ou kinder, adora carcasele cu surprize ce le contin....nu surprizele, doar carcasele, ca le umple cu pietre si le zornaie....a mancat jumatate, cealalta jumatate mi-a dat-o mie. bun baiet, s-a gandit el la slabuta de masa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail