Buburuze in actiune **23**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Getik-Andu este la o gradinita particulara.A fost 2 zile la o gradi/cresa de stat si din mai multe motive(am povestit atunci) am ales sa-l ducem la privat!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca Ary e bine!
Au viroza cei mici. Aerosoli si mai vedem cum evoluam! Initial mi-a dat antibiotic lui Matei. Dar nu a mai facut febra si inca nu i-am dat. poate il ocolim.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simina1980

Getik-Andu este la o gradinita particulara.A fost 2 zile la o gradi/cresa de stat si din mai multe motive(am povestit atunci) am ales sa-l ducem la privat!

scuze am citit atuinci stiu ce sa intamplat dar nu am realizat ca acu este la particular, sa te ti bine ca astia au pretentii la bani si fel de fel de chesti parca ai face un copil de la 2 ani geniu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu azi sunt acasa, sunt asa de racita incat nu mai aveam putere sa mai stau atatea ore la birou, plus ca de trei nopti nu reusesc sa dorm mai mult de 3 ore....
Sunt bucuroasa ca aseara am fost si i-am cumparat cateva lucrusoare la finut, printre care si costumul de botez

Vladut e bine, a fost fericit ca nu am plecat la serviciu azi si f intelegator, m-a lasat sa stau in pat si venea el cu jucariile sa ne jucam in pat, a inteles ca nu am putere de mers in parc, dragul de el. Din pacate mie mi-ar trebui sa dorm, sa zac cu ochii inchisi, dar n-am ce face ca nu are cine sa stea cu Vladut...

Aaa, si mi-am luat rezultatele analizelor, am o anemie usoara...

Getik, am citit extraordinara veste, ce ma bucur ca e bine Ary cu piciorusul, draga de ea
Simina, parerea mea e ca fericirea si confortul psihic al copilului este cel mai important si merita efortul financiar pt asta. O sa fie bine la gradi, mai ales ca sunt asa interesate cadrele didactice
Cris, ma bucur ca e bine Miru si ati scapat de raceala Ma bucur ca i-a revenit si pofta de mancare
Alynta, sanatate multa la puiuti
Lali, imi imaginez cat esti de ocupata, important e sa ne spui macar ca sunteti bine
Ema, multa putere
Picky, cum mai sunteti?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna-multa sanatate si sa te odihnesti in week-end!Ce scump Vladut ca te-a lasat sa te odihnesti!Dar ai tai nu pot sa vina sa stea cu Vladut?
Alynta-multa sanatate la pui!

Va pup fetele si va urez un week-end placut!

Mergi la inceput

Aaaaaa Anna-si eu sunt de aceeasi parere cu tine ca puii nostri merita tot ce e mai bun si ei sunt mai importanti decat toti banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, din pacate tata este si el intepenit de spate, iar mama ma ajuta cu mancarea pt wkd, de cand a venit de la serviciu a fost la cumparaturi si acum e cu nu stiu cate oale pe foc ... ce sa mai vreau mai mult. Maine pleaca in excursie cu piticii de la scoala asa ca nu are cum sa se ocupe de Vlad...al meu sot e la serviciu pana in noapte tarziu si o sa mearga si maine la serviciu... asta e, macar nu mai am grija mancarii

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza mai spre seara!!

Eu nu din cauza copiilor nu am timp , cu Paul oricum ma joc tot timpul,si cand fac treburi prin casa,si cand ii dau sa pape fetei,si cand facem gimnastica cu Teodora , si cand facem mancare... Problema e la mine,cand dorm copilasii in loc sa imi fac timp pentru mine fac te miri ce. Ieri de exemplu am dormit cu ei la pranz in loc sa va scriu,azi am fost in oras cu sora-mea si fetele noastre,PAul a fost tot in oras,dar cu tati.
Geta ma bucur ca a dormit Aryana mai bine noaptea trecuta,te-ai odihnit si tu,nu?
Cris ti-au reusit planurile marete ieri?
Sorilea .
Anna of,racita ? Si puiul tau ce dulce e ,cum inteleg ei toate alea nu stiu,dar cert e ca si Paul simte cand nu sunt in apele mele,si imi aduce jucarii sa ma joc eu cu ele,ma pupa,ma inveleste.
Alynta of, te pup si te imbratisez,sa treaca si raceala asta usor .
Mady ai un copilas tare istet si constiincios,mi-as dori ca si copilasii mei sa fie asa peste cativa ani.

Fetelor referitor la acadea,ca am vazut ce am starnit, Paul mananca o acadea la o zi-doua-trei ,nu de fiecare data cand intram in magazin,iar eu am considerat ca din moment ce mananca mancare foarte bine , fructe mananca mai multe decat mine, legumele nu le refuza , nu am vazut ce rau poate face o acadea. Imi plac si mie , mananc si eu cu el . Altceva dulce nu ii place din magazin, nu barnie, nu felie de lapte , nu ciocolatele . Aa,si ii mai plac batoanele de cereale de la Penny. Este o decizie asumata asta cu acadeaua asa cum va asumati si unele dintre voi altceva dulce din comert. Sa nu va suparati pe mine,da?

Mai voiam sa zic ceva,dar nu ma istiu ce . Va pup,revin eu...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara

intru si eu la ceas de seara ca sa va salut pe fuga ca sunt rupta de oboseala si lucrez si weekend-ul asta, asa ca sa nu ma dati disparuta daca nu apar prin peisaj

Raspund fugitiv

Getyk ma bucur ca Ary e ok, sanatate multa in continuare. Sa stii ca nu-i asa peste tot in legatura cu cresele. Eu am o vecina cu fetita mai mica decat Razvan cu 3 luni care a dat-o la cresa (de stat) si a rupt-o cati bani i-a cerut pana acum

Simina important e sa fie baiatul ok si sa nu mai planga cand il lasi la gradi, despre bani... de cand ii ducem acolo si pana vor termina studiile tot v-om plati

Cris ai scapat de trezirile fetei si ai luat-o cu visele?

Alynta sanatate multa. Si noi tot cu aerosoli si aspirat des, am scapat de viroza.

Lali pai daca nu ai scris pt ca te-ai odihnit si tu putin sau ai mai iesit putin la plimbare, te iertam Iar cu acadeaua...nu cred ca s-a suparat nimeni, doar ne-am spus parerea si fiecare e liber sa-i de-a si sa aleaga ce vrea pt copilul lui. Eu sunt mustruluita zilnic ca nu-i dau bomboane si ciocolata lui Razvan. Nu vreau eu, are timp toata viata sa manance asa ceva si cat pot eu sa-l retin, ca inca nu stie despre ele o pot face fara sa-l afecteze. Doar parerea mea.

Anna ce baiat mare si intelegator ai tu acolo E bn ca te-a ajutat mama si cu mancarica, acum nu-ti ramane decat sa te odihnesti si sa te joci cu Vladut, restul lasa-le sa mai astepte

Eu inainte sa intru pe DC am terminat treaba care ar fi trebuit s-o fac zilele astea (mancare si curatenie) asa ca sunt epuizata. Merg la nani si intru daca mai am timp, daca nu va doresc weekend placut si muta sanatate. Aveti grija de voi ca se raceste vremea ff mult si sa nu raciti. Stati la cabana plapumioara

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hi hi hi hi..v-am citit si sunt la zi cu informatia,dar va raspund maine la fiecare in parte.Va si noapte buna fetelor

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput