Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

buna fetele

intru si eu repede si ma bag in seama in legatura cu mei-tai-ul. Si eu am com dupa site-ul acesla, dat de Lori, al meu este nr. 44. Eu am vb cu tipa care le face si mi-a spus sa nu o pun cu fata ca nu stiu ce se intampla cu coloana (nu mai gasesc mail-ul trimis de ea), eu o pusesem si a fost mare taraboi, dar cred ca depinde de bb. (sa nu arunce Ziki cu rosii, mama ce as manca niste pepeni murati ).

I-am trimis mail daca face si huse si astept raspuns, ca mi se par prea scumpe cele de site-ul dat de roxx, adica nu a facut mei-tai-ul cat face husa .

DAca deranjez, dati vina pe hormonii.......mama ce ma scot.

HAi va pup

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ROXX, sa te mint sau sa-ti zic ca nu se mai trezesc? hmm.. ma mai gandesc...

mai, la noi e bine, felix se culca primul, flavia dupa, cand el deja doarme si putem sopti tot felul de noapte buna. apoi dimineata, nu bazaie tare felix, vorbeste singurel acolo, si mergem, il luam, si deschidem geamul + draperiile, sa inceapa flavia sa se foiasca. daca nu merge, luam si artileria grea (ii tragem chilotii in vine)
cred ca e momentul sa tac, ca poate chemati asistenta sociala.
per total, e ok. se respecta reciproc (inca) intimitatea fiecaruia. si in camera, desi e cea mai mica din casa, incap dulapul fiecaruia, patuturile (fiecare pe un perete) si biroul flaviei. si joaca pe jos.
dar as prefera doua camere.

noi plecam in parc, dar inainte: www.facebook.com/photo.php?fbid=120311408073368&set=a.102412133196629.2478.100002835274247&type=1&theater" target="_blank">pentru feisbuchiste
asta ca sa vedeti ce se intampla cand ramane si flavia acasa...

v-am pupat!

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna ziua, mamici!

Greu, greu sa va prind din urma. Am fost plecata o saptamana la bunicii mei (bebe super incantat de cocosi si gaini, altceva nu), apoi la un curs...acum invat pentru un examen...deci am reusit sa va citetsc, dar am mustrari de constiinta ca nu invat.

Felicitari Alinush pentru bebe 2. Sper sa reusesti sa te bucuri Si eu am obtinut sarcina greu, greu, dupa aproape 6 ani de incercari si cred ca inteleg ce simti.

Lorich, mei tai-ul no70 a fost facut pentru mine. Inca nu l-am purtat de prea multe ori, dar imi place. Am observat ca bebe trebuie sa fie vesel cand il pun, altfel urla si se suceste.

Sanatate bebeilor bolnaviori!

Ia sa zic si eu meniul de azi:
- dimin.: iaurt de capra (am luat Covalact)+cereale cu fructe
- pranz: ficatei si cartofi copti la cuptor (sper sa-i placa)
- seara: cred ca fac si eu mar copt, orez, scortisoara

Va pup!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ALINUSH, husa aia oricum e o balarie pana la urma...nu-si merita banii, am folosit-o mai mult de o gramada...oricum nu prea mai am stres cu alaptatul, ma descurc oriunde.
Mai, mei-tai-urile astea sunt pe masuri? De unde stiu masura? Si sa inteleg ca dupa un timp ramane mic si trebe altul?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Asaeaaa....si acu sa va arat ce vreau eu de la mosu in urmatoarele luni, nu toate odata, asa treptat: www.hiphip.ro/products/caciula-tip-cagula-din-lana-merinos" target="_blank">caciulita, www.hiphip.ro/products/botosei-lungi-din-lana-naturala" target="_blank">botosei si overall - www.hiphip.ro/products/costum-de-iarna-din-polar-koala-snowsuite-pentru-babywearing-si-joaca" target="_blank">asta sau www.hiphip.ro/products/overall-din-fleece" target="_blank">asta . N-am pretentii multe, nu?
Ce zici ZIKI, interesant, ha?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

eu mei-tai-ul il folosesc la greu, cand fac mancare, curat, ca gogoasa mea nu sta locului si vrea sa vada tot ce fac, asa ca o bag in el si dai somn. Nu este pe marimi, trebuie doar dimensiunile din talie ale mamei si se poate purta bb pana la varsta de 3 ani.

MAi am 1 kg si am scapat , urmeaza altele pe +.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

A! Intelesei acu...blonda, ce sa-i faci Nr. 44 e modelul, nu marimea...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

moamaaaaaaa roxx ce preturi au aia !! 80ron o caciula ?! jesus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mai, eu am www.hiphip.ro/products/port-bebe-marsupi-plus" target="_blank">asta, e asa, o combinatie de mei-tai si marsupiu, e usor, nu e nimic intre mine si bebe, eu sunt mega multumita. Si acum o port usor usor, nu ma doare deloc spatele (desi dupa sarcina, lipsa de calciu si burtoiul absolut enorm am ramas cu niste pb nasoale la coloana). Nu e ok pentru purtatul cu fata, am incercat cu Miru dar nu statea bine deloc. Dar nu e asta o pb, ca o leg mai larg si isi poate aduna manutele sa aplaude, se da pe spate sa se uite la mine (si sa-mi rada ), se uita in parti, se misca...
Sa-mi fie cu iertare daca m-am bagat si eu ca musca-n lapte si-s pe langa subiect!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu mi-am comandat mei tai cel maro cu masinute..cu gluga ,e super abia astept sa vina
SZ...voi spalati bebeii pe dinti?ca am auzit ca ar fi bine

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput