Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mi-a venit comanda de la carturesti...ZIKI...
deci am comandat asa:
- Alimentatia copilului de la nastere la 3 ani
- Sexualitatea copiilor explicata parintilor
- Bolile copilariei. Preventie si tratament
- Ghid de buzunar pentru parinti
Mai erau doua (nu mai stiu care), pe care cica le primesc mai incolo. Nu scrisei autorii de lene...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

ANGI, si eu stiu ca e recomandat de la primii dintisori...si dpdv igienic dar si sa se obisnuiasca bebe cu ideea. Sunt periutele alea mici speciale cu peri mici din cauciuc.
Da, CARMEN, sunt scumpicele, dar sunt ingenioase si din materiale f f bune.

_

Roxana

Mergi la inceput

film super bun

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

moaaaa, ROXX, azi e chiar pay-back time
ce tare e combinezonul de fleece! dar da, ce scoruri.
deci nu e ok husa aia? nu-si merita banii? ca eu deja am rugat pe Mosu'...
mi-am comandat si eu cartea lui ruth yaron, si Spock. pentru moment...

despre dinti... eu am asta dar nu cred sa functioneze. cred ca marea noastra drama cu flavia e spalatul pe dinti, si totusi am "exersat" si cu ea, de cand era tot ca felix. nu stiu ce sa zic, nu prea cred in efectul lor educativ, dar sigur le alina durerea de gingii

n-am mai ajuns in parc, ca a apucat-o pe flavia ba pipi, ba foame - si m-am 'niervat, acum inainte de sedinta la gradi

imi place ce atmosfera e pe forum in ultima vreme. sa nu va deochi

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

si eu o spal pe dinti, din an in paste , dar o spal. CAnd ma vede cu degetarul periuta deschide gurita si asa tare ii place ca uneori smiorcaie cand nu o mai mozolesc.

Greu tare cu mancarea asta, abia a mancat ciorbita si bineinteles ca a murdarit juma de bucatarie.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ziua buna si de la noi!!!!!!!!!1
Tunde pupici pt tot , mii de multumoiri sai sa stap sanatosi terenul, cat mai repede cu casuta!!!!!!!!
E bine la casa , e minunat de fapt, nu tu bormasini si altele sa-mi bata vecinii in perete cred ca i-as lua la omor!!!!!!!!
Ziki esti mortala!!!!! ce zici de butoiul ala ca tu esti mereu vesela!!!!!!!!!
vreau si eu mei tai dar nu stiu cum sta treaba cu el si daca se pune repede ca nu am rabdare sa stau cu el o vesnicie sa il pun, in plus ma gandesc cat o sa-l folosesc ca mai am 2 port bebeuri si alte bazaconii de-astea si zac in dulap, a propos de lucruri nefolosite, vand patutul bebelusei de fapt e cosulet cu baldachin , am 4 lenjerii nou noute la el 2 de baiat si 2 de fetita, e minunat cosuletul ziciu ca e din basme dar asyta mica nu mai sta in el de fapt nici nu a stat decat2 sapt apoi in patutul ei shi acum singura in camera lui B.G., ca intre timp fiumiu s-a mutat cu mamaia lui in camera de jos , acolo isi face veacul, deci cum am zis de unul am scapat.
Acum sunt singura acasa doar cu pitica toti is plecati, el cu buni la tren, are program daca nu se plimba omul si cu trtenul nu e zi,diseara ma duc la Zumba si apoi plec iar la Gruiu ca vin verisoarele mele din Italia , una cu un bebelus shi stam impreuna .
Sapt viitoare am botezul nepotului la Brasov, am facut o parte de cumparaturi, mai am sapt viitoare .
Roxx superbe chestiile alea de pe hip hip, imi plac mult, cred ca in oct comand shi eu de la ei!!!!!!!!!!
Feteloc , va recomand sa faceti al doilea copil cele care doriti bineanteles, eu eram una dintre acele mamici care nu dorea al doilea copil, insa am avut shi ceva probleme de sanatate care ma impiedicau sa mai fac al doilea copil, dar Dumnezeu mi-a dat un semn(pot spune asta intrucat is f. credincioasa), s-au petrecut shi niste evenimente neasteptate shi m-am trezit in Iunie anul trecut cand eram cu soacra mea la Chimioterapie ca sunt insarcinata, am fost super mirata shi fericita nici nu stiam ce sa cred!!!!!!!!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ma doare capul...Eu urmez la raceala...imi ard ochii...baga ceai Lorii!E bun..am facut si lui Mario..beau si IO

Magnetism;multumim!

Atunci unde gasesc husa d-aia pt iarna?..nu mai inteleg nik..ma uit la alea cu gluga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Am trecut cu bine si a 2 zi de cresa! Excelent, si azi tot in brate la una din fetele de acolo am gasit-o Pana la urma se obisnuiesc ele (ori Ad'je pe jos sau mai curand ele cu buburuza in brate haha)

Multumesc tuturor pentru urari!
Ziki,, pentru complimente ref. la poze Merci frumos!
M-ai facut sa rad cu pepenii, dar mi-ai facut si o pofta..oof de cand nu am mai gustat pepeni murati

Bebelu, si noi am patit o data asa, fix dupa ce i-am introdus ceva suc cu citrice, deci cred ca se confirma teoria lui lorich...A trecut cam intr-o zi, cu sudocream, schimbat pampersul mai des, si am lasat-o cu body-ul desfacut intre picioruse, sa nu se lipeasca scutecul de ea. Sanatate!

Anka, off..pupici la buburuz! Multa sanatate!!

Mie imi place si carutul, mai ales dac merg la shopping, numai bine pot agata cumparaturile prin toate directiile Bine, imi place aici, in Ro era sa faca sotul hernie cat a trebuit sa urce /coboare carurtul, si eram cu unu de ala mic si usor
Abia acum realizez ca daca esti "pe roti" in Ro , mai bine stai acasa Hihi, toti copilasii mergatori,cam de la 1 am jumatate, asa , i-am vazut pe picioarele lor, pe aici sunt in carut pana pe la 3 ani,sa aiba unde se aseza daca obosesc
Dar eu voi urma modelul romanesc,cand incepe sa mearga bine, las carutul acasa, ca de aia are picioare No, zic si eu acum, 'om trai si vom vedea....

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

pup

azi plecam in viena, dar tb sa iau ceva urgent pt dinti ca face destul de urat. ce gel sa iau?
camila cat pot sa ii dau?

ps. asa cu zimti sunt dintii lor?ca pe mine ma capseaza bine

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Interesante discutiile despre huse si mei-tai, eu musai trebuie sa gasesc o metoda ca vine iarna la mine si nu mai pot iesi cu carutul, la noi incepe sa ninga de prin noiembrie cateodata si tine pana in martie-aprilie, deci carutul de-acum numai prin mall il folosim. Si musai trebuie sa gasesc o metoda sa ma misc cu cupilul, ca in casa nu mai stau, cum am stat a Patrick si m-au luat depresiile. Insa numai o husa din aia de polar si eu sa merg cu haina descheiata, nu cred ca tine la -15 sau -20 cum mai avem noi.

Mergi la inceput