Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(81)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
moooaaamaaa....Lori..esti mega-super-taremi-am facut comanda de mei-tai cu doua fete si gluga cu numai 100 ron..
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Ziki;esti delicioasa tare cum ne scrii din butoi..mai vrei si muraturi in cap..si totusi..esti haioasa rau
Interesant articolul..
Lori;
-m-am uitat la mei-taiurile acela..M-ar interesa care este modelul ales de tine..si ce fac cu fifi,care nu vrea sa stea cu fata catre mine?..ea trebuie sa vada tot..nu le e frig la picioare iarna?Io nu vreau sa umblu cu geaca lu tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
neata..ne-am trezit la 10.30...ce lenesi suntem. lasa ca la cate treziri a avut, meritam si eu sa dorm o ora in plus.
la micul dejun mancaram cateva lingurite de cereale cu lapte, jumatate de para si jumatate de pruna AD . asa ii place lui sa manance fructele, daca i le pasez sunt bleah. legumele le vrea numai la blender..ciudat. ma rog, la praz legume cu ou, dar as vrea sa le dau AD, ca niciodata nu a mancat si el ct ou i-am pus. vedem ce iese. si gustarea de 17 piersica coapta cu orez si scortisoara.
ziki asa, bine ca ai scos un picior din butoiul ala. cu tot cu butoiul tau, am ras mult cand te-am citit. auzi tu buna dimineata, eaata, aataa ! bahahahahaha ... ai fost mortala cu ecoul tau cu tot baahhahaha ! frumoasa povestirea despre parintii tai, bagat si eu la cap !
ankaeu nush ce sa iti mai zic...sa treaca mai repede. va
tunde felicitari pt teren ! Doamne ajuta sa terminati casuta repede ! depinde cum va place voua. sotul meu a vorbit cu constructorii si le-a spus cum sa o faca. noi am suferit intotdeauna de intimitate, ca ba stateam la ai mei, ba la ai lui, la ai lui era trecere prin sufragerie, si mereu deranjam pe cineva sa mergem la noi in camera. asa ca acum ne-am impartit casa super. ideea e sa va faceti voi o camera mare cu o baie. sa fiti separat de copchii. noi asa avem. apoi un hol si inca 2 camere, una a lui andrei, una de oaaspeti sau pt bebe 2 daca o vrea Dumnezeu. din hol mai dai in living. si din living in bucatarie. avem 2 intrari in casa. una prin usa principala alta prin bucatarie...din bucatarie dai in gradina. aaaaaa si sa nu va faceti bucatarie deschisa...asa am vrut noi la inceput , dupa care am tras un perete intre ele. e nasol frate, noi sntem romani, gatim, faci si tu o srma ceva si imputi totata sufrageria, perdele tot. pute 2 zile. bafta
mirelsuh pup motanii , si tie o ! si lu' dl B o mare
sa aibe mai multa grija cu motanii !!
bebelu si al meu a avut o iritatie urata, dar mai sus pe outze, pe margini asa unde cade pampersul. niste bubite care s-au unit si s-a format ca o eczema. am dat cu de toate pana mi-a zis sotul sa dau cu baneocin . si a inceput sa treaca. nu mai e asa rosu. si am schimbat si pampersii sa vedem.
simo mititica de Cami, ce se face ea fara oltenash ! asa am fost si eu, ca am dormit cu sormea. mi-a fost tare greu cand s-a maritat si a plecat. si acum mi-e urat sa dorm singura.ma rog, singura in casa, ca daca stiu ca mai e cineva in alta camera, e ok. eeeeee o sa se obisnuiasca ea, mai ales ca e domnisoara in devenire si o sa aibe nevoie de intimitate. oricum mare lucru, altii nu isi suporta fratii mai mici.
andutza sa stii ca marea majoritate se trezeste des ! nu esti singura. noi suntem normali,nu aia care se trezesc doar o data, sau deloc
gata ca m-am intins, si mobila mea s-a albit de praf !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Carmen;ce bine ai pomenit de bucatarie..asa am si in apartament..deschis tot..daca gatesc..totul miroase.
Sunt super bucuroasa si totusi inca nu realizez ca e al nostru terenul..
La noi e frig frig iarna..asa ca musai sa iau un mei tai..nna acusi sa fiu desteapta care sa aleg..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Tunde is smacuita si beau ceai, ok?
cu mei taiurile: la model imi place nr.70 de aici
http://www.meitaibebe.ro/galerie-mei-tai/
ala cu flori colorateeee
eu inca nu am comandat, tot ma **iesc.
uite, nu stiu, poate stie ziki daca paote sta copilul cu fata spre exterior.
cu piciorii..iar nu stiu, dar daca e in carut, cum e? chiar nu stiu...deci, uite, mai tre s ama docomentez.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Tunde felicitari!!!sa fie intr-un ceas bun
bai ce comice sunteti azi:mirela, lori, ziki, roxx
multumesc de sfaturi. o spal cat mai des si o dau cu crema de galbenele mom. vad cum e pana diseara. am citit pe net ca poate sa faca asa si din cauza unui alim nou. eu i-am dat ieri ciorbica de vita, dar acrita cu bors. nu era ff acra, pampersii sunt aceeasi, ieri seara facuse un part mai apos cred, sau imediat a facut si pipi ca era doar manjit pampersu. si atunci cand am schimbat-o am vazut ca era rosie. off sper sa ii treaca rpd, ca mereu cand ma uit la ea, parca ma ustura p mine.
azi am o lene de ma doare, nu imi arde sa fac nimic. abia abia m-am miscat sapun o masina la spalat.
aaa nati a trecut de la ta=ta in soapta, la ta-ta tipat, si ieri a dat=o si in mama.
iar mai dvrm a gasit telecomanda p canapea, a dat cu ea de pamant, a facut zdrente, a desfacut capacelu de la spate unde sunt bateriile,le-a scos si zgaria parchetu cu ele, impreuna cu o tona de bale
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
da, fetelor, poate sta cu fatza.
cu picioarele pe afara, asta e si buba mea - de-aia vreau husa...
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
I-am dat o doza de Panadol, s-a linistit miraculos si s-a culcat. Deci e clar durere. In continuare gingiile goale.
Daca totusi este de la dinti ar trebui sa-i iasa macar 6 dinti si 3 masele la cat sufera.
Mie sigur o sa-mi iasa par alb.
Azi a stat numai in Manduca, nu accepta sa fie o clipa singur. E mai rau ca pe vremea colicilor, la alea mai si tacea, apucam sa fac si io un dus. Acuma e jale, nici mic dejun n-am luat, nu mai zic de altele.
Mai, sa-mi fie gura asta a naibii. Am fost sapt. trecuta la o prietena in vizita, ea cu bebe de 3 luni. Si nu mi-a tacut gura frate, ca ce obraznic e bubu, ce galagie face, ca nu sta unde-l pui, ca mananca numai ce vrea el. Doamne, da-mi doamne peste gura asta spurcata, ca io aveam copil cuminte si n-am stiut sa apreciez.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
off Anca sa treaca rpd. la nati cand au iesit dintii de jos, nu avea nimic nimic. nu era umflata, nu febra. doar agitatie si maraiala, nu papa, nu somn
acu cand au dat astia de sus, e umflata rau si rosie de zici ca acu explodeaza
fetele stiti cumva dc gasesc undeva tamburusu ala de il pui la batista bebelusului? ca eu nu le mai gasesc deloc. din 2 nici una. zici ca au intrat in pamant
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Revenit de la piete si plimbari. Azi ne-am plimbat scurt ca tre sa fac papa bun (varza cu afumatura la vas roman... nu-i asa ca inca m-am laudat cu noul meu vas roman cumparat cu ocazia bebeluselii?
)
CARMEN - eu cu galbenusul fac asa: il amestec cu o parte mica din papa si pe aia i-o dau prima, apoi restul. Altfel niciodata nu papa tot galbenusul daca il amestec in toata mancarea. Eu fac portii imense si papa cat vrea, pe principiul mai bine sa ramana decat sa nu-i ajunga. M-am fript odata cu marul copt, am facut prea putin si a fost scandal mare...pana am facut eu altul, pana s-a racit, nu a mai vrut nimic!
Am retinut cu bucataria deschisa...si noi tot asa vroiam...
ZIKI, ce-ai ma cu pepenasii murati? Sunt buni rau
Vroiam sa te intreb mai demult cum se inteleg Flavia si Felix in aceeasi camera. Aceeasi intrebare si pt SIMO. Cand se trezesc piticii noaptea ii auziti cu baby-monitoru sau cum? Nu imi ziceti ca nu se mai trezesc ca ma deprimati...daca chiar nu se mai trezesc, miniti-ma, va rog Surioarele mai mari nu se trezesc si ele de miorlaiala / foiala celor mici?
TUNDE, ia vezi aici: www.proiectetip.ro
Cum la voi este super frig, ti-ar fi de mare folos o protectie de-aia de care intreba ZIKI mai sus. E super misto si tine cald, are si caciula. Eu m-am scos toata iarna trecuta cu chestia aia peste wrap!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina