Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
ciristina_serban spune:
Bumble, multumesc mult pentru gandurile bune.. Si multumesc tuturor pt sfaturi. Multumesc ca sunteti aici si ma pot consulta cu voi si imi vin idei ce pasi sa urmez .
Testele noi le-am facut pe antebrat, se pune un gen de esenta cu fiecare alergen in parte, se inteapa pielea unde e picatura, si se lasa un timp de asteptare de vreo 10 min in care ar trebui sa apara o reactie cutanata.
Bamboo . Nu am facut testul la proteina din lapte (se face din sange nu?) astept sa treaca acum efectul de la prednison si apoi mai fac o tura de testari, din sange, sa vedem ce-o mai iesi.
Aaaa..si gata, am primit. E oke, suntem multumiti!
Rody si tu gospodina, pui gogosari..yamiii…. ce bine arata.
Gabitza, hehehehe, ia uite cum salivam toate la cele bunatati. Nu am zis io bine ca dam iama in congelator la crissy… ca pana ma mobilizez io parka vad ca nu mai prind gogosari. Eu nu stiu sa te sfatuiesc pt reducerea lactatiei, decat sa-i dai din ce in ce mai putin..dar asta-i de durata.
Am culcat copii, si acum n-am stare, n-am somn. Intru pe net sa ma mai documentez. Va pup pe toate. Noapte buna!!!
Alice_Elena spune:
aoleo rodica si mara a dormit mizerabil la pranz. tot asa a plans, a adormit iar iar s-a trezit eu m-am gandit ca era satula de somn
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
Alice_Elena spune:
eu azi am avut musafir un fost coleg din generala. nu ne mai saturam de vorba :)
marius e la meci (otelul - benfica). as fi mers si eu da e cam racoare afara si nu prea ma mai incap hainele. am zis ca decat sa fac frigul mai bine stau acasa si vad la tv.
eu nici nu ma uit pe pozele voastre cu bunataturi. oricum am imaginatia bogata :)) da m-a sunat mami azi sa ma intrebe ce vreau sa puna la murat era la bunicamea la curte se apucasera de treburi.
noapte buna!
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
carla_2008 spune:
Cris Sereban, si noi avem o iritatie urata pe spate si mai nou pe gat sub barbie,se ingroasa pielea,se descuameaza,sigur o mananca ca si eu am si stiu ce horror e. Deci minunat!
DAAAR am fost la homeopat(asta dupa ce am bagat o tura de corticosteroizi ) si mi-a spus ca tot ce facem cu aceste medicamente si creme bomba e sa eliminam efectul si nu cauza. Eliminam faptul ca ii apare iritatia pe piele si nu incercam sa tratam din interior ca sa nu mai reapara dupa un timp. Dr mi-a dat niste granule homeopate(nu ma intrebati ce ca e irelevant,homeopatii dau tratamenete personalizate) si se pare ca e spre vindecare. fara creme cu cortizon si alte magarii. Atat doar ca evitam E-urile cat putem si ne spalam cu gel de dus fara sapun(cele de la Bioderma pt DA)
Tratmentele de genul sunt pe termen lung,trebuie avuta rabdare muuulta si perseverenta.
pupam blonduta frumoasa!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crissy77 spune:
'neta! Dau cafeaua?
Krys, cand mergi la pediatra intreaba daca nu ar trebui sa treceti si pe lapte HA. F bine a completat bumble cu pufurile, florile, parfumuri etc., de astea uitasem. De protectis nu ar tb sa te feresti, sunt probiotice, contin lactobacili, bacterii aflate in flora intestinala.
bumblebee, dar vad ce ai tras cu alergiile. ti-a dormit nazdravanul atata??????
Chiar, MYCYA, ati fost la control?
rodyka, episoadele cu petele nu au mai aparut de anul trecut de cand a facut (la sf lui august). Eu cand sterilizez bag toate borcanele la cuptor. Pt pofticiosi raman borcanele care nu se videaza
btz, daca o iei usurel laptele se reduce si lactatia se opreste de la sine.
Ce ma distrati ca dati iama in congelatorul meu. Pai ce sa zic... ca e gol. Daca il luam de prin vara, apucam sa pun mai multe. Dar stiu io sigur ca la kata e plin cu bunatati, asa ca mergem acolo cu toatele
Alice, mami si buni. (Cand eram cu Elise ma suna mama intr-o zi si-mi zice sa merg la posta ca sigur a ajuns coletul . Io "care colet?". Imi trimisese biata, pe langa o rochita rosie de gravidute, castraveti si piersici, ca la noi inca nu aparusera)
crissy77 spune:
bumblebee, tot uit sa-l felicit pe V. pt achizitionarea masinii de facut paine! Sa o stapaniti sanatosi si sa papati paine&restul bune si sanatoase
maurice, de cand m-au napadit necazurile, am inceput sa tin post miercurea si vinerea si ma simt f bine in zilele astea, cand nu mananc carne, lactate si oua (dar bag in mine toata ziulica, ca nu ma satur). Dar nu cred ca as putea sa renunt definitiv. Voi va faceti analize regulat?
ciristina_serban spune:
Neata, crissy multumim de cafea.
Imi prinde tare bine ca asa somn agitat am avut, numai alergii, analize si alte cele am avut prin cap...
Tu crissy, desteapta esti, doar ce am cumparat iar lapte praf, am schimbat cu ala de etapa 3, dar nu m-am gandit idioata de mine sa iau HA... macar incercam si asa...uffff...
Carla . Si noi tot cu spuma de la Bioderma ne spalam si de E-uri nici nu poate fi vorba... nu i-am dat vreodata nimic conserva, preparate sau mai stiu eu ce alte tampenii. De homeopat, nu am mari sperante sa gasesc pe aici in galati, dar o sa ma interesez.. o sa caut ceva referinte.
Ia sa vad daca ma mai pricep. Pun si eu doua filmulete cu pitica mea, ca tot le descarcasi ieri, asta ca sa imi mai treaca supararea.
www.facebook.com/video/video.php?v=156860584404093&saved#!/profile.php?id=100002404563259" target="_blank">Riana
crispro spune:
Neata! Copilul meu a hotarat sa se trezeasca la 7... si nu a mai dormit, daca a vazut un pic de lumina prin camera. Ioi, apoi pana la somnul de amiaza e rupt!!!
Io is nervoasa... asa ca nu mai zic nimic.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Neata Am venit si eu la cafea!!
Cristina, tu de ce esti nervoasa? Sincer, mie ora 7 mi se pare o ora chiar buna de trezit. Raul se trezeste la 8. Dar in perspectiva mersului la cresa, gradi, etc, e de preferat ora 7. Il pui la culcare la amiaza la 12, si seara la 8 si uite ce program frumos aveti!! Mie asta mi se pare programul ideal...
Ati vazut www.youtube.com/watch?v=mVxbWrulMbs" target="_blank">reclama asta? Pe mine ma rascoleste...
Crissy, cu cine ramane Bea cat o duci pe Elise la gradi?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena aoleo rodica si mara a dormit mizerabil la pranz. tot asa a plans, a adormit iar iar s-a trezit eu m-am gandit ca era satula de somn |
mai faceam si eu asa, dupa o ora-o ora jumate o luam din patut daca se trezea, credeam ca e satula de somn... dar ieri mi-a demonstrat contrariul, pentru a doua oara intr-o saptamana- deci, a dormit de la 3 la 4.30 si de la 4.40 la 7!!! am intrat eu peste ea si-am facut putina lumina si galagie, ca trecuse deja si din timpul de joaca in parc . seara la 10.30 inca era plina de energie, totusi nu a protestat cand am pus-o iar la culcare. s-a trezit doar la 6 (de fapt, am miscat-o eu ca am invelit-o, mi s-a parut racoare...), a baut lapticul si inca doarme...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)