Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cum au testat-o pt alergii? (Eu habar n-aveam ca se fac teste si pt copii asa mici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, ne putem lua de mana si sa ne aruncam de pe un pod inalt. Si eu sunt alergica la tot ce ai enumerat tu, mai putin la frig , dar ma astept si la asta...Chiar si la soare, dar la inceputul verii, ma mananca pielea de mor, apoi se mai potoleste dupa ce se coloreaza pielea un pic. E tare nasol, stranut si imi curge nasul de mor. Dar eu nu am facut nici un fel de tratament, doar iau , cand si cand claritine...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Alina, ne putem lua de mana si sa ne aruncam de pe un pod inalt. Si eu sunt alergica la tot ce ai enumerat tu, mai putin la frig , dar ma astept si la asta...Chiar si la soare, dar la inceputul verii, ma mananca pielea de mor, apoi se mai potoleste dupa ce se coloreaza pielea un pic. E tare nasol, stranut si imi curge nasul de mor. Dar eu nu am facut nici un fel de tratament, doar iau , cand si cand claritine...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

O punem de un bungee-jumping?
Eu astept sa vina iarna sa imi recapat nasul, fara nicio scurgere, infundaturi sau altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

scriu repede ca-s pe fuga...David se urca pe birou

Crisina_serban-cautati un medic alergolog pt copii..trebuie sa fie si la voi in oras sau macar la Constanta...noi pt DA a fost la alergolog...el e cel mai in masura sa va ajute,testul pt alergie la proteina din laptele de vaca l-ati facut?multa sanatate

Bumblebee-testari pt alergeni se pot face prin analiza la sange...asa am descoperit noi alergia la proteina din laptele de vaca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Nu stiam de ziua lui bambi, ia sa trec si in fisierul cu zile de nastere.

traiasca FB

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

crissy, am fost la piata , tare bine ne-a mers azi, am luat o multime de legume si verdeturi la preturi mici mici mici , asa ca in cateva minute ne apucam de gogosari si de sosul lor , ce bine ca ai precizat ca sunt exact pe gustul tau cantitatile de otet si zahar

Isa a hoinarit azi 4 ore, una in piata si restul prin imprejurimi, destul de rar colindam noi prin zona pietei ca e in celalalt capat de oras dar, cum tati a lasat masina de dimineata pe-acolo pe-aproape, am parasit cumparaturile si caruciorul in portbagaj si am facut kilometri! culmea ca la ora 3 nu vroia sa doarma (nici cu dadaca Maria), vroia tot joaca, insa in 3 minute de pus in patut si aruncat sticluta la mare departare (semn ca refuza orice are de-a face cu somnul), tot a adormit, dar doar pentru o ora jumate, acum am iesit de la ea -din fericire am reusit s-o adorm iar, nu stiu ce-avea ca era in fund plangand, o fi visat

krys, eu nu stiu ce sa zic, doar pupici multi si tie si Rianei

crissy si eu pana la vreo 6 ani aveam pete asa ca ale Elisei, de la oua , au trecut de la sine, mama nu-si aminteste sa fi fost cu mine la medic sau sa-mi fi dat vreun tratament pentru asta, poate crema Nivea din cand in cand (drept urmare tenul care-l am si-acum )

Mergi la inceput

Bambo, de cele din sange stiam si eu, dar ma gandeam ca la Riana o fi fost altfel.

Copilul meu a dormit 3h si 40 de min!! E drept ca a avut o pauza, darr, el n-a dormit asa de mult nici cand era bebe!! Asta dupa ce duminica a dormit o jumatate de ora toata ziua si ieri a trecut putin peste o ora.

Mergi la inceput

Pufescu, Maurice, chiar vroiam sa va strig la catalog, sa mai stim de voi!

Tina, Aelita, Otilia, Cris2010, Mycya, Roxana_Theo, Lalique (si lista continua), ce mai faceti??

Mergi la inceput

crissy, hihi, am innebunit-o pe mama cu gogosarii astia!! DAAARR... is super!!! inca is in cuptor borcanele, exceptie astea doua care-s pentru consumul pofticiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

M-ati zapacit cu gogosarii vostri,vreau si eu .

Fetele,ce pot lua pt oprirea lactatiei?Georgia tu parca stiai ceva remediu

PALOMINA ai PM

Noapte buna

Mergi la inceput