Clasa I * 2011 - 2012 [7]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata, si eu tot cu cafeaua in nas, de fapt nessu de la birou caci expreso-ul l-am beut acasa, fiindca in sfarsit am ajuns sa ma trezesc fara eforturi (fara eforturi prea mari, adica) la 6 si am si eu timp de cafea + mic dejun in tihna.

Lora, nu-ti fa griji, al meu abia ieri a dat testul la romana (ma rog, abecedar si scriere) iar azi urma cel la matematica. Era super relaxat, mi-a zis ca de fapt au fost niste fise mai deosebite, ca el si colega de banca s-au incadrat in timp...nimic deosebit. L-am descusut daca a fost ceva ce n-a inteles sau n-a stiut raspunde si cica nu....
Azi urma testul la matematica.
E foarte posibil nici sa nu stie cand il da, asa ne-a zis si noua doamna ca de va considera de cuviinta nici nu le zice ca e test ca sa nu-i influenteze.

Azi dim cand ajung la scoala constat ca am uitat si eu si copilul de cartonasul cu numele pe care=l ceruse profa de eng si m-a luat stressu. Nu c-ar fi fost ceva important, dar ca idee......asta micu uita ca e mic, eu uit ca-s ametita si ce exemplu ii dau? Ca el saracu mi-a zis sapt trecuta ca le-a cerut dar cine sa=si mai aduca aminte aseara? OFff, ne facem noi mari.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna cafeaua, LoraG76, tocmai am terminat-o!

Salut Ronin, te asteptam cu impresii dupa primele zile de scoala!
Naty, faina ideea cu concurs pe role! Fiind duminica, ii duceti voi parintii in parc, nu? Mai am doar culegerile de mate neimbracate; n-am gasit coperti. Pt caietele speciale am luat intr-adevar din cele alb-transaparent.
mitzuka, asa era la voi la gradi? La noi gustarea era la ora 16, nimic intre micul dejun si pranz.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

asta e din categoria nu pun mancare ca pute`n clasa = nu pun mancare ca nu stiu despre igiena
daca stiam cate aflu la sectiunile astea ale forumului, citeam cu ani in urma pe aici, parol

fi`mea mananca in fiecare pauza cate ceva. azi a vrut in loc de fruct actimel. dimineata nu mananca absolut nimic, asa ca la 9 fara 10 cred ca e rupta de foame.
si nu doar ca mananca tot copiii din pachet, dar isi beau si laptele de cand il primesc
dar da, fi`mea e mancacioasa de cand e ea norocul ei ca nu are probleme cu greutatea si si face miscare destula.

nu stiu nimik de teste

azi de dimineata am mers la scoala sa mai duc un top de hartie si doamna mi a spus ca Giulik e foarte atenta si foarte concentrata si scrie frumos imi vena sa plang si imi statea pe limba sa intreb daca vorbeste, dar n am stricat momentul.
cred ca mi a zis de a din oficiu pt ca eu niciodata n am intrebat.
imi era frica de nevorbitul asta prea mult

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetelor, stiu ca intru mai rar, dar nu mai apuc
Pe scurt: doamna il lauda pe Andi ca e "cuminte si respectuos"... desi el zice ca nu e chiar ff cuminte. Sta in prima banca, e responsabil cu disciplina in pauze si ii plac mult lectiile. Insa nu ne acomodam inca cu toate lucrurile pe care trebuie sa le tinem minte... in fiecare zi uitam ceva la scoala

Am si eu o intrebare: pe 8 vor merge intr-o excursie de o zi... eu ce sa-i dau la el pachetel sa nu se strice? In afara de fructe si biscuiti... ca trebuie si ceva sa-i tina de foame...

si spor la teste celor care au saptamana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

azi de dimineata am mers la scoala sa mai duc un top de hartie si doamna mi a spus ca Giulik e foarte atenta si foarte concentrata si scrie frumos imi vena sa plang si imi statea pe limba sa intreb daca vorbeste, dar n am stricat momentul.
cred ca mi a zis de a din oficiu pt ca eu niciodata n am intrebat.
imi era frica de nevorbitul asta prea mult

_

Bravo Giulia! Cred ca ti-a crescut inima de mandrie!

Eu pe de alta parte sunt un pic necajita ca ieri mi-a spus Deian ca l-a impins un baiat cu capul de muchia de la o nisa din zid si are un cucui maaare de tot.Cica un baietel vroia sa ii ia crenvustiul din mana lui Deian.Cand am vorbit de dimineata cu doamna despre asta mi s-a parut ca nu prea acorda importanta faptului. Cert e ca Deian a si plans la scoala din cauza asta si el nu e plangacios de fel, doar cand il doare foarte tare.

Nici noi nu stim nimic de teste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzuka, sigur doamna nu poate fi atenta in 25 de parti deodata, dar cand un copil in clasa plange ... ar cam trebui mai mare atentie, zic si eu. Imi pare tare rau de incident :((( suna aiurea asta cu luatul mancarii, nu ?!

(da, mi au crescut ficatii, insa in limite normale ca na, fiecare ne stim copiii, la noi buba e nevorbitul nu dati cu rosii )

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bravo Giulia! (La aspectul asta cu nevorbitul...daca-i sti cat te inteleg....).
Lora - la noi au fost testele in ultimele zile ale saptamanii trecute si tot asa m-am prins ca a zis ca a facut fise dar nu erau in portofoliu, cica le-a retinut doamna.

A mea e varza la cantece...cred ca are voce, nu ma pricep decat sa-mi dau seama ca nu e afoana...dar nu retine melodii si pace (de fapt versuri). Azi are muzica. Ieri am realizat ca e totusi la scoala si e posibil sa-i intrebe doamna ce cantecel au facut data trecuta. Si o intreb...evident:"nu stiu mami, un cantecel, nu mai stiu" dar cu ce era mai?: "cu o fetita si o furnica...si dupa aia cu un baietel". Noroc de google...si uite asa mi-am dat seama ca degeaba am toate cutiutele muzicale daca nu le si ascult Asa ca aseara cantam ca apucatele prin casa "Fetita, baietelul si furnica". Poate l-o sti si azi la scoala daca o fi cazul...

Cat despre uitat...era cat pe ce sa trimit fata la scoala fara nimic de mancare....mi-am adus aminte cand sa iasa pe usa. I-am bagat rapid un barni si un mar taiat in 2...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi am dat ieri testul la ABC azi il da la mate, ieri sa incurat la cuvinte care se termina cu C ( asa crede nu mai stia cate a incercuit) si a trasat liniile de la silabe vertical nu orizontal... apoi a sters sa le faca cum a zis doamna.... are un mare defect nu asteapta sa auda tot enuntul... are senzatia ca stie tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna,

Fetita mea, Alexia, este clasa I la scoala 49 ( Vatra Luminoasa )
Referitor stilou, noi folosim, la indemnul invatatoarei, stilourile Pilot, care au guma de sters in celalalt capt si mi se pare ca sunt o inventie minunanta. Sunt si ieftine, aprox 9 ron si au rezerve ca si pentru pix, deci nu se murdaresc. Se gasesc in toate magazinele gen Carrefour dar si in librarii.
Arata asa: http://www.papetaria.ro/produse/155-instrumente-de-scris-si-corectura/202-pixuri-fara-mecanism/1703-pix-frixion-pilot-cu-guma-07-albastru.html

In rest, si la noi este mai greu cu liniutele si punctuletele dar mergem mai departe.

Testele despre care vorbeati voi sunt obligatorii in fiecare scoala ? Ca eu nu am auzit-o vorbind despre ele. O sa o iau la intrabari astazi...

Mult succes scolarilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna. Va citesc printre picaturi, dar nu prea am timp sa scriu.
Referitor la teste, invatatoarea ne-a spus ca la nivelul scolii s-a hotarat sa nu se dea teste la cl. I. Totusi, invatatoarea ar vrea sa lea testele, ca tot le-a facut. N-ar fi rau sa le dea, ca sa se obisnuiasca cu ele. Oricum calificativele nu sunt trecute in catalog.

Si la noi se va face excursie chiar inainte de vacanta. Copiii vor avea masa de pranz asigurata, dar ii voi pune niste sandviciuri si fructe la ea.

Mamici de fetite, dati-mi o idee de cadou pt fetita mea care va implini 7 ani.
Ea isi doreste o papusa Barbie balerina cu buton pe care daca apesi se da peste cap (nici nu stiu daca exista asa ceva), dar parca nu mi se pare cadou potrivit pt 7 ani. Voi ce cadouri le-ati cumparat?

Mergi la inceput