Clasa I * 2011 - 2012 [7]
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
ati fost anuntati de concursuri? nu stiu daca e vorba de Cangur sau altele, sunt programate pe 8 si pe 15 octombrie.
R
lbelciug spune:
Bine ca ne-ai zis, Roxana. Stiam doar ca la noi se participa la concursul Cangur, nu stiam si data. De unde ai aflat cand e cel pt clasa I? Pe site parca nu scrie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
sunnyday07 spune:
Cangurul e-n primavara.
Cred ca este vorba despre evaluareineducatie.ro, respectiv Nastasescu.
Dar eu stiam ca nu se organizeaza pentru clasa I.
manuelacrina spune:
Ela2001 Idee cadou fetita 7 ani ... asta ma gandeam eu sa-i iau la urmatoarea aniversare/ mos craciun / etc.; indicat pentru miscare pe timp de iarna cand sta mai mult in casa.
http://www.tvproducts.ro/covor-de-dans-duo.html
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunnyday07 Cangurul e-n primavara. Cred ca este vorba despre evaluareineducatie.ro, respectiv Nastasescu. Dar eu stiam ca nu se organizeaza pentru clasa I. |
Despre Nastasescu este vorba ( evaluari in educatie).
Anul acesta organizeaza si pentru clasa I. Cel putin asa scrie in noul lor regulament, de pe site.
manuelacrina spune:
roxanaz - ne poti da te rog mai multe detalii despre concursuri ! ... cum se numesc, cine le organizeaza, sunt in fiecare scoala ? poate participa si clasa I ?
Multumesc !
Ela2001 spune:
Manuela e interesant covorul de dans, dar oare cat o fi de mare?
Noi n-am fost anuntati de nici un fel de concurs. Exista la cl. I?
roxanaz spune:
pai nu scrisei ca nu stiu nimic mai mult
is ptr clasa I, ca doar doamna ne zise. maine o sa o intreb mai multe, eu am citit doar pe fisa de ieri cu "ce au facut copiii azi".
nici eu nu cred ca e cangurul.....
edit: e asa cum zice Lala, evaluare in educatie - ca vad datele ce coincid. si m-am distrat cu subiectele de anul trecut pentru clasa a II-a insa
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Manuela e interesant covorul de dans, dar oare cat o fi de mare? |
... acela este pt 2 persoane, adica pot dansa si eu cu ea in acelasi timp , cred ca are 2 m lungime. Dar exista si varianta pt 1 persoana, ceva mai mici, cauta "covoras pt dans" pe google.
Ela2001 spune:
Iata ce scrie in regulamentul concursului Nastasescu:
Evaluarea elevilor de clasa I se face doar la etapa de bilan#539; an #537;colar (etapa a III-a). Pentru ace#537;ti participan#539;i nu se organizeaz#259; etap#259; competi#539;ional#259;.
Sa inteleg ca nu va fi nici o etapa in octombrie pentru cl. I?