Clasa I * 2011 - 2012 [7]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ela si la noi tot asa cu jucariile, am dat cutii intregi si tot am casa plina. Pe cele mai multe nu le baga in seama.
Culmea e ca eu tot ei in iau, tot timpul zic ca a mica are de la Ioana. Desi nu e drept si trebuie schimbata optica asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

"Urasc temele.... da'mi place la scoala" zicea Ana ieri transpirand pe idioatele alea de liniute diagonale de care vorbeati si voi mai sus. Era plictisita cu spume, nu mai stia ce sa faca! Si eu as fi fost la fel, recunosc.

Sunt happy ca am reusit sa programez toate extracurricularele f bine si deloc stresant pt noi sau pt ele: balet*2, engleza*1, inot*2 (din care 1 data sambata sau duminica la liber, ca mergem noi cu ele) si ceramica*1 (la asta urmeaza inscrierea pe 1 oct, dar inteleg ca e sambata, asa ca ne incadram). Asa ca acum fetele mele fac temele de la 2:30-4:30 (asta-i intervalul maxim, de cele mai multe ori nu le trebuie atata) si au cate o activitate extracurriculara/zi (nu chiar in fiecare zi) si au si timp de joaca la greu! Si se pot si culca la ora 8:30, adica super! Sunt tare multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

E o sa-mi dau acceptul sa faca vaccinul pentru ca sora mea a avut mari probleme din cauza oreionului si varul meu la fel. Ambii au fost internati in spital, sora mea fiind foarte aproape de meningita (medicul a zis ca a fost o chestiune de ore). Daca o mai tineau parintii putin acasa nu stim ce se intampla. I-a fost foarte rau si a stat vreo saptamana internata in spital, i-au facut punctie... stiu ca eram mica dar parintii mei erau disperati cand au venit de la spital. Iar varul meu a ajuns tot asa, de urgenta la spital, iar baietii pot avea probleme mari de la boala asta. Asa ca nici nu stau pe ganduri.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

carolinah - unde se fac inscrieri pentru cursuri de ceramica ? in cadrul scolii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Naty baietelului nici eu nu prea i-am luat jucarii, desi ce aveam erau pt fetite. Asa ca el se joaca si cu jucariile surioarei lui mai mari. De obicei, vor amandoi aceeasi jucarie.

Ieri doamna invatatoare a laudat-o ca are cel mai frumos caiet de romana; era tare mandra ca doamna a aratat copiilor caietul ei.

La capitolul culcat devreme stam rau. Cu greu reusesc s-o culc la 9.30, iar dimineata abia se trezeste. Abia astept sa-i fac celui mic camera separata, caci el se culca greu seara si implicit si fetita adoarme tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

carolinah - unde se fac inscrieri pentru cursuri de ceramica ? in cadrul scolii ?

La Palatul Copiilor sunt cursuri de ceramica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SABINA - Orele de vioara le face cu d-na prof. Papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Tocmai am fost si am inscris-o la balet la Palatul Copiilor (am eu o nostalgie, am facut si eu vreo 6 ani acolo). Bine, am inscris-o ca a vrut nu ca-s eu nostalgica. Va face 1 ora /saptamana, martea de la 13...perfect pentru mine. Deasemenea intentionez sa o dau la innot. Am inteles ca pentru copilasii de la scoala lor tarifele sunt un pic mai mici (bazinul e al scolii). Atat extra va fi pentru ea.
Acum, intrebare: maine are optional si 2 ore desen.
Azi le-a dat teme la romana si mate pt luni.
Eu as vrea sa le faca azi, sau macar una azi si alta maine, sa aiba we liber. Voi cum ati face? Ati lasa copilul in pace ca nu are nimic pt maine si ati face in we, sau cum ma gandesc eu???

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

temele le prefer stiute facute, asa ca eu votez Eveline sa le faceti azi

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu le-as face azi, sa nu mai stea in week-end cu grija temelor

Mergi la inceput