Clasa I * 2011 - 2012 [7]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hi,hi,hi, ce baiat diplomat! Nu se pune nimeni cu doua doamne. Felicitari pentru FB!

A mea mi-a comunicat ca a primit azi FB pentu o pagina "scrisa superb si fara foiala". Cred ca ii motiveaza bine doamna invatatoare pentru ca in urma acestei remarci Alexandra s-a ambitionat sa scrie in seara asta vreo 3 pagini dintr un caiet de lucru cu semne grafice si vreo 3 randuri de bastonase.

Cine zicea de litera A? Azi mi-a aratat fie-mea caietul cu pricina si mai are multicel pana la litera, abia a ajuns la bastonasele oblice lungi, 2 de sus, 2 mai jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Chiar n-am vrut sa supar pe nimeni...
A venit copilul acasa si mi-a zis ca la ei in clasa miroase a mancare...acum, le-o fi zis Doamna sau nu ceva, nu stiu. Al meu mananca dimineata acasa, isi ia o gustare la el, iar la ora 12.30 - 13.00 mananca pranzul, acasa.

In rest, liniute si desene. Vine de la scoala cu tot felul de desene de terminat, nu mai stie la ce materie le-a primit, deci nu stie cand sa le duca inapoi, ieri avea acasa vreo 5 fise de genul asta, le-am pus intr-un dosarel de plastic si le-am trimis la scoala. Cica i le-a dat Doamnei.
Azi la Religie a desenat ingerasi si a primit o cruce rosie cica crucea rosie e echivalentul lui foarte bine! Ce-i drept erau frumosi ingerasii lui, printre norisori...desi semanau mai mult cu niste fantome.
Inca suferim la capitolul comunicare...nu scot de la el nimic din ce se intampla la scoala, mai aflu chestii de genul...un copil s-a blocat in baie, uitandu-ma la pantalonii de trening , rupti in fund, aflu ca a alunecat in clasa si a cazut...ca nu stiu cine il tot sicaneaza...in rest nimic.Asteptam o sedinta cu parintii insa vad ca nu avem saptamana asta.
La voi s-au comunicat rezultatele testelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Dar e musai sa-l faca la scoala? Tare mi-e teama de circ cu al meu copil, as prefera sa-l duc eu la medicul de familie sa-l faca....Mi-e sa nu prinda suparare pe scoala dupa aceea....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Scuze ca ma bag in subiectul vostru.
Nu e obligatoriu sa faci vaccinmul la scoala. Atunci cand iti cer acordul sa faca vaccinul (sunt obligati, nu i-l fac fara acordul tau, am inteles ca e si ceva cu alergia la ou) - tu spui acolo "il fac la medicul de familie" apoi aduci de la medic hartiuta ca l-ai facut, eventual copie carnet de vaccinari.
Noi asa am facut.
Intr-adevar medicul de familie nu are vaccinul, trebuie sa-l cumperi tu din farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Citat:
citat din mesajul lui mina

Dar e musai sa-l faca la scoala? Tare mi-e teama de circ cu al meu copil, as prefera sa-l duc eu la medicul de familie sa-l faca....Mi-e sa nu prinda suparare pe scoala dupa aceea....

Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Scuze ca ma bag in subiectul vostru.
Nu e obligatoriu sa faci vaccinmul la scoala. Atunci cand iti cer acordul sa faca vaccinul (sunt obligati, nu i-l fac fara acordul tau, am inteles ca e si ceva cu alergia la ou) - tu spui acolo "il fac la medicul de familie" apoi aduci de la medic hartiuta ca l-ai facut, eventual copie carnet de vaccinari.
Noi asa am facut.
Intr-adevar medicul de familie nu are vaccinul, trebuie sa-l cumperi tu din farmacie.

Sorana si Monica (28.09.2002)

Merci, Sorana, m-ai luminat Probabil asa vom face si noi.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ROXANA - DidiAlex spunea ca au inceput litera A, si eu m-am mirat apoi am remarcat ca ea e in Germania. Acolo poate incep mai repejor. Si noi tot la liniutele cu pricina suntem (de fapt le vor face azi).Felicitari pentru FB. Intr-adevar, uite ce mult conteaza niste vorbe frumoase spuse unui copil.
ANKA - si noi avem relativ aceeasi problema cu desenele si chiar unele fise. Cand reusesc sa scot de la ea in ce ora le-a facut le etichetez imediat. Ieri, de exemplu a venit cu o fisa gen labirind, na...pe care cica au facut-o la ora de muzica, in timp ce invatau un cantecel.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza.

Roxana eu stiam ca petele de cerneala ies cu lapte.

Noi n-am primit in stiintare pentru vaccin.
Ieri au dat test la romana, desi la nivelul scolii s-a hotarat sa nu se dea teste. Doamna a zis ca s-a uitat pe ele si ca sunt bune si chiar o sa le treaca in catalog. Om vedea ce-a facut la test. Sper sa fi facut bine; la ea totul e sa fie atenta, ca le rezolva repede si bine.
Temele mi se par putine; ea le face la after school, dar impresia mea e ca doamna nu ii verifica la teme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dar nu iese la spalat cerneala ? Ale mele au iesit la spalat.Sau depinde de cerneala..
Si la noi am inteles ca se va face vaccinul, nu stiu cand, ne vor anunta, dar mi-e groaza ca Albert este super fricos, e terorizat de doctori , chiar daca nu-i face nimic, tot ii e frica. Si nu a avut chiar asa experiente groaznice, dara a capatat firca asta. Ii vine ameteala cum simte miros de cabinet medical.Seamana cu taica so.
Voi il faceti ? Citesc pareri pro si contra...mie personal mi-e cam frica de vaccinurile astea din cauza reactiilor adverse pe care le pot da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uite ca nu ma gandisem sa scot cerneala cu lapte, o sa incerc.

Iese si la spalat, dar nu de tot. De obicei folosesc vanish si detergent pentru inmuiat ca sa pot scoate petele. Nu era vorba de mici picaturi, jumatate de maneca era albastra. Chiar nu inteleg ce s-a intamplat.

Apropos de comunicare, a mea de obicei misterioasa. Aseara insa avea chef de povestit, mi-a aratat prin diverse cartulii/caiete ce au facut si unde au ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

In legatura cu fisele de lucru... noua ne-a cerut invatatoarea sa punem copiilor in ghiozdan o mapa cu folii, iar fiecare folie e marcata cu simbolul materiei: fibel, un abac, o pasarica, steagul Romaniei, etc, adica niste simboluri pe care le-a stabilit ea pentru fiecare materie. In fiecare folie isi pun copiii fisele de lucru la sfarsitul orei si este totul OK. Stim si noi de ce materie tin.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Uite ca nu ma gandisem sa scot cerneala cu lapte, o sa incerc.

Iese si la spalat, dar nu de tot. De obicei folosesc vanish si detergent pentru inmuiat ca sa pot scoate petele. Nu era vorba de mici picaturi, jumatate de maneca era albastra. Chiar nu inteleg ce s-a intamplat.

Apropos de comunicare, a mea de obicei misterioasa. Aseara insa avea chef de povestit, mi-a aratat prin diverse cartulii/caiete ce au facut si unde au ajuns.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Poate a lasat stiloul fara capac pe banca si a pus mana peste el si asa s-a imbibat maneca? Eu am comis-o asa printr-a 6 a, am bagat in buzunar stiloul fara capac si mi-am rezolvat si sarafanul si camasa de pe dedesupt.

Mina si

Mergi la inceput