Clasa I * 2011 - 2012 [7]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Dar e musai sa-l faca la scoala? Tare mi-e teama de circ cu al meu copil, as prefera sa-l duc eu la medicul de familie sa-l faca....Mi-e sa nu prinda suparare pe scoala dupa aceea....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si pe vremea noastra se faceau la scoala. Sincera sa fiu, a mea e cam fricoasa, daca incerc eu s-o duc la dr mi-e ca n-am sanse. Asa in clasa, mai vede pe unul, pe altul ca face poate mai prinde si ea curaj. Si eu aveam "fricosi" in clasa dar nu stiu sa fi ramas unul nevaccinat. Plus ca med de familie nu are vaccinul asta, le are doar pe cele ce se fac pana in 4 ani, cand imunizarea se face la med de fam. Asta e campanie de imunizare scolara, nu cred sa ai de unde face tu rost de vaccin...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Vaccinul se poate face la scoala, la medicul de familie (sau la alt medic) sau poti sa nu-l faci deloc.

Daca vrei sa-l faci si nu-l faci la scoala trebuie platit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

M-am uitat si eu pe testul Canguras matematician si mi s-a parut destul de greu. Oare vor invata atatea pana la primavara?

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Si pe vremea noastra se faceau la scoala. Sincera sa fiu, a mea e cam fricoasa, daca incerc eu s-o duc la dr mi-e ca n-am sanse. Asa in clasa, mai vede pe unul, pe altul ca face poate mai prinde si ea curaj. Si eu aveam "fricosi" in clasa dar nu stiu sa fi ramas unul nevaccinat. Plus ca med de familie nu are vaccinul asta, le are doar pe cele ce se fac pana in 4 ani, cand imunizarea se face la med de fam. Asta e campanie de imunizare scolara, nu cred sa ai de unde face tu rost de vaccin...

Om vedea...am trecut prin perioade grele cand nu voia sa mearga la gradinita (si a avut 2 gradinite la viata lui) asa ca mi-e groaza sa apara ceva sa-i taie cheful de scoala, mai ales ca de-asta chiar are

In general nu sunt over protective cu el, dar imi cunosc marfa si stiu cum ar reactiona ... Nu stiu, probabil ca dupa cum s-a simtit in we acuma suflu si-n iaurt ...vedem.

Azi a primit 4 teme. Nu mare lucru de fiecare. Acuma inca doarme (deja are cam 2 ore si jumate de somn, cred ca l mai las 15 min si-l trezeesc ca dupa aia adoarme greu diseara si nici asa nu e bine).

Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare salutare, si rabdare. Am absentat motivat sa stiti.

Ce sa mai raportam? Inca o bluza distrusa, jur ca nu inteleg ce se intampla cu cerneala din stiloul fetei. Cred ca fierbe ca lava si erupe, altfel nu pricep cum a ajuns sa fie imbibata maneca pana la cot, iar ciorapii cu bulinute albastre.

In rest nimic special. Am primit si eu formularul de optiuni pentru inscrierea la concursuri, la noi pentru clasa I este doar SMART (romana si matematica), nu si Cangur. Nu prea stiu ce sa fac, ea zice ca vrea sa mearga, cred ca o sa trimit ok ul de participare.

Nici nu vreau sa imi imaginez cat o fi si a mea de agitata, mi se pare tare greu sa ii tii linistiti (Paxela ). Zic mersi ca nu am primit inca reclamatii.

Mina, am ras copios de tetrisul vostru, dar tu ti-ai cautat-o singurica pentru ca el nu ceruse un joc nou. La mine e mare nemultumire desi ea insasi a cerut jocul, mai lipsea sa si planga.

Anka, a mea nu mananca acasa dimineata. De fapt bea o canuta cu lapte si cam atat. La prima pauza moare deja de foame.

Azi ii pusesem doar un iaurt si cereale si m-a certat, s-a intors din drum sa ii mai fac un sandwich. Nu stiu cat de foame ii era dar a precizat "copiii au cate 3 chestii de mancare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moss, bun venit. Noi nu avem voie cu Frixion.

Ela, fie-mea s-a bucurat tare de papusa Rapuzel (e una cu tot cu cameleon). In plus ii plac accesorii gen bratari (la scoala nu are voie sa le poarte) si lanturi, si jocurile de tip Stiinta si tehnica (cu experimente). Nu se omoara cu jucarii de plus, nici cu Lego.

Aoleu, sa nu uit legat de concursurile acestea, la noi Smart sunt trecute:

- joi 17.11 matematica;
- miercuri 23.11 romana.

Aveti idee unde gasesc niste subiecte din acestea?

Mada, cum arata o teme cu Insuficient? Chiar sunt curioasa ce o fi asa gresit. Offf! Mi-e groaza cu ce o veni si a mea in weekend, eu in cursul saptamanii nu aflu nimic.

Ioanaiub, au si precizat cand ar trebui sa vina vaccinul asta?

Mina, 4 teme?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mina, am ras copios de tetrisul vostru, dar tu ti-ai cautat-o singurica pentru ca el nu ceruse un joc nou. La mine e mare nemultumire desi ea insasi a cerut jocul, mai lipsea sa si planga.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Pai da, ce fapta buna ramane ne-pedpsita? M-am lecuit, nu ma mai autosesizez.

Ia uitati aici ce mi-a zis fiul azi.

Am uitat sa ma laud, a venit uc stampila de FB la scriere pe tema de ieri. Maaaare mandrie pe el.

A, si nu va emotionati de 4 teme, ca in 10 min le-a rezolvat pe 3 dintre ele. Cred ca dna le da mai mult ca sasa ii invete cu responsabilitatile. A avut asa:
- la matematica de facut 3 randuri de punct in centru patraticii
- pe caietul special de scriere sa coloreze o casuta cam cat un chibrit (3 culori si 2 linii)
- pe caietul tip I sa coloreze 3 randuri de suprarand
- pe caietul special de mate sa coloreze o imagine dupa model - pe asta am lasat-o la urma si urmeaza sa o faca peste 5-10 min, probabil la asta va bibili mai mult.

Dupa cca 8 min s-a vaitat ca nu se poate concentra din cauza zgomotului de afara (zgomotul strazii, nimic nou ) iar dupa inca 5 min m-a rugat sa faca o pauza ca-l doare rau mana . Si vorbeste intr-una fratilor, face treaba buna dar taca taca taca taca......

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MINA - Felicitari pentru FB!
Cat despre vaccin, poti opta sa nu i-l faci, tii neaparat?

Si a mea a primit pe una din teme, sincera sa fiu nici nu mai stiu de cand era, cred ca de luni, un echivalent de FB (un abtibild). Pe celelalte, nimic, doar "corecturi" cu rosu (adica subliniaza doamna cu rosu liniutele prea lungi/scurte/strambe). Pe aia de i-a dat FB nu avea nicio corectura (tin sa precizez ca nu e tema aia cu pagina rupta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

inseamna ca d-na noastra si a Biencutei e tare blanda
noi avem mereu stelute, inimioare, fb...si fetele merg cu mare placere la scoala

bafta tuturor si

Mergi la inceput