Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Da, mi-a zis si ea de vigantolleten sau vigantol, doar ca nu stiu cum roade tableta. Asa ca mai stau cu picaturile.
Am intrebat si de calciu si de fier si mi-a zis ca nu are nevoie de niciun supliment. Are toti dintii necesari la aceasta varsta,e fortos pe picioarele lui. Nu-i plapand de loc si nici gras.
Stiam si eu de calciu in lunile cu R, dar mi-a zis ca nu arata ca ar avea nevoie de ceva si nici analize proaste nu a avut.

Acum nu stiu ce sa zic. Excesul de calciu stiu ca nu-i bun. Asa ca n-am insistat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Nu o roade , se dizolva intr-o lingurita cu apa in cateva secunde.
Si fie il ia ca atare - Dani ia orice lingurita cu "capsunica pentru gat", fie o pun in mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
Da, mi-a zis si ea de vigantolleten sau vigantol, doar ca nu stiu cum roade tableta. Asa ca mai stau cu picaturile.
Am intrebat si de calciu si de fier si mi-a zis ca nu are nevoie de niciun supliment. Are toti dintii necesari la aceasta varsta,e fortos pe picioarele lui. Nu-i plapand de loc si nici gras.
Stiam si eu de calciu in lunile cu R, dar mi-a zis ca nu arata ca ar avea nevoie de ceva si nici analize proaste nu a avut.

Acum nu stiu ce sa zic. Excesul de calciu stiu ca nu-i bun. Asa ca n-am insistat.

Si fie il ia ca atare - Dani ia orice lingurita cu "capsunica pentru gat", fie o pun in mancare.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si Tudor deschide ciocul la bun-bun. Am sa incerc, dupa ce trec cele 3 saptamani de vigantol.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am fost la dr...se pare ca e alergie la ceva...habar nu am la ce

chestia e ca mi-a dat claritine sirop...am citit prospectul..nu se recomanda sub 2 ani...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Si ii vei da Claritine?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

da..ii dau...
am sunat sa ii zic ca nu e recomandat sub 2 ani...a zis ca stia dar ca ei dau la peste 1 an jumate si ca de aia mi-a si dat doza la jumate din cea recomandata celor de 2 ani

vedem cum se manifesta...diseara ii dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Povestea unui Dor

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si Tudor deschide ciocul la bun-bun. Am sa incerc, dupa ce trec cele 3 saptamani de vigantol.

Povestea unui Dor

cum adik cele 3 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

...ma enerveaza reclama la ikea, ca de altfel toate reclamele care se baga in sufletu omului cu forta.....

a adormit la 12 si 10 aseara...............peste o ora s-a trezit chitaind....ce pot visa ei urat?....

tomaca, sa-ti fie de bine spa-ul. vreau si eu...

loredana, calatorie placuta si sa veniti cu impresii placute si o lara vesela!

alexia, sa fie tratamentul care trebuie si sa-i treaca bubitzele!

cutremur...ntz, dormeam ca lemnul la ora aia, sotul insa s-a trezit, cica...

de cateva zile m-am hotarat ca e cazul sa trec la operatiunea "olita". si il tot pun pe oala, in fata ii pun pe post de masuta un scaunel din ala de la ikea si fac tot felul de scalambaieli sa stea cateva minute macar. bineinteles ca a facut kk dupa ce l-am ridicat de pe oala...azi insa a facut pe nesimtite un pipi!!! o sa insist, ca vad ca sta, daca ii dau ocupatie.

sper sa adoarma mai devreme putin in seara asta, desi a dormit tarziu dupa amiaza, de la 5 la 6....ca am treaba, nu de alta. tre sa incep sa ma uit si peste cursuri, ca le am deja, sa nu ma trezesc in sesiune ca n-am cand invata....o sa incerc sa ma trezesc si dimineata mai devreme, sa mai fur o ora....

noapte buna!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

azi Dragos a mers la cresa...nu se mai vad bubitele

i-am dat aseara Claritine...instant s-a molesit si la juma de ora a inceput sa vomite...pana nu a scos tot din stomacel nu s-a linistit...si era asa de molesit doamne doamne...a dormit si prost dar azi la 7 era fresh si era la usa sa iasa afara...asa ca l-am dus la copii

vedem azi cum se prezinta...probabil o sa ma duc sa il iau mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata

Ale pt cafea, ma bucur ca e bine Dragos, vezi poate ai schimbat la detergent, sau ai luat altceva de mancare, sau o fi ceva prin aer... Claritine da stare de somnolenta ca toate din grupa lor; eu aseara am luat aerius ca stranut intr-una de cateva zile, nu ma mai opresc , si am adormit bustean, mi-a dat trezirea A. la 7 cand mi-a cerut apa
Lorex ma bucur ca e bine Bobitza, poate reusim sa ne vedem pana vine frigul
Loredana daca trec prin Iasi da un semn, poate reusim sa ne vedem , sa aveti o vacanta superba

Apropo de tablete- ii dau nurofen, paracetamol, cand are febra, cate 1/4 , adica ca fie gramajul potrivit, le dizolv cu apa si i le dau cu seringa- siropurile si supozitoarele date mai mult de o zi cam dau diaree, am patit-o, si asa mi-a recomandat si dr. Pentru calciu suntem pe o schema cu Osteocare, si nu-i mai dau vigantol - pe care cam il uitam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

cum adik cele 3 saptamani?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Adica se termina flaconul actual de vigantol

Buna dimineata

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Si eu la cafea, Alexa. Ce bine ca au trecut bubitele lui Dragos.

Ana succes in dubla operatiune: olita si cursurile pt facultate . Ce pot visa copiii la varsta asta?... pai cam ce fac in timpul zilei probabil. Noua ni se intampla frecvent sa avem un conflict in timpul zilei care se lasa cu urlete si tavaleli pe jos daca nu ii dau mai stiu eu ce obiect care nu e pentru el... i-am explicat eu ce si cum, i-am distras atentia... dar tot nesatisfacut a ramas. E, noaptea s-a trezit tipand si cerand obiectul respectiv...
Danasor n-am stiut treaba cu pastilele.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Si eu la cafea, Alexa. Ce bine ca au trecut bubitele lui Dragos.

Ana succes in dubla operatiune: olita si cursurile pt facultate . Ce pot visa copiii la varsta asta?... pai cam ce fac in timpul zilei probabil. Noua ni se intampla frecvent sa avem un conflict in timpul zilei care se lasa cu urlete si tavaleli pe jos daca nu ii dau mai stiu eu ce obiect care nu e pentru el... i-am explicat eu ce si cum, i-am distras atentia... dar tot nesatisfacut a ramas. E, noaptea s-a trezit tipand si cerand obiectul respectiv...
Danasor n-am stiut treaba cu pastilele.

Mamica fericita de Mara si de David

offf, dragul de el, nu ti-a fost mila cand l-ai auzit? cand imi cere A. ceva ce nu e pentru ea, si insista, de multe ori ma surprind ca ii refuz din start dar cam fara motiv- adica vrea sa se uite la un obiect decorativ sau mai stiu eu ce , si daca ii refuz apoi nu trebuie sa cedez cand maraie sa nu se invete prost... si imi pare rau ca nu i-am dat din prima si ca e necajita din cauza asta...
nu am facut nici o referire la voi , sunt lucruri care intradevar nu sunt pentru ei; Cum merge cu dansul? mie mi-ar sa fac si eu odata cu ei, cred ca ar fi foarte distractiv; cred ca de asta lipseste Ruxita, e la dans cu fata ei

Mergi la inceput