Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 17
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g ...ma enerveaza reclama la ikea, ca de altfel toate reclamele care se baga in sufletu omului cu forta..... a adormit la 12 si 10 aseara...............peste o ora s-a trezit chitaind....ce pot visa ei urat?.... tomaca, sa-ti fie de bine spa-ul. vreau si eu... loredana, calatorie placuta si sa veniti cu impresii placute si o lara vesela! alexia, sa fie tratamentul care trebuie si sa-i treaca bubitzele! cutremur...ntz, dormeam ca lemnul la ora aia, sotul insa s-a trezit, cica... de cateva zile m-am hotarat ca e cazul sa trec la operatiunea "olita". si il tot pun pe oala, in fata ii pun pe post de masuta un scaunel din ala de la ikea si fac tot felul de scalambaieli sa stea cateva minute macar. bineinteles ca a facut kk dupa ce l-am ridicat de pe oala...azi insa a facut pe nesimtite un pipi!!! o sa insist, ca vad ca sta, daca ii dau ocupatie. sper sa adoarma mai devreme putin in seara asta, desi a dormit tarziu dupa amiaza, de la 5 la 6....ca am treaba, nu de alta. tre sa incep sa ma uit si peste cursuri, ca le am deja, sa nu ma trezesc in sesiune ca n-am cand invata....o sa incerc sa ma trezesc si dimineata mai devreme, sa mai fur o ora.... noapte buna! _ mama lui Stefan, pui scump |
Cred ca incepe perioada cosmarurilor si a viselor agitate. Ei acumuleaza informatii de peste zi, tot ce vad ii impresioneaza, iar noaptea viseaza. Si mie mi se intampla la fel, daca cumva ma uit (ca de obicei evit) la vreun film cu scene sangeroase (Spartacus, Roma, etc), noaptea am cosmaruri urate.
Am mai scris eu pe aici ca Dani plangea noaptea pe la 7-10 luni de fiecare data cand il scoteam in mall/cumparaturi. Era f agitat in noaptea urmatoare.
OLITA - e jale fetelor, jale mare. Nu vrea sa se aseze. Daca il asez, cu rugaminti, stand langa el, sta atat de incordat, parca e un arc si dupa cateva secunde zice Gata, Gata, Gata...si trebuie sa il iau, se agata de gatul meu....si evident, nu face nimic la olita. Dupa ce ii pun pampersul, face kk, apoi vine sa imi zica, cu mana la fund...kk kk kk....E jale mare....oare o sa faca vreodata la oala?
Acu' am si eu o intrebare pt mamele de bb2: nu e mai nasol sa speli olita de kk decat sa schimbi un pampers? Ca pe asta il impachetez, sterg bb cu servetele umede si in 15 secunde e gata. Dar olita....cum naiba o speli de kk? Trebuie manusi, detergent, subst dezifenctante? Intreb si eu....
Nu se poate sa faca direct la WC? I-am luat si reductor, stie cum se pozitioneaza, dar sa il pun pe el nu se poate, ca se incordeaza tot si nu vrea deloc-deloc....
ANA- nu il mai culca la 5-6 dupa-amiaza, ca e normal sa nu vrea sa adoarma mai devreme de 6 ore de la ultimul somn. Incearca sa il culci la 12.30-1, lasa-l sa doarma 1.5ore si ai o sansa mai mare sa adoarma pe la 9-10.
Zic io...ca al meu ieri a dormit 3 ore, s-a trezit la 5pm...si a adormit la 11. Azi i-am lasat instructiuni clare mamei sa il trezeasca maxim la 2.30.
Bafta la invatat.
Beatrice1982 spune:
Neata!
O zi minunata va doresc!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 31+ cu Adam
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
offf, dragul de el, nu ti-a fost mila cand l-ai auzit? cand imi cere A. ceva ce nu e pentru ea, si insista, de multe ori ma surprind ca ii refuz din start dar cam fara motiv- adica vrea sa se uite la un obiect decorativ sau mai stiu eu ce , si daca ii refuz apoi nu trebuie sa cedez cand maraie sa nu se invete prost... si imi pare rau ca nu i-am dat din prima si ca e necajita din cauza asta... nu am facut nici o referire la voi , sunt lucruri care intradevar nu sunt pentru ei; Cum merge cu dansul? mie mi-ar sa fac si eu odata cu ei, cred ca ar fi foarte distractiv; cred ca de asta lipseste Ruxita, e la dans cu fata ei pui mic |
Sigur ca mi-e mila de el si imi pare rau ca se necajeste. Faza e ca se linisteste intr-un final, ne dam cu altele si uita... dar isi aminteste noaptea.
Dansul nu prea merge. Sambata, cum va spuneam a fost ok dar duminica nu prea mai avea chef... adica s-ar fi jucat, m-a chemat si pe mine in sala (cu gand de joaca). I-am propus sa mergem acasa si a inceput sa planga de i se inodau lacrimile in barba ca ea vrea sa danseze si ca data viitoare nu mai face asa... si a luat-o instructoarea de mana sa se miste impreuna. M-am simtit un pic aiurea pt ca la un moment dat nu se mai concentrau nici ceilalti copii la ce aveau de facut... se uitau la Mara cum plange. Am zis din prima si i-am tot repetat instructoarei ca am adus-o de gura ei si ca nu am pretentii sa-mi danseze salsa luna viitoare... daca ii place si face si ea un pic de miscare eu sunt multumita... Deocamdata nu ne-a dat afara, a zis ca putem sa ne ducem in continuare si ca e foarte important ca EA isi doreste asta si nu o aducem noi fortat. De sambata o sa mearga si verisorul ei mai mare, poate fac echipa buna impreuna. Si mie mi-ar placea mult sa invatam impreuna... si cred ca am sa ma mai strecor din cand in cand ... mi-ai dat o idee.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 Neata! O zi minunata va doresc! _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 31+ cu Adam Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
Si tu la fel... sa ai o zi minunata.
Vroiam sa te intreb... te-ai hotarat ce faci cu trompele? Le legi sau le lasi sa creasca?
nyny spune:
citat din mesajul lui blue_flower Acu' am si eu o intrebare pt mamele de bb2: nu e mai nasol sa speli olita de kk decat sa schimbi un pampers? Ca pe asta il impachetez, sterg bb cu servetele umede si in 15 secunde e gata. Dar olita....cum naiba o speli de kk? Trebuie manusi, detergent, subst dezifenctante? Intreb si eu.... Nu se poate sa faca direct la WC? I-am luat si reductor, stie cum se pozitioneaza, dar sa il pun pe el nu se poate, ca se incordeaza tot si nu vrea deloc-deloc.... |
Scriu repede pt ca trebuie sa ma duc dupa Mara la gradi...
Da, sigur ca e mai igienic direct la wc. Mara a facut direct asa, nu prea am folosit olita pt ca nu era foarte confortabila. Acum, nu stiu ce preferinte o avea frate-su ca nu a vrut decat o data sa faca kk in alta parte dacat in pampers si atunci l-am pus la wc. Evit cat mai mult sa folosesc olita tot din motivul asta. Sta pe capacul reductor fara probleme...
Ruxita spune:
eu azi am trait un vis devenit realitate... in versiunea demo doar... tati al nostru si-a luat liber de la servici ca sa ne duca in parc Cismigiu... doar ca ne-am miscat greu din casa si acolo am stat doar o ora, Kay n-a prea sarit pe tobogane, leagane, caluti si balansoare, era mai mult preocupat de puzzle-uri, nu tu suc, nu tu pizza la debarcader ca hai inapoi ca tre sa plece la servici si se face si ora de somn al copilului si nu cu ratb ci cu taxi ca ne grabim... per ansamblu, distractie 10%, deranj restul... dar a fost foarte binevenita ideea, am vazut lebede albe si negre (m-am hotarat lebada neagra e preferata mea), pauni si paunitze...
acum ne ducem sa bagam un somn de frumusete ca deseara am zumba... si sotul ma "lasa" doar daca fac eu de mancare, sa nu fie el nevoit sa stea si cu copilul si la cratite ca ii shifonez rau barbatia....
olita... nici noi, nu sta nici un minut, prin urmare n-a facut niciodata...
ana, multa bafta in anul nou "scolar", e foarte bine ca ai luat-o din vreme, asa vei avea mai mult timp sa te pregatesti... dar sa-ti povestesc despre prietena mea... si-a lasat 7 examene restante pe toamna si risca sa intre in an suplimentar si sa plateasca fiecare examen 50 euro asa ca s-a ambitionat sa le dea pe toate acum... sotul i-a zis imposibil, fa-ti planuri pentru la primavara, ea nu ca le da pe toate acum ca in primavara are alte planuri (bb2)... si a avut un program infernal... imagineazati te duci la servici, toata ziua pe scaun, seara la autobus, toata noaptea mers pe scaun, cu lanterna incerci sa citesti cate ceva, ajugi dimineata la universitate, te rogi de paznic sa te lase sa intri (inca noaptea afara), pe-o bancuta incerci sa citesti din cursuri, apoi iti gasesti o sala goala incerci sa citesti din cursuri, rozi un covrig si citesti mai departe din cursuri, dai examen, pleci la gara, iei autobusul, mers cu autobusul toata noaptea, dimineata apuci sa dormi 2 ore, apoi te duci la servici, toata ziua munca-munca, seara pici lata, iti vezi printre gene copilul, te culci cu copilul, a doua zi iei un alt autobus, drum inapoi spre Bucuresti ca mai ai un examen... s.a.m.d.
per total a luat toate examenele pe 4 dintre ele pe note de 8, impresionant de-a dreptul avand in vedere conditiile...
pe cand noi aici pe loc, avem tot timpul si de invatat si de mers lejer la facultate... nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar intentia mea a fost sa te ambitionezi si sa te convingi ca e posibil! Dar cum ziceam Bafta!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
mersi de incurajari! da, nu e imposibil, chiar am toate conditiile pana la urma daca stau sa ma gandesc, oricum anul asta e musai musai, altfel pierd aproape 5 ani din cei 6 cati ii are facultatea, adica ma innec la mal cum ar veni.
BF, nu pot sa il adorm la 12-1, cum avea de fapt bunul obicei pana acu aproape 2 luni, iar pe la 5-6 adoarme de multe ori singur...cerc vicios se cheama pana la urma. o sa incerc sa-l trezesc dimineata mai devreme, ca m-am incantat ca doarme pana la 9 aproape, dar tot mai bine era la 7, erau sanse mai mari sa adoarma peste zi la o ora decenta. asa ca maine dimineata cand se trezeste la 7 nu-l mai iau in pat langa mine, ci il duc direct la baie sa-l spal pe fata&stuff.
olita....insista si insista, dar fara a forta. cauta sa-i dai ocupatie interesanta ca sa-l faci sa stea. bafta!
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
nyny cred ca nu le leg.............
cine stie ce aduce viitorul...daca nu aduce nik, sa ma simt si eu femeie, nu?nu masina de facut sex.....
BF eu il spal cu chestia aia de la baie...cum ii zice................nu stiu....
de dezinfectat numa odata pe sapt cred ca ajunge..........
nu stiu....
si noi avem si reductor si olita
momentan prefera olita, desi daca face un pic se ridica, apoi tre sa o golesc ca nu vrea sa se mai puna pe ea.....
kk face, dar pisu inca nu
incepe incet sa zica...pipi...cand face in pampers
bea foarte multa apa, folosim o groaza de pampersi...trec ca painea calda
il mai las un pic apoi incerc sa il tin in pantaloni sa ceara olita la pisu
vedem...........
mai vroiam sa scriu ceva, dar nu ma lasa neuronu'................
Ivan s-a bagat in pisu/kk de vaca/cal pana am scos o geaca din masina de spalat...pana la genunchi era tot una si puteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
si ma duc sa bag alea sa se inmoaie sa il pot baga in masina..........
jeeeeeeeeeeeeez cate face......ma innebuneste
cred ca intr-o buna zi il leg....
nu stiti ceva lesa pt copii mici?
of doamne doamne
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 31+ cu Adam
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
nyny spune:
Hai buna seara... iar e liniste?
Ia ziceti dragelor, aveti chef/timp de o intalneala (cu copii cu tot) duminica asta? Am primit invitatie de la sotz sa vizitam SAB-ul... doar noi 2, dar parca imi doresc mai mult sa iau si copiii, sa stam 2-3 ore intr-un parc cu voi si sa se duca el singurel la salon... daca puteti si voi bineinteles.
nyny spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 Ivan s-a bagat in pisu/kk de vaca/cal pana am scos o geaca din masina de spalat...pana la genunchi era tot una si puteeeeeeeeeeeeeeeeeeee si ma duc sa bag alea sa se inmoaie sa il pot baga in masina.......... |
norocos Ivan. Ia-l frumos de mana si mergeti la o agentie loto. Acolo gasiti un castronel cu cifre. Pune-l sa aleaga cateva si baga-le pe un bilet... daca iti ies toate, imi faci si mie parte . SUCCES