Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

s-a simtit cutremurul la voi? desi eram treaza eu n-am simtit nimic...in schimb mi-a zis sotul ca a fost cutremur...nu l-am crezut pana nu am vazut azi dimineatza la stiri

haideti la

Dragos are iar bubite...de aseara..asa ca azi facem pauza de gradi si mergem la dr...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

s-a simtit cutremurul la voi? desi eram treaza eu n-am simtit nimic...in schimb mi-a zis sotul ca a fost cutremur...nu l-am crezut pana nu am vazut azi dimineatza la stiri

haideti la

Dragos are iar bubite...de aseara..asa ca azi facem pauza de gradi si mergem la dr...

Sarumana pt cofee. Ciudata treaba cu bubitele. Bine ca va duceti la dr.

Nici eu n-am simtit cutremurul.. am dormit ca o valiza-n gara...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

M-ati facut curioasa cu pozele, o sa intru si eu curand!

Bbtza n-a mai facut febra de ieri si tzopaie intr-una de parca ar vrea sa recupereze! ce bine e s-o vad asa zglobie!

am fost si la control si mi-a spus ca e ok, mai are putin rosu in gat sa continui cu oscilo si stodal care, apropo, sunt homeopate

aseara a dormit de la 10 pana la 10 dimin si eu pe langa ea
mai tuseste putin si inca are muci.

Vesti bune. Super ca si-a revenit Bobitza ...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am fost la dr...se pare ca e alergie la ceva...habar nu am la ce

chestia e ca mi-a dat claritine sirop...am citit prospectul..nu se recomanda sub 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

neatza

haideti la

Eu am simtit, ca eram treaza, fusesem la toilet cu cateva minute inainte. In timpul cutremurului stateam si ma gandeam....daca incepe mai tare, sar din pat, iau copilul si afara....deja ma gandeam unde am haine groase pt el si pt noi.
Eu am o mare liniste referitor la cutremure, simt ca sunt aproape de pamant....desi si la casa se pot intampla evident accidente....dar eu am senzatia ca sunt mai aproape de curte/pamant decat la bloc.
Doamne Fereste!
Si sotul l-a simtit, si mama, dar nici unul nu s-a dat jos din pat. A fost relativ mic ca intensitate si scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna tuturor,

Ceva cutremurari pe forum?
Eu n-am simtit nimic. Ce-i drept spre dimineata m-am trezit brusc, nu stiu de ce, am visat ceva, stiu doar ca m-am gandit imediat la Tudor si am ascutat cu atentie difuzorul. Dupa cateva momente s-a auzit si un marait al lui, dar doar atat.
Cum buna e plecat sa-si rezolve niste treburi, am luat eu difuzorul, caci in prima noapte l-a avut mama, dar s-a trezit plangand in toiul noptii si nu se linistea de loc. Dupa ce l-am auzit si m-am dus la el, s-a linistit, dar m-a luat la plimbare prin casa. Cred ca ii era teama sa mai inchida ochii si ca visase urat. Statea intins si-mi arata ceva la ochi. Dupa o ora s-a culcat la loc si am ramas cu el.
Si cu o noapte inainte a mai avut o repriza de genul acesta. Nu stiu ce l-a speriat. Nu mai vrea sa-i sting veioza, desi are lampa de veghe aprinsa si e luminat in camera.

Am vazut ca au fost si alti pufi bolnavi, dar sunt spre bine. Asa mai da.
Lui Tudor i-au trecut mucii, am fost si la doctor, mi-a zis ca am scapat usor. A mai luat 230 g in 2 luni, suntem ok. Reluam vigantol 1 pic / zi si nimic altceva, decat oscilo 1 doza / saptamna pentru preventie.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Cat despre Spa, foarte frumos! Ceva de multe stele. Am avut un pachet de relaxare. Si incepea cu gimnastica in apa calduta. Bazinul avea cam 1.6 m. Cand ma miscam simteam ca ma ia pe sus. Nu puteam sa urmaresc instructoarea si eram chiar nedumerita. Cum in apa mai erau alti "cursanti" straineze de tip foca nemteasca, dar cu simt civic, una s-a sesizat si i-a spus ceva instructoarei. A incercat tipa sa ma linisteasca cum ca nu ma inec, dar nu m-am stresat.
Eu cred ca de la curentii focilor ma lua pe mine apa pe sus.

In rest tot felul de masaje in apa (si manuale si mecanice), intro ambianta super.
Iar vremea frumoasa, cald, soare, statiunile goale si linistite. Tare mult mi-a placut, chiar daca nu am putut manca decat la hotelul nostru.

Am plecat de acasa pe ascuns de copil, care parca simtea ceva. Cum m-a vazut prin curte, s-a pus pe plans. dar a fost ok, vesel cat am fost plecati (doar in ultima noapte s-a trezit spre dimineata plangand. Oricum, am avut senzatia ca l-am abandonat atunci cand am plecat. Imi venea sa ma intorc.

In ziua cand ne-am intors nu a mai dormit la pranz. S-a lipit de mine non-stop, lucuru mai rar pentru Tudor. L-am plimbat pana aproape de masa de seara, poate doar atipea putin, dar s-a tinut tare.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Lui Tudor i-au trecut mucii, am fost si la doctor, mi-a zis ca am scapat usor. A mai luat 230 g in 2 luni, suntem ok. Reluam vigantol 1 pic / zi si nimic altceva, decat oscilo 1 doza / saptamna pentru preventie.

Povestea unui Dor

Eu l-am dus la Stanciu care ne-a zis ca pt varsta lui e mai indicat Vigantolleten 1 pastila / zi (decat Vigantolul).
Si 10 zile de Calciu Sirop pe luna.
Cica asa se da la toti copiii, nu doar la al meu.
In lunile cu litera R Vigantoletten si Calciu.

Sa va fie de bine plimbarea si relaxarea, aveati nevoie de asa ceva.
Ce cadouri frumoase primesti!!!

Mergi la inceput

Citat:

am fost la dr...se pare ca e alergie la ceva...habar nu am la ce

chestia e ca mi-a dat claritine sirop...am citit prospectul..nu se recomanda sub 2 ani...

Si ii vei da Claritine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Eu l-am dus la Stanciu care ne-a zis ca pt varsta lui e mai indicat Vigantolleten 1 pastila / zi (decat Vigantolul).
Si 10 zile de Calciu Sirop pe luna.
Cica asa se da la toti copiii, nu doar la al meu.
In lunile cu litera R Vigantoletten si Calciu.

Sa va fie de bine plimbarea si relaxarea, aveati nevoie de asa ceva.
Ce cadouri frumoase primesti!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, mi-a zis si ea de vigantolleten sau vigantol, doar ca nu stiu cum roade tableta. Asa ca mai stau cu picaturile.
Am intrebat si de calciu si de fier si mi-a zis ca nu are nevoie de niciun supliment. Are toti dintii necesari la aceasta varsta,e fortos pe picioarele lui. Nu-i plapand de loc si nici gras.
Stiam si eu de calciu in lunile cu R, dar mi-a zis ca nu arata ca ar avea nevoie de ceva si nici analize proaste nu a avut.

Acum nu stiu ce sa zic. Excesul de calciu stiu ca nu-i bun. Asa ca n-am insistat.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput