Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)
Raspunsuri - Pagina 9
seidana spune:
Kora.. asa sa tot nasti..
Bine ati revenit acasa .... Ianis cum se prezinta langa fratior?
despre lapte , cel mai frecvent eu am citit 4 luni.. insa am citit doar...
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
LenaC spune:
Sei, nu mai citi prostii pe net si alunga gandurile urate
[Edit] nu ziceam de citit despre lapte, ci despre diaree
Lena - 38+
AMR un pic
Dbunny spune:
ionela cum e baietelul tau¿ ati fost la medic¿ i-a mai scazut febra¿
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Fetelor pitica mea adoarme numai la mine in brate ( leganata cand e f obosita, sau pe piept cand e ok) , sau la tzitzi, mai am ce face sa o obisnuiesc sa adoarma singura? |
Nu-i nevoie de asemenea obisnuinte inca, profita de momentele alea unice cand bratele tale sunt cele mai bune din lume!! Dani al meu a avut asa o epoca de la 4 la 8 luni si gura lumii spunea ca o sa ajung de si la 3 ani o sa trebuiasca sa-l legan in brate ca sa doarma. Iote scartz...
venim de la medic, mi-au tras sange pt bilirubina, coagulare, transaminaze, etc. maine mergem iar si analizam rezultatele. Doamne ajuta. fata are 2.8oo, deci a pus 3oo grame in 15 zile...e ok¿
pup
36+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Kora_B spune:
Multam, Sei
Pe Iannis maine il aducem acasa de la ai mei. Mi-e asa dor de el! Si am si emotii de cum va decurge intalnirea cu fratiorul
A fost foarte haios cand i-a aratat tati poze cu Dimitris a zis 'si eu am fost asa mic la mami in burtica si m-a scos dna dr si am mancat si am dormit si m-am facut asa maaare!@
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Kora.. asa sa tot nasti.. Bine ati revenit acasa .... Ianis cum se prezinta langa fratior? despre lapte , cel mai frecvent eu am citit 4 luni.. insa am citit doar... Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011) |
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Dbunny,
Dimitris in ultimele 2 saptamani (in saptm 37 si 38) a luat vreo 200gr cel mult. Si totusi s-a nascut cu 3200 gr, ceea ce e ok. Eu zic ca 300gr in 2 saptamani sunt ok, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Apropo de asta, in aceea zi in care am nascut eu a fost o mamica de baiat de 4080gr. Si mama era socata de greutatea baiatului intrucat la ultima ecografie, facuta cu 2 saptamani jumate inainte de nastere, dr i-a spuca ca baiatul are maxim 2800 gr, deci pana la nastere poate ajunge pe la 3000/3100 gr. Si cand colo baiatul a avut 4080gr!!!
Inca o data se vede ca si ecografele dau erori sau poate conteaza cine iti face ecografia....
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny ionela cum e baietelul tau¿ ati fost la medic¿ i-a mai scazut febra¿
Nu-i nevoie de asemenea obisnuinte inca, profita de momentele alea unice cand bratele tale sunt cele mai bune din lume!! Dani al meu a avut asa o epoca de la 4 la 8 luni si gura lumii spunea ca o sa ajung de si la 3 ani o sa trebuiasca sa-l legan in brate ca sa doarma. Iote scartz... venim de la medic, mi-au tras sange pt bilirubina, coagulare, transaminaze, etc. maine mergem iar si analizam rezultatele. Doamne ajuta. fata are 2.8oo, deci a pus 3oo grame in 15 zile...e ok¿ pup 36+ Dbunny si Daniel (23.11.2006) I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
seidana spune:
Bunny.. e bine 300 de gr in 2 sapt.. si nu uita ca: oricat ar fi de bun ecograful, da erori.. se bazeaza doar pe rapoarte si calcule..
tin pumnii sa iasa bine rezultatele
SI mie imi e drag sa o tin in brate insa mama e mereu cu gura pe mine, ca am stricat-o, ca nu o sa stea numeni cu ea, ca va fi rea, etc .. eu ador momentele cand o simt cum mi-i se topeste in brate, sau dimineata cand o iau in patul meu si o strang in brate si adoarme.. imi place sa dorm cu ea, poate mai mult decat ii place ei
Lena .. incerc sa ma abtin.. cum e paturica? ce model faci?
Kora.. sunt atat de dulci cei mici, ieri mi-a zis mama ca nepotica a intrebat-o: buni Elena a intrebat de mine ?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
pinkysor spune:
Buna ziua si de la noi!
Dani e cuminte acum, doarme asa frumos! Azi noapte m-a chinuit putin, nu prea am dormit dar nu-i nimic. Noi avem un patut atasat de patul nostru si e deci langa mine, pot sa-l iau oricand sa-i dau papa. Problema este ca daca il pun inapoi de multe ori se trezeste. Eu l-as si tine langa mine in pat dar mi-e putin frica.
Problema care ma apasa pe mine e ca nu-si ia laptic si pentru foame, adica lapticul mai gras de la sfarsit. Oricum momentan nu ma mai stresez, ma gandesc sa-l las mai mult la san chiar daca adoarme si sa-l pun la ambii sani daca e nevoie. Voi cum procedati? O masa un san?
Sei mi se pare interesant balansoarul si eu ma gandesc sa iau unul mai ales ca a inceput sa stea mai mult treaz ziua.
Am vazut ca vorbiti despre wrap-uri, si noi am primit unul are 5 m, e imens si e elastic. Mi se pare inca destul de dificil sa-l pun dar o sa ma obisnuiesc cred cu timpul.. oricum e foarte practic si mai ales in calatorii e super cred. Noi o sa mergem la cluj in cateva saptamani si atunci il luam cu noi in loc de carucior :)
Felicitari mamicilor care au mai nascut intre timp!!!!!
Va pup
Alex2011 spune:
Azi sarbatorim o saptamana!
Nu vreau sa-mi fortez norocul, dar cred ca Mariuca mea cea isteata a invatat sa suga la san. Azi a mancat doar laptic de la mami, nici n-a vazut biberon. Partea proasta e ca oboseste repede, mananca mai des si vrea sa stea la piept dupa ce a supt. Sa fie asta baiul!
Ca tot e ocazie aniversara, a scris mami pe blog povestea nasterii iubitei ei Maria Clara- http://comunicare-genizata.blogspot.com/2011/09/povestea-clarei.html
Fericita mamica de iubita Maria Clara, nascuta pe 20 septembrie.
ionelamaria spune:
Bunny, Mihnea e bine, el e vesel. Febra noaptea si cam atat. E viroza dezi stam in antitermince cand atinge 39.
Alex, n-ai idee cat ma bucura mesajul tau. Copilul cere mult la san pentru ca sanul nu e doar hrana si apoi, pana se lamureste sanul cat are copilul nevoie bebe stie instinctiv sa ii tot "povesteasca". Deci lasa-i sa stea la povesti( fetita si sanul ) pana ajung la un numitor comun
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
MARINAENACHE spune:
ola fetele
Revin si eu pe baricade noua in aceasta situatie si extenuata.
Kora apropo de bebele de 4080g pe care l.ai vazut intre timp a mai aparut un baietel de 4600 si 56 cm.
noi am iesit duminica din spital si prima noapte a fost foarte grea pana ne.am acomodat si plus k erau foarte agitati nu am dormit deloc si nici ieri pe zi dar a fst un pic mai bn , mai ales k a venit mami sa ma ajute macar sa le fac un program pt papa si somn... Aseara au dormit si mancat mai bn iar pe la 4 a.m. au avut o criza de colici si nu ii mai puteam opri din plans eram 3 oameni pe doi copii si nimic l.am trimis pe al meu la farmacie dupa cva pt colici cu toate k avem baneosin picaturi dar nu isi fac efectul la ei si intr.o ora au reusit sa se linisteasca si sa manance si somn... ac dorm pe la 16 ne trezim sa papam iar...
Felicitari noilor mamici
Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari