Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Salutare, sa-mi dau si eu cu parerea din ce imi amintesc
Kora laptele matern poate sta la congelator pana la 6 luni, scrie si pe cutia cu pungi de lapte pe care am luat-o si care, apropo, am terminat-o. Am in jur de 2,5 litri la congelator.
Hellena nu te deprima cu vomatul. Eu zic ca sunt 2 variante in afara posibilitatii de a manca prea mult. Ori are un pui de reflux, care in mod normal se rezolva pe masura ce creste bebe, ori ceva intoleranta la LP si cel mai indicat ar fi sa i-l scoti treptat sau, daca crezi ca nu poti renunta inca, macar ia-i LP HA (adik hipoalergenic, pentru intoleranta la lactoza). Eu am incredere ca poti ajunge sa alaptezi exclusiv.
Lena ia material macar 4,5m. O sa creasca copilul si vei avea nevoie de mai mult. Si daca il poarta sotul trebuie mai mult, ca banuiesc ca e mai mare ca tine in circumferinta abdominala.
Sei bebeii mai fac din cand in cand scaun cu mucus, fara sa fie vreo problema anume. Noua ne-a spus dr ca diareea la nou-nascuti nu se constata dupa consistenta ci dupa numarul de scaune pe zi. Adik daca depaseste 7-8 scaune in 24 h atunci se poate spune ca e diaree.
seidana spune:
Bujo.. ea mereu face caca, adik si la o basinuta mai puternica iese caca moale .. nu exista scutec fara caca , si de o schimb la 2h.. sa cer o trimitere pt ecografie?
LA 6 zile a eliminat meconiu, din ziua 10-12 i-am dat sab.. si de atunci scapa ...
Marina bine ati venit acasa....
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lena .. incerc sa ma abtin.. cum e paturica? ce model faci? Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011) |
Uite asta e modelul http://crochet-mania.blogspot.com/2009/04/larksfoot-crochet-pattern-stitch-baby.html mai bobinez putin si o sa pun o poza
Bujo, mersic. O sa il iau mai lung... nu prea am gasit material -> o sa mai caut.
Marina[/b], sunt super dulci piticeii tai (din poza de la avatar).
Lena - 38+
AMR un pic
Kora_B spune:
Marina, l-am vazut si pe ala de 4600 gr ce mare si rotunjor era
Ma bucur ca sunteti si voi acasa deja Asa repede au inceput colicii? Eu stiam ca incep de la 3 saptamani.
Dimitris inca e linistit, plange doar de foame sau dupa ce face kk si ne anunta sa-i schimbam scutecul
citat din mesajul lui MARINAENACHE ola fetele Revin si eu pe baricade noua in aceasta situatie si extenuata. Kora apropo de bebele de 4080g pe care l.ai vazut intre timp a mai aparut un baietel de 4600 si 56 cm. noi am iesit duminica din spital si prima noapte a fost foarte grea pana ne.am acomodat si plus k erau foarte agitati nu am dormit deloc si nici ieri pe zi dar a fst un pic mai bn , mai ales k a venit mami sa ma ajute macar sa le fac un program pt papa si somn... Aseara au dormit si mancat mai bn iar pe la 4 a.m. au avut o criza de colici si nu ii mai puteam opri din plans eram 3 oameni pe doi copii si nimic l.am trimis pe al meu la farmacie dupa cva pt colici cu toate k avem baneosin picaturi dar nu isi fac efectul la ei si intr.o ora au reusit sa se linisteasca si sa manance si somn... ac dorm pe la 16 ne trezim sa papam iar... Felicitari noilor mamici Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Bujo, tu in ce depozitezi? Ce fel de pungi?
Eu am niste cutii din acelea de plastic de la Avent, dar tb sa imi mai cumpar altele ca deja am folosit 4 din 5.
Multam fain
citat din mesajul lui bujo Salutare, sa-mi dau si eu cu parerea din ce imi amintesc Kora laptele matern poate sta la congelator pana la 6 luni, scrie si pe cutia cu pungi de lapte pe care am luat-o si care, apropo, am terminat-o. Am in jur de 2,5 litri la congelator. bujo mami de Filip si Caterina |
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
LenaC spune:
Kora, mai spuneau mamicile de urocultor pentru colectat lapte, ca sunt sterile.
Lena - 38+
AMR un pic
pinkysor spune:
Fetelor si la noi in fiecare scutec e caca, cateodata mai mult cateodata mai putin...pediatra mi-a zis ca daca il alaptez la san e normal sa aiba multe scaune pentru ca laptele de mami se digera mai repede... nu am intrebat-o daca e in regula sa aiba la fiecare masa. La noi cam asa se intampla: cand incepe sa pape face caca. E galben si cu bilute micute prin el. Azi a fost si spumos putin :( Eu sper sa nu fie diaree ca face asa des
zubi spune:
Camady, si eu intr-o seara era depasita de situatie cuayan, care plangea si nu se oprea cu nimik si nu facea nani..dupa ore de chin,l-am infasat total, si de atunci, copilul doarme noaptea pe al 11 si se trezeste la 6 dim acum....
Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda
camady spune:
Ionela ce analize i-ai facut lui Mihnea ca sa-ti dai seama ca e viroza?
Kora bine ai venit acasa.Ma bucur ca sunteti bine.
Marina sa-ti traiasca si tie gemenasii.
Sei eu zic sa faci pauza deocamdata la toate siropurile. Ce poate sa ti se intample? Oricum inteleg de la tine ca tot are crize de colici chiar si cu siropele.
Noi suntem bine.Stam in scutecel asa de relaxate si dormim.Nu-mi recunosc copilul. Ionela scutecul nu e legat.O sa merg prin magazine sa-i cumpar o paturica tricotata, acum ca se va face si mai rece. Cred ca ii place sa stea la caldurica ca taicasu.Eu sunt cu geamurile deschise, cat mai dezbracata si asa am procedat si cu ea.Se pare ca nu i-a priit.Se simte mai bine la caldurica si protejata.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
zubi spune:
Sei, eu nu am calcat hainele lui bebe deloc, si asta nu din lene sau din lipsa timpului, ci pur si simplu pt ca nu vreau sa il invat prea cocolosit, tre sa isi faca si el imunitate,altfel cum? nu stiu daca o fi bine sau rau, eu asa am simtit
Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda