Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)
Raspunsuri - Pagina 11
seidana spune:
Camady.. a intrerup tot.. daca au sa fie mai dese colicile si mai violente o sa incerc cu infacol, espumisan, ceai vad eu cu ce.. dar acum e prea dereglata.. nu vreau sa-mi imbolnavesc copilul
Zubi.. mie imi place tinuta hainutelor calcate, desi urasc sa calc pt ea orice..
Ionela zi-mi te rog cateva contraindicatii pt ceai cand ai timp , mama l-a zapacit si pe al meu cu ceaiul si sunt amandoi pe mine ( eu mama denaturata), si nu am ce sa le zic ecat ca asa a zis dr ..iar mama imi arata cartile de pe vremea mea cum scrie ca se dau ceaiurile cu zahar
M-ati zapacit cu infasatul.. eu nu am incercat, insa daca imi doarme am de ce sa o infasez?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
zubi spune:
fetele, biberoanele eu le serilizes dupa fiecre folosire, cineva imi spunea ca le sterilizeaza doar o data pe zi, dimineata, cum e normal\?
Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda
alayna spune:
Zubi ,ce sterilizator ai ?
Eu am primit unul de la Avent ,dar nu stiu cum sa-l folosesc
39+
Se pare ca va fi
:)
marryan spune:
buna....
sei si la mine Valerica are scaun la fiecare schimbare de scutec, cel putin le murdareste dar are 2 scaune pe zi mai mari....eu am scos siropul si de azi am inceput sa ii dau apa de marar mi se pare ca e mult mai bun de cit simeticona...
daca e sa ma conduc dupa mesajul tau si eu ar trebui sa imi fac grija cu scaunele ca si la fiecare pirtz iese kk galbena si moale spre lichid
scuze sunt cu ea in brate si nu prea pot scrie
revin...
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
ionelamaria spune:
Pinky, e absolut normal a aiba si 10 scaune pe zi cum e normal sa aiba 1 scaun la 10 zile. Asa e la copii alaptati. Nu te ingrijora pentru asta deloc. Si da, sunt toate moi
Sei, copii alaptati exclusiv fac diareee extrem de rar si numai asociata veunuei bacterii urate. Sanse sa faca diaree sunt atat de mici ca n u merita sa te stresezi deloc. Calm. ( incerc sa caut documentarea despre bebe alaptyat exclusiv si diaree si iti trimit link)
trimitsa nu pierd si micul mesaj. revin
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
athosik spune:
Salutare fetele
Apar din ce in ce mai rar pe forum ... sper k nu m-ati uitat... eu va citesc si invat multe din ce scrieti voi(va multumesc)...
Noi suntem bine si asteptam botezul pe 29.10.2011!!!!
Va invitam cu drag!!!
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
seidana spune:
Ionela si atunci sa ii dau debridatul daca are efecte bune adik nu mai e balonata mai deloc? sau sa facem pauza? temperatura ii e acum 37.1
Cum mai e puiutul?
Marryan nu vreau sa speriu pe nimeni... probabil e normal asa.. , insa nestiind ce e cu un copil, ma panichez.. si eu cu elenutza in brate scriu
Zubi eu lingurita o fierb dupa fiecare utilizare.. da tu nu alaptezi?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
Kora_B spune:
ptr colici mi s-a recomandat Gripe Water - care contine ulei de marar, de fenicul si ulei de anason.
am auzit de la alte mamici ca a fost foarte util, inclusiv prietena mea a folosit din asta si a fost multumita de efect.
mi-am cumparat si eu o sticluta, o sa o incerc la momentul aparitiei colicilor.
sper totusi sa nu fie nevoie
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Zubi, si eu le sterilizez dupa fiecare folosire. Asa mi se pare mie normal.
Citat: |
citat din mesajul lui zubi fetele, biberoanele eu le serilizes dupa fiecre folosire, cineva imi spunea ca le sterilizeaza doar o data pe zi, dimineata, cum e normal\? Zubi, cea mai fericita cu AYAN Multumim Doamne in fiecare secunda |
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Lali_mete spune:
Seidana inainte sa apara medicamentele conventionale erau numai plantele din care se faceau tot felul de ceaiuri.O explicatie medicala nu stiu sa iti spun,dar ma gandesc ca ei sunt tare mici si substantele din plante direct sa nu le faca si rau. Cand eram noi mici la diaree se dadea mucilagiu de orez si ceai de menta. Ceaiul e si mult lichid fata de picaturi ,de ex, si se umple stomacelul cu ceai si automat nu mai incape si laptic.Am mai citit undeva ca ceaiul si apa il demineralizeaza pe sugar,si trebuie dat ceaiul numai in scop terapeutic,in caz de diaree cel de menta/frunze de smochin,sau la constipatie cel de musetel.
Dar de ce crezi ca are diaree? Pana pe la 2 luni,chiar si mai tarziu,scaunele bebelusilor alalptati natural sunt moi chiar apoase, galbene ,si se aud ca si cum ar gainata o ratza . plus ca diareea la nou-nascut ste asociata cu miros patrunzator,dureri crancene de burtica si febra.
Zubinu faci rau,dupa fiecare utilizare se sterilizeaza pentru ca raman reziduuri din lapte oricat de bine ai spala biberonul,si risca sa faca afte in gurita. Limba incarcata e premergatoare aftelor. Dupa limbuta se incarca si obrajii,cerul gurii,gatul si incepe sa usture. Atunci incepe sa nu mai accepte sa manance copilul nici san nici biberon. Ai pus putin pe buzele sau limba ta glicerina cu ce ai tu de il dai pe Ayan in gurita? Eu aveam preparata din farmacie,data dupa reteta ca Paul facuse de la sterilizatul prost al biberonului, si era tare rea la gust si ustura ca naiba pe limba mea sanatoasa, asa ca nu ma mira ca plangea Paul si varsa dupa ce ii dadeam cu substanta aia.Am aruncat sticluta si l-am dat cu glicerina boraxata simpla,fara adaosuri.
Lena ai grija ca si eu mai aveam un rand pe margine si terminam paturica atunci cand m0a apucat nascutul...
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)