Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
salutare si de la noi
irinac LA MULTI ANI SANATOSI
ALATURI DE BAIETII TAI FRUMOSI![]()

CRISSPY
OFFFFFFFFFFFFF
si noi tot cu stagnare in greutate
ne laudam
e bun troffer
a folosit un finut de-al meu
noi am folosit humana
si acum milupa
din necesitati financiare
crisspy spune:
Anna ii dau Infacol pt colici, azi am vazut ca a fost mai linistita, insa tot nu a mancat cine stie ce, dar a dormit o gramada.
Bee mersi de raspuns. Andra a slabit saptamana asta dupa ce a crescut frumos in prima luna si daca continua asa trecem pe LP.
Sa stii ca si noi intampinam dificultati cu Razvi seara la culcare ca nu vrea sa doarma. Daca ar fi dupa el, s-ar culca numai pe la 23:30, insa incercam sa-l punem la nani pe la 21:00 desi nu intotdeauna reusim, deh cu 2 copii e mai complicat.
Cami stiu ca e scump dar macar sa fie bun.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
bpaula spune:
Buna dimineata (la amiaz
)
Miere sper ca a decurs bine mutatul.
Crisspy sper sa isi revina Andra si sa manance mai bine. Imi dati emotii ca eu la Marius nu am avut probleme cu mancarea, doar cu somnul.
Ttenzika bine ai revenit!
Anna la mine Marius raceste des, sau ma rog mai toata vara a avut mici cu pauze de 2-3 saptamani, mai si cu tuse. Nimic grav, uneori cu cate o zi febra, uneori fara nimic altceva. Ma gandeam ca o fi avand vreun virus. I-am facut analize multe, ieri le-a vazut doctorita si a zis ca totul e in regula. Asa ca nu stiu ce sa zic, o fi vreo alergie usoara pe la ceva.
Alina si voua sanatate. Sper macar sa ai parte de o statuie frumoasa.
Eu sunt suparata ca dupa 1 an si 2 luni de munca ratez marirea de salariu doar pentru ca intru in concediu cu vreo 2 saptamani mai repede. Singura solutie ar fi sa fiu la munca si in noiembrie. Deci poate vorbesc cu doctorul si ma opereaza la birou 

Bee al meu adoarme tare greu, mai ales daca e acasa si suntem si noi. Acum ca e la bunici doarme un pic mai usor. Macar peste noapte nu se prea mai trezeste.
La mine in casa tot nebunie este, am scos jucarii, haine mici de ale lui Marius si incerc sa mai sortez, dar cum ma aplec greu si obosesc repede dupa 4 zile e mai dezastru in loc de mai bine.
Am adunat atatea si nu stiu cum sa ma scap de ele, as mai arunca din jucarii dar majoritatea sunt bune ca Marius nu le-a stricat si na, le-o folosi si bebe2.
bebelusi spune:
Cris noi am luat Topfer la Vlad si am fost f bine. Mai eu tot cred ca trebuie sa existe o explicatie, nu se poate sa nu manance asa pur si simplu fara motiv si hop ii dam lapte praf. Trebuie sa existe o explicatie. Nu stiu, eu sunt omul "de ce", trebuie sa stiu de ce....analize i s-au facut?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Patri stai ca nu ma arunc cu laptele praf imediat, numai am intrebat de Topfer in caz ca e nevoie. Deocamdata mai insist cu sanul, poate a fost numai o faza mai nasoala de-a ei (sper). O mai las si saptamana viitoare sa vedem cum evolueaza, daca in 2 sapt nu ia in greutate nu am ce sa fac decat sa-i suplimentez cu lapte praf.
Am reinceput sa iau Galactogil si bag la greu apa, ceaiuri, iaurt ca m-am suparat si s-a vazut si la productia de lapte.
Acum a inceput si Razvi sa-si manifeste gelozia, sa nu care cumva sa o ia tati pe Andra in brate ca se pune pe urlat. A inceput sa arunce cu jucariile si sa urle si la gradi si ne-au spus educatoarele ca atunci cand nu este lasat sa faca ce vrea se ciupeste de fata. Asta imi lipsea mie acum...o sa le rog sa-mi spuna daca se mai repeta ca sa stiu ce sa fac.
Paula nu arunca nimic ca sunt ale naibii de scumpe si sigur se va juca si bebe cu jucariile lui Marius. Cu hainutele la fel, eu am pastrat de la Razvi mai tot, Andra mai e imbracata si cu albastru & stuff (lucruri baietesti) dar zau ca atunci cand ai 2 copii mici si rate la banca apreciezi orice lucru pastrat.
Va las, ma solicita matza mica,
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
bebelusi spune:
Cris, Irina a luat bine in greutate in primele doua luni, apoi pauza, fffff putin, si nu am renuntrat la lapte. Depinde de la caz la caz, Irina era vesela energica, nu parea bolnava, asa ca am lasat-o in ritmul ei
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Crisspy, mi-am amintit acum ca mi-a facut si mie Vladut cand era bebe la fel, adica incerca sa suga, lua doua trei guri si se punea pe plans, ce mai griji mi-am facut, apoi sa constat ca avea laptele presiune prea mare si ii venea in gat jetul...asa ca o perioada mi-am detensionat sanii inainte sa-i dau sa suga (mulgeam f putin cat sa nu mai curga cu presiune) Poate e si la voi aceiasi problema 
Imi pare rau ca Razvi a inceput sa fie gelos, offf, si eu cand ma gandesc ce ma asteapta, Vladut e gelos de pe acum si nici nu am nascut 
Paula, ai descris cumva situatia de la mine din casa? Asa am facut si eu, am pastrat tot tot de la Vlad pt bebe 2 si acum ma sufoc
Astept sa-mi zugraveasca si apoi sa fac si eu selectie de lucruri ca nu se mai poate. La jucarii la fel o sa fac, selectie, si ce nu este printre preferate o sa i le duc la tara ca sa le aiba acolo cand mergem, sa vezi ce dragi o sa-i fie atunci cand nu le mai vede des, o sa duc si o tricicleta sa se joace cu ea acolo. In hainite la fel, trebuie sa umblu, cele de bebe sunt universale ca daca nu am stiut sexul lui Vlad am luat neutre, dar apoi mai sunt si speciale de baietel, o sa le selectez sa vad ce arunc, ce dau... Oricum, aceiasi senzatie o am si eu, de balamuc in casa, si asa stau in asteptare ca sa pot sa le organizez cumva... Imi pare rau ca nu reusesti sa beneficiezi de marire, asa am patit si eu la Vlad, s-a facut majorarea cand eu nu mai eram
Cat despre concediu prenatal asa mi-a nazarit si mie sa intru in el...offf... Se pare ca a fost doar o faza ieri cu raceala, doar de dimineata, apoi nu a mai avut nimic...nu stiu, dar asa astept sa-si revina organismul ca nu mai pot!
Mai are o tuse, rar, mai mult cand il scot afara si tipa si trage aer rece, o fi cazul sa ma ingrijorez?
Bee, al meu a fost certat cu somnul dintotdeauna, nici nou nascut nu-mi dormea, imi doarme f putine ore pe zi si il vezi ca nu mai poate de somn,dar nu ar zice ca vrea sa adoarma si nici nu-mi adoarme asa oricum cat de rupt de somn e
Nu stiu solutii, doar incerc sa-i respect programul de somn zilnic sa nu-l dau si mai rau peste cap.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
28+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bpaula spune:
Nu arunc, adica am mai aruncat din maruntisurile pe care le avea de pe la pungi de pufuleti. Cele mai frumoase si mai scumpe le-a pastrat foarte bine.
Cat despre haine, e drept ca la mine e tot baiat, dar probabil ati vazut si prin poze de-a lungul timpului ca eu le prefer pe cele colorate rosu, portocaliu, verde sa fie de toate.
Ca urmare cand ne-am dus sa cumparam tenisi a zis Marius ca el vrea rosii, ca masinuta lui
. La noi si caruciorul si scoica sunt rosii. Cred ca ar fi fost si scaunul de masina dar atunci nu aveau decat pe abastru ![]()
Oricum pe la inceput de noiembrie am sa incep sa spal si sa vad ce e bun si ce nu. Si pe masura ce raman mici sa incep sa le trimit la sora mea, poate da Dumnezeu si o sa ramana si ea insarcinata din nou. De cand cu sarcina pierduta tot asteapta.
Oricum la datoriile ce le avem acum tare bine imi prinde sa am de la primul pastrat mai tot.
Si pentru voi las aici un cozonac cu pere sa ne mai treaca din suparari:
https://picasaweb.google.com/117217166595223721001/DeAleBucatariei#5658479652774647026
oanaq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Eu m-am gandit ca are legatura cu mono...deci si voi ati facut...ce masuri de precautie iei?Noua ne-a spus pediatrul sa avem grija cu bebe 2.Inca nu i-am dat nimic pt imunitate dar cred ca e cazul pt ca de cum a venit toamna vad ca mai toti copiii de la gradi sunt cu mucii taras si tusesc. Si al meu...normal.Am echinaceea si catina, pe astea am mers anul trecut.Tiny baby gatorBaby gatorListen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miereamara spune:
Ne-a spus sa luam precautii ca la o viroza obisnuita, virusul asta se transmite prin saliva (tacamuri comune, pupat, etc).Dar asta daca in urma analizelor reiese ca infectia e activa. Lui i-au facut analizele specifice pe virusul asta (IgG si IgM) si amandoua erau elevate ceea ce insemna la vremea respectiva ca avea si infectie veche si activa (o reactivare a virusului ).
Tiny baby gator
Baby gator