Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

"Carla is my boyfriend" Iulia spor la gym! si sa ai rezultate
eu v-am zis de mult, asa facea si Patrick cu muscatul... adica primul si cel mai rau muscat a fost cel mai bun preten.. cu care era vesnic bot in bot, schimbau jucarii, se iubeau.... deci na, cine sa ii mai inteleaga pe copiii astia???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani, Irina!

Si A. tot ce cel mai bun prieten a fost muscat (l-a muscat de burta si umar) iar al meu i-a tras o palma peste fatza...au fost pedepsiti amandoi.

Zice ca il dor iar articulatiile de la genunchi....macar urechea i-a trecut fara nici un fel de tratament.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Miere, si pe Luca il dor articulatiile de la genunchi. De vreo 2 luni incoace. Nu tine mult, vreo 2 minute dar se pune pe jos de durere si plange. Si el a facut un sindrom mononucleosic anul trecut in vara. Nu stiu daca are legatura. Eu cred ca e de la faptul ca a crescut foarte mult in vara asta- dureri de crestere sau cum i-o zice.Voi le dati ceva la copii pentru prevenirea racelilor si altor bube de toamna/iarna?La multi ani Irina!mami de Luca nazdravan 02.02.2009 +41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu m-am gandit ca are legatura cu mono...deci si voi ati facut...ce masuri de precautie iei?

Noua ne-a spus pediatrul sa avem grija cu bebe 2.

Inca nu i-am dat nimic pt imunitate dar cred ca e cazul pt ca de cum a venit toamna vad ca mai toti copiii de la gradi sunt cu mucii taras si tusesc. Si al meu...normal.

Am echinaceea si catina, pe astea am mers anul trecut.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu sunt suparata, si Vladut a luat-o de la capat cu raceala, m-am saturat de numai pot si ma ingrijoreaza ca nu se mai intremeaza o data.. M-am apucat de vreo cateva zile sa-i dau Septilin, dar ii dadea 2,5 ml pe zi fata de 10 ml cat scrie in prospect...

Eu am fost de dimineata si mi-am facut analizele, m-a vazut doctora de familie, m-a masurat si mi-a zis sa ne vedem o data la 2 saptamani , eu care nu mai trecusem pe la ea din mai cand mi-am facut analizele trecute

Cris, f bine sta Andra la evaluarea de o luna Multe inainte si sa fie sanatoasa mereu!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Miere, spor la mutat! Ai grija si de tine sa nu depui efort mare! Sanatate lui Aidan
Ttenzika, ma bucur tare ca ai mai scris, va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Iulia

Ne inscriem si noi pe lista celor cu febra&muci etc. Traiasca caminul.

L-au dus alti la doctor (eu prestez la greu la job si ma tot uit unde sa imi plasez statuia) si cica nu e grav, o rinita nu stiu de care asa ca are antitermice doar, spray cu apa de mare si ceva siropele.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna multa sanatate lui Vladut...si noi i-am dat lui Razvi Septilin anul trecut, dar a fost frectie, sper ca la voi sa functioneze.

Si eu sunt suparata...Andra iar nu mananca. Ia o gura, doua si se pune pe plans dupa care adoarme. Nu mai zic ca de a slabit 60 de grame de luni cand am facut bilantul de 1 luna. Imi vine sa mor, credeam ca am intrat si noi in normal si totul e ok.

Asa am patit si cu Razvi, in prima luna a fost OK dupa care s-a strcicat treaba si am inceput cu mofturile alea nasoale. Andra nu prea vrea nici biberonul, insa daca in 2 saptamani nu ia in greutate cred ca trec la completare de lapte praf.

Medicul pediatru ne-a recomandat Lactana de la Topfer, stie cineva daca e bun?

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Offf, Cristina, ce rau imi pare ca nu papa Andra. Poate o doare burtica de la colici de aceea plange dupa ce suge Ce ii dai pt colici? Razvi cum e? I-am dat si anul trecut Septilin si nu mi-a mai racit absolut de loc dupa ce am inceput cu el, am sperat ca si anul asta sa fie la fel... Acum am vorbit acasa si mi-au zis ca nu i-a mai curs nasul, nici n-a mai tusit...nu stiu ce sa mai zic, cred ca incep sa o iau razna

Alina, sanatate multa si voua, sa treaca repede.. al meu nu face febra la racelile astea, nu-ti spun ca am inceput sa ma gandesc daca nu are o problema ca nu face febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, noi am folosit laptele Topfer si ne-a mers foarte bine. Din toate formulele de lapte pe care le-am incercat, Ale a ales laptele Topfer. A fost marea ei dragoste pana cand am trecut-o pe lapte Dorna ecologicPlus ca are formula Pre si 1 care merge la copiii alaptati in paralel.

Dar de ce trebuie sa ii dai lapte praf daca tu o alaptezi si a crescut atat de frumos, 900 g intr-o luna?

Se mai confrunta cineva cu copilasi care nu vor sa doarma?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput